Centrum Medyczne "Golden Care"
ulica Kukuczki 5/6
Lekarz z powołania. Wytłumaczy wszystko i nie zostawi pacjenta samego sobie. Co najważniejsze że pamięta chyba wszystkich swoich pacjentów. POLECAM.
Wojewódzki Szpital Specjalistyczny im. J. Gromkowskiego
ulica Koszarowa 5
Lekarz, który cały poświęca się pacjentowi. Jest bardzo kompetentny i pomocny. Zawsze uprzejmy i traktujący każdego z dużym szacunkiem.
Dolnośląskie Centrum Medyczne "DOLMED" S.A
ulica Legnicka 40
Wszyscy lekarze powinni być tacy jak ten Pan doktor. Lekarz, który nie ocenia, a tworzy atmosferę zrozumienia i wsparcia. Kompetentny, z powołaniem. Niczego pacjentowi nie narzuca, zamiast tego wskazuje właściwą drogę i wspiera w niej. Polecam gorąco.
Nie znam lepszego stomatologa niż Pan Bartłomiej Olko. Wizyty w jego gabinecie przebiegają w niezwykle przyjemnej atmosferze, ma wyjątkowo ludzkie podejście do pacjentów, którzy mają traumę z dzieciństwa i boją się dentystów. Jakość wykonywanych usług jest na najwyższym poziomie. Wypełnienia są wykonywane perfekcyjnie. Moje zadowolenie i poczucie bezpieczeństwa jest tak duże, że specjalnie przyjeżdżam do doktora spoza Wrocławia. Uważam go za najlepszego stomatologa jakiego poznałam i gorąco wszystkim polecam. Poza …
MEDIX I
Grabiszyńska 37/39
Super neurolog rzetelny lekarz Pani doktor przebadala mojego synka bardzo dokladnie łącznie z roznymi konsultacjami wszystko tlumaczy diagnozę stawia po kompleksowych badaniach pacjeta.Serdecznie polecam Panią doktor:)
NOA CLINIC - Usługi Medyczne sp. z o. o.
ulica Legnicka 56 56
Uprzejmy profesjonalny cudowny człowiek bardzo dobry specjalista . Podejście do pacjenta z ogromnym zaangażowaniem mój niepełnosprawny syn został zaopiekowana przez doktora na 1000 procent
Jestem po wizycie u Pana dr. Rubisz. W trakcie wizyty pan doktor z wielką cierpliwością odpowiadał na każde moje pytanie, nie pospieszał mnie w niczym..W trakcie przeprowadzonego badania tłumaczył mi wszystko ,.pokazując na monitorze USG co tam jest . Jest to wspaniały lekarz i wybitny specjalista. Polecam:) Takich lekarzy jak pan doktor powinno być zdecydowanie więcej.
Karłowickie Centrum Medyczne "KAR-MED"Sp z o.o.
ulica Lindego 19
Idealny lekarz dla osoby która pierwszy raz idzie do ginekologa ;) Przyjazna, miła i uprzejma - krok po kroku tłumaczy co będzie robić, wyjaśnia wszelkie wątpliwości, informuje, nie pośpiesza. Świetne podejście do pacjenta i rzetelność, wykonała wszelkie badania, cytologię, USG. Przyjmowała w NZOZ Multimedyk, aktualnie dostałam informację że poszła na czas nieokreślony na urlop. Co do samego ośrodka - dodzwonienie się do rejestracji ginekologicznej graniczy z cudem (mi udało się …
EVADENT s.c. Centrum Stomatologii Laserowej i Protetyki
Przesmyckiego 28
Pani doktor Marta jest nad wyraz bardzo dobrym lekarzem stomatologiem. Trzy lata temu uratowała mi trzy zęby, gdzie inni lekarze w EWADENCIE stwierdzali, że nadają się tylko do usunięcia. w tym roku w marcu byłem w EWADENCIE u specjalisty, który stwierdził, że ząb (prawa dolna 7) do usunięcia. Wstrzymałem się z decyzją i udałem się do Pani doktor Marty. Ta również potwierdziła, że zgodnie z zasadami praktyki dentystycznej ząb można …
Juz dawno, będąc z moja mamą w strzelińskim szpitalu, a bywamy często, z racji jej wieku i schorzenia, nie miałam kontaktu z tak wspaniałym lekarzem jakim jest Pan Doktor. Wrażliwość, serdeczność i cudowny kontakt z pacjentem, no i oczywiście wielkie kompetencje to cechy, które od razu skracają dystans pacjent-lekarz.. Po prostu czułyśmy, ze jesteśmy ważne...co się naprawdo rzadko zdarza. SErdeczne dzieki Panie Doktorze....Wdzięczna córka pacjentki )
Prywatna Przychodnia Lekarska Stefan Skrocki
plac Kościuszki 21/6
Rewelacja, świetne podejście do pacjenta. Zawsze bałem sie wizyt u dentysty ale to juz przeszłość, do Tej dentystki idę bez żadnego stresu.
Akademicki Szpital Kliniczny Akademickie Centrum Opieki Stacjonarnej
ulica Borowska 213
Pani Doktor przeprowadziła bardzo skomplikowaną operację neurochirurgiczną głowy w mojej rodzinie. Była to operacja usunięcia nerwiaka nerwu słuchowego. Zabieg został wykonany 10 grudnia 2015 roku we wrocławskim szpitalu i zakończył się pełnym sukcesem. Mimo rozległego guza uratowano nerw trójdzielny a sprawność po zabiegu chora odzyskała bardzo szybko. To dowodzi jak kompetentną i profesjonalną osobą jest Pani Doktor. Poza tym bardzo miła, pełna empatii, wyrozumiała i szczegółowo tłumaczy wszystko. Zdecydowanie polecam!
Jestem pod mega wrazeniem Pani dr Dorota i cały zespół lekarzy i pielegniarek podchodzi do dzieci z całym sercem. Trafiłam na neurologię z 4 miesiecznym dzieckiem. Przerazona objawami, z osobistą fobia do szpitali. A tu na Fieldorfa mega pozytywne zaskoczenie Aż powoli zaczełam odzyskiwać wiarę w megadobrych lekarzy.
Centrum Zdrowia Kobiety "CORFAMED" sp. z o.o.
Kluczborska 37
Miła. Uprzejma.. Oddana pomoc pacjentowi. Oby każdy lekarz miał takie podejście do pacjenta .Polecam Panią Doktor.
Pani doktor od ponad roku leczy moje dzieci. Jej diagnozy w 100% są trafne. Doskonale potrafi pomóc zarówno małym pacjentom jak i uspokoić rodzica. Podczas wizyty nie okazuje cienia pośpiechu, a szczegółowo bada dziecko i tłumaczy rodzicowi jak postępować. Niezwykle kompetentny lekarz i bardzo ciepła osoba. Polecam