mgr Delfina Bronk-Hebelmgr Delfina Bronk-Hebel - zdjęcie profilowe

mgr Delfina Bronk-Hebel

Psychoterapeuta, Terapeuta, Pedagog

O mnie

Jestem dyplomowanym Pedagogiem i Psychotraumatologiem, obecnie w trakcie pięcioletniego, całościowego szkolenia psychoterapeutycznego organizowanego przez Fundację Pomorskie Centrum Psychotraumatologii. Szkolenie posiada rekomendacje Polskiej Federacji Psychotraumatologii (członka Polskiej Rady Psychoterapii), Instytutu Psychoterapii Zintegrowanej w Monachium „KIRINUS” oraz Sekcji Naukowej Psychotraumatologii Polskiego Towarzystwa Psychologii Klinicznej. Jestem również certyfikowaną terapeutką …

Bardzo cenie Panią Delfine za jej indywidualne i cieple podejście do pacjenta .Czuje się bardzo komfortowo w jej gabinecie i najważniejsze praca którą wykonuje z Pania terapeutką pomaga mi w przerobieniu i pokonaniu problemów które mam.Bardzo polecam ;-)

Byłam u Pani Delfiny w trudnym momencie życia, w trakcie rozstania z narcystycznym partnerem. Pani Delfina pomogła mi dostrzec mechanizmy takiej relacji, zrozumieć przebieg i towarzyszyła mi w trakcie rozstania i na etapie odzyskiwania siebie :) polecam każdej osobie zwłaszcza z doświadczeniem toksycznych relacji, związków..specjalistka w temacie :)

Podczas terapii wyczuwa się bardzo ciepłe i indywidualne podejście oraz empatię na wysokim poziomie .

Bardzo dobra terapeutka, empatyczna i konkretna. Duża wiedza i trafne spostrzeżenia.Bardzo mi pomogła.

Wszystko super. Pani terapeutka pomogła mi zmierzyć się z moimi demonami. Bardzo dobre podejście do pacjenta i zrozumienie problemu z którym się zmaga. Polecam bardzo, przede wszystkim tym którzy się jeszcze wahają

Świetna psychotraumatolog, empatyczna, z ogromną wiedzą-potrafi słuchać, doradzić i poprowadzić. Wyprowadziła mnie ze strasznego kryzysu.