Leszno

prof. dr hab. n. med. Łukasz Dzieciuchowicz

Chirurg naczyniowy, Chirurg ogólny

Leszczyńskie Centrum Medyczne "VENTRICULUS" Sp. z o.o.
Słowiańska 41
64-100 Leszno

Bardzo konkretny pan doktor wszystko dobrze wytłumaczył przy tym bardzo sympatyczny i ludzki z odpowiednim podejściem do pacjenta

lek. dent. Tomasz Pieczyński

Łanowa 67
64-100 Leszno

Polecam wszystkim, którzy chcą bezboleśnie pozbyć się ósemki. Atmosfera świetna, profesjonalne podejście Pana doktora, a cena naprawdę atrakcyjna.
Opinia dodana przez: Asia

lek. dent. Joanna Szałkowska-Sobczyk

Kard. Wyszyńskiego 52
64-100 Leszno

Bardzo polecem Panią Doktor - jest miła, cierpliwa i dokładna. Wyrwała mi siódemkę. Nic nie bolało i nie miałam żadnych komplikacji pozabiegowych.

Andrzej Okoń

Ortodonta, Stomatolog

Leszczyńska Lecznica Stomatologiczna "DENT"
Grodzka 7
64-100 Leszno

LEKARZ Z POWOŁANIA WZBUDZA ZAUFANIE.POŚWIĘCA PACJENTOWI WIĘCEJ CZASU NISZ NALEŻY .NIE PATRZY NA BIZNES TYLKO JAK NA CZŁOWIEKA.TYLKO NFZ OGRANICZA MU ILOŚĆ PACJENTÓW.NIC DODAĆ NIC UJĄĆ.SAMEMU SIĘ TRZEBA PRZEKONAĆ.

lekarz Rafał Wawrzyniak

Chirurg ogólny, Lekarz medycyny ratunkowej

Leszczyńska Przychodnia Lekarska
ul. 17 Stycznia
64-100 Leszno

Lekarz i jako człowiek godnego zaufania.Polecam ,dba o pacjenta.Jest uprzejmy ,miły .Zawsze pomocny.Jeszcze nie odmówił nikomu pomocy.gorąco pozdrawiam
Opinia dodana przez: pacjentka

lekarz Roman Pioterek

WSzZ Leszno
Francuska 91
64-100 Leszno

jest to lekarz z powolania bardzo dobrze sie zajmuje pacjentem swietny specjalista bardzo mily polecam bardzo

lek. dent. Rafał Obremski

Francuska 25
64-100 Leszno

Bardzo dobry dentysta . Wyrywał mi dwa zęby nawet nie zauważyłam kiedy. potrafi poprawić atmosferę miły kompetenty i wart każdej ceny
Opinia dodana przez: Dorota

lek. dent. Mateusz Salicki

ul. Andrzeja Frycza Modrzewskiego 1
64-100 Leszno

Super podejście do pacjenta. Miły sympatyczny człowiek i bardzo dobry fachowiec. Szczerze polecam tego dentystę
Opinia dodana przez: Łukasz

lekarz Leszek Żuchowski

Kiepury 8
Leszno

Polecam pana doktora wszystkim tym którzy w planie mają usunąć sobie żylaki u nóg.Ja właśnie jestem miesiąc po takiej operacji i jestem bardzo zadowolony.

lek. dent. Dariusz Budziński

Grunwaldzka 1a
64-100 Leszno

Lekarz godny zaufania.Uprzejmy,miły,zawsze chętny do pomocy.

lek. dent. Angela Dobrzycka

Ćwiklińskiej 8
64-100 Leszno

pani Doktor leczyła ząb przez 3 miesiące ponieważ był trzykrotnie zatruwany, co za każdym razem wiązało się z bólem, nie znam się na medycynie ale mam wrażenie że ta lekarka leczy tylko doraźne problemy, twierdzi że zębów z "niewielkimi dziurkami" nie warto leczyć bo lepiej poczekać.. chyba do czasu aż zaczną boleć

lekarz Samuel Ojo

ulica Kiepury 8
64-100 Leszno

Bardzo miły lekarz. Profesjonalny i skrupulatny w tym co robi. Gdy będę kiedyś miał kolejną operację, to chciałbym być operowany właśnie przez niego. Jeśli komuś nie podoba się Jego podejście do pacjenta, to przypominam, że to jest lekarz a nie animator na wakacjach. Zauważyłem zachowanie niektórych pacjentów na oddziale i podziwiam jego cierpliwość. Ja takiej bym nie miał.
Opinia dodana przez: Konrad Kusztelak

lekarz Włodzimierz Krzewiński

Chirurg dziecięcy

Osterwy 3
64-100 Leszno

bardzo nie mily lekarz czepia sie tego co nie ma zamiast leczyc to co powinien ostatni raz bylam z dzieckiem u niego. rodzica traktuje jak ....... szkoda slow

lekarz Błażej Ciesielski

Chirurg dziecięcy

ul. Jana Kiepury
64-100 Leszno

Trafiłem do Pana doktora, podczas gdy córka złamała rękę, 200 km od miejsca zamieszkania. Z SORu zostaliśmy odesłani, zasugerowano nam że zostaniemy przyjęci w przychodni na ul. Chrobrego. I tak też się stało. Pan doktor nie robił żadnego problemu, mimo że nie byliśmy jego stałymi pacjentami potraktował nas z należytym szacunkiem i uprzejmością. Dzięki temu uniknęliśmy dodatkowej podróży do domu, bo wszystko bez najmniejszego problemu załatwiliśmy u Pana doktora. Dziękujemy
Opinia dodana przez: Andrzej

lekarz Piotr Grys

ulica Kiepury 8
64-100 Leszno

Jak dotąd nie trafiłam na tak okropnego i aroganckiego lekarza, przede wszystkim ZERO kultury, drwi z pacjentów, bardzo nie uprzejmy. Podejście do pacjenta dziecka kompletnie nie na miejscu . Jedynie z głową pod pachą, może przyjął by pacjenta tak jak osoba na tym stanowisku powinna. Psuje Pan renomę leszczyńskiego szpitala jeszcze bardziej !!! Współczuje każdemu kto trafi do tego lekarza

lek. dent. Piotr Roszkiewicz

Sochaczewska 4
05-084 Leszno

Lekarz straszył dziecko. Podnosił głos na dziecko i rodzica. Brak podejścia do małego pacjenta, brak kultury osobistej

lekarz Michał Podfigurny

Chirurg ogólny, Urolog