{'id': 7841, 'name': 'Szczecin'} Stomatolog

lek. dent. Magdalena Brożek-Sztajnke

Stomatolog, Medycyna estetyczna

Gabinety Stomatologiczny Minkowscy
Al. Bohaterów Warszawy 83C/2

Jeśli dentysta kojarzy Ci się z traumą, bólem i modlitwą do wszystkich świętych – to znaczy, że nie byłaś/-eś u u Pani Magdaleny. Ta kobieta to czarodziejka od zębów. Robi je tak piękne, że chce się uśmiechać do lustra bez powodu. Pełen profesjonalizm, ręka anioła, zero stresu, a do tego przemiła, cudowna i jeszcze piękna – combo nie do pobicia. U niej nawet fotel dentystyczny przestaje być miejscem grozy. Najlepsza …
Opinia dodana przez: Ewelina Biegańska

dr n. med. Danuta Kikiewicz

Chirurg stomatolog, Stomatolog

Dworcowa 2

Dr .Danuta Kikiewicz ODRADZAM I OSTRZEGAM.Jeżeli chcecie uchronić się od zniszczenia zębów tzn.wywierca dziury w zdrowych zębach a nie tam gdzie jest dziura,zakleha zèva obok a dziura zistaje.Potem zęby wyrywa i znowu za to pieniądze bierze i jeszcze nie umie wyrwać do końca bo zawsze coś niszczy.Proszę omijać ten gabinet szerokim łukiem!!!
Opinia dodana przez: Marek

mgr Katarzyna Ziółkowska

Psycholog dziecięcy, Psycholog

Psyche Clinic Gabinet Psychologiczny
Przychodnia ul. Ku Słońcu 23/24 Ip. gab.21

Musiałem Wam napisać, w zeszłym tygodniu byłem u Psychologa, pierwszy raz, jak długo chodzę po tych instytucjach, kobieta nie wzięła ani grosza za pierwszą wizytę a siedziałem dwie godziny. Wczoraj też u niej byłem, znowu siedziałem ok. dwóch godzin, najpierw rozmawiała ze mną a potem robiła mi biofeedback, za tę wizytę wzięła tylko 50zł. Babka bardzo miła, aż chce się do niej chodzić.
Opinia dodana przez: Przemek Kanik

lek. med. Krzysztof Marosz

Medycyna estetyczna

Szczecińska Klinika Dzienna
ul. Ku Słońcu 58

Miałam przyjemność być pacjentką Pana Doktora. Lekarz profesjonalny, kompetentny i bardzo uprzejmy. Przed zabiegiem wszystko mi wyjaśnił. Nie popędzał, miał dla mnie tyle czasu ile potrzebowałam. Pan doktor ponadto ma tak sprawną rękę, że w trakcie zabiegu nie czułam bólu. Efekt pracy dr Marosza przeszedł moje najśmielsze oczekiwania. Polecam!

dr n. med. Maria Strokowska

Dermatolog, Onkolog

Wąska 1a lok. 1

Pani dr zna się na rzeczy .... polecam bardzo. szkoda jedynie, że nie zajmuje się laserowym usuwaniem znamion

lekarz Elżbieta Szwengier

Bp. Bandurskiego Władysła 36

Wspaniała Pani Doktor,nie czułam skrępowania,delikatna,dokładna.Dzieki Pani Doktor jestem już po zabiegu piersi.Polecam każdej kobiecie i pozdrawiam.
Opinia dodana przez: Bozena

dr n. med. Dariusz Jeżewski

Neurochirurg

Korony Północnej 15a

JESTEM PACJENTEM DR JEŻEWSKIEGO. Koniecznie chciałem napisać to w pierwszym zdaniu gdyż z tego powodu czuję się szczęśliwy i dumny.Mam 58 lat więc osobą która w swoim życiu wiele widziała i przeżyła15 lat uprawiałem wyczynowo sport .Jestem facetem aktywnym,przedsiębiorczym i ambitnym.Staram się rozwiązywać problemy w miarę szybko aby iść dalej.Pewnego dnia zauważyłem u siebie zmiany ruchowo-czuciowo-wzrokowe.Po kilku badaniach i dwóch dniach byłem na oddziale neurochirurgicznym z kartą DILO w swim …
Opinia dodana przez: Cezary

dr n. med. Leszek Sagan

Neurochirurg

Szpital - Zdroje
Mączna 4

100% profesjonalisty,100% człowieka,100% empatii. Doskonała kadra wyższa i niższa na kierowanym oddziale. Leczą doskonale i skutecznie opiekują pacjentów, przywracają wiarę w system ochrony zdrowia. Serdecznie pozdrawiam.
Opinia dodana przez: Andrzej

dr n. med. Piotr Fengler

Reumatolog

ulica Witkiewicza 58/2

Wspaniały lekarz!Wysłucha nie patrzac na zegarek.Wszystko dokładnie wytłumaczy.Zrobi dokładne Usg. Zleci badania.Stawia trafną diagnozę.Bardzo się cieszę ze pan Piotr Fengler mnie leczy.Lekarz z powołania i bardzo dobry reumatolog.Polecam!!!
Opinia dodana przez: Mariola

dr n. med. Andrzej Szlęzak

Hipokrates
Łucznicza 64

Lekarz godny zaufania, miły, wytłumaczył problem, co będzie robione, wizyta na nfz. Pani pielęgniarka super kobitka, pomocna. naprawdę czułam się zaopiekowana, zero dyskomfortu. Polecam
Opinia dodana przez: Magda

lekarz Marek Jurkojć

Chirurg onkolog

Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej PRAMED
ulica Wyzwolenia 7

Bardzo spokojne i rzeczowe podejście do pacjenta, porozmawiał, wytłumaczył. Weszłam spanikowana, wyszłam uspokojona. Polecm
Opinia dodana przez: Mirka

dr n. med. Dariusz Pietruszka

Laryngolog dziecięcy, Laryngolog

ulica Podgórna 65/1

Bardzo dobry lekarz.Nie zostawia pacjenta bez pomocy.Nawet,kiedy inni nie dawali rady,On dawał oprócz nadziei-konkretne zalecenia tzn. leki.I one działały! Serdecznie dziękuję i polecam. Warto w małej poczekalni odczekać nawet 2 h.

lek. med. Mariusz Mączyński

Santocka 3

Lekarz który dba o pacjenta, słucha i doradza martwi się i przejmuję, życzę każdemu takiej pomocy jaką ja otrzymałam od P. Doktora! Polecam w 100% oby sami tacy lekarze w Polsce leczyli !
Opinia dodana przez: emilia
Polecam super rewelacyjny pan doktor odpowie na wszystkie pytania. Miły ma super podejście do każdego pacjenta ogromna wiedza super super

lekarz Igor Frulenko

Urolog

PZP NZOZ MSWiA
Piotra Skargi 16

Jeśli ktoś szuka dobrego urologa to z czystym sumieniem polecam pana doktora Igora Frulenko. Świetny lekarz,konkretny, rzetelny i pomocny . Wizyta na której profesjonalnie i szczegółowo przeprowadzony wywiad . Po konsultacji wszystko dokładnie wytłumaczone i zaproponowane konkretne leczenie. Jestem pod wrażeniem zarówno profesjonalizmu pana doktora,jak też życzliwego podejście do mnie jako pacjentki. Życzę sobie i innym pacjentom jak najwięcej takich lekarzy.
Opinia dodana przez: Marzena Waszyńska

mgr Justyna Arsoba

Psycholog

Pro Bono Ośrodek Psychoterapii i Szkoleń Psychologicznych dr Alicja Hess-Leońska
Klonowica 27/3

Pani Justyna jest osobą bardzo miłą, ciepłą i kompetentną. Daje mi wiele cennych rad i wskazówek jak mam postępować w swoim życiu.. Jak sobie radzić z trudnymi dla mnie sytuacjami i osobami które mnie otaczają . Dobre rady Pani Justyny powodują, że łatwiej mi się żyje z niepełnoprawnością, depresją, z moją psychiką,.Dziękuję Pani Justyno. Szczerze polecam tak wspaniałą terapeutkę.

Hanna Bielawska-Victorini

Ortodonta, Stomatolog

Niemierzynska 27

Podejrzewam, że powyższe komentarze dodały głownie panie. Dla odmiany więc jako osobnik płci brzydkiej również z czystym sumieniem mogę polecić Dr Bielawską. Jestem w trakcie leczenia, które przebiega wg planu i efekty są już widoczne. Pani Dr jest osobą bardzo dokładną, wkłada w swoją pracę wiele serca i pasji. Jest również bardzo elastyczna jeśli chodzi o kwestie umawiania się oraz płatności. Jednym słowem, powierzając nasze zęby dr Bielawskiej ma się …
Jestem zadowolony z leczenia, które wdrożyła w moim przypadku Pani profesor. Wcześniejsze leczenie u wielu specjalistów nie przynosiło żadnych efektów, w skutek tego przez półtora roku byłem bez postawionej diagnozy, zrezygnowany i umęczony chorobą. Jestem bardzo wdzięczny Pani profesor za fachowość i kompetencje. Drapiący pacjent z Koszalina.

lekarz Łukasz Błaszczyk

Nasz Doktor - Jagiellońska 44
Jagiellońska 44

Dr. Naszym leczy moją córkę. Brakuje mi słów aby wyrazić swoją wdzięczność...myślałam że takich lekarzy już nie ma....to człowiek niesamowicie oddany choremu, prawdziwy lekarz z powołania. Można na niego liczyć w każdym przypadku w czasie kiedy jest się pacjentem i w czasie kiedy wraca się do domu a leczenie jeszcze musi potrwać. Dr Łukasz Błaszczyk nadal jest Twoim lekarzem ...tak to widzęi nie potrafię być bardziej wdzięczna niż jestem...dziękuję doktorze.
Opinia dodana przez: Kazimiera

dr n. med. Piotr Maj

Laryngolog, Otolaryngolog

płk. Starzyńskiego 2 lok. 315

Polecam lek. Piotr Maj wykonał diagnozę i badanie, wszystko szczegółowo wyjaśnił. Miły i profesjonalny. Fachowa i szybka pomoc lekarska. Nie zawiodłem się. Pan doktor bardzo kompetentny i co najważniejsze pomógł, z czystym sumieniem polecam Pełen profesjonalizm, wiedza i siła spokoju i umiejętność wytłumaczenia mi przebiegu choroby, spowodowały, że po 30 minutach rozmowy z p. doktorem jestem spokojny o moje zdrowie, do dziś nie mogę uwierzyć,że są jeszcze tacy lekarze,którzy nie …