Siemiradzkiego 15 lok. 7
Co tu pisać opinię! ja bym bardzo chciał, żeby wszyscy lekarze tacy byli. Mój syn przeszedł operację usunięcia guza przysadki mózgowe. Operacja się udała, pozostała cukrzyca pierwszego stopnia. Od ponad dziesięciu lat jest pod opieka Pani Doktor i czuje się bardzo dobrze.
Ośrodek Chirurgii Plastycznej Dr Macieja Kuczyńskiego Filia w Lublinie - Szpital
Jaczewskiego 2
Lublin
Polecam Pana Doktora w 100%. Prowadzi moja cukrzyce od 6 lat i nie zamieniłabym go na innego lekarza. Jest kompetentny w tym co robi. Ma wiedzę i przekazuje ja pacjentowi. Z każdej wizyty wychodzę zadowolona. Polecam.
6 Szpital Wojskowy z Przychodnią Samodzielny Publiczny Zakład Opieki Zdrowotnej-leczenie szpitalne
ulica Szpitalna 2
Dęblin
To niezwykle miły i bardzo kompetentny człowiek z ogromną wiedzą i doświadczeniem. Dokładnie tłumaczy jak będzie przebiegało leczenie, odpowiadając na każde zadane pytanie. Służy pomocą nawet przez telefon. Dziś byłem u Pana Doktora na wizycie po raz kolejny i znów się nie zawiodłem. Zostałem przyjęty z godnością , wszystko dokładnie i rzeczowo wytłumaczył. Super człowiek i lekarz. Lekarz godny zaufania .100% trafna diagnoza.Dobrze dobrane leki
Diagnostyka Laboratorium Regionu Południowo-Wschodniego
Jagiellońska 74
Kielce
przesympatyczna Pani doktor! Miła, zawsze pomocna! Gorąco polecam!!!
Ocena wystawiona po kilku wizytach , i wizytach u kilku lekarzy w innych województwach [różne miejsca zamieszkania.Do wcześniejszych nie mam żadnych zastrzeżeń]Ale tu naprawdę- lekarz i obsługa w całej przychodni - z którą miałem do czynienia SUPER . O pani doktor i pani Magdzie[rejestracja i instruktaż.] można powiedzieć że to co robią ,robią to z powołania Szczerze POLECAM Waldemar Bydgoszcz
Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej Eskulap Poradnia Zdrowia Rodzinnego
ulica Grobelna 8
Pabianice
Super lekarz, empatyczny, kompetentny, godny polecenia, kompleksowość podejścia, uprzejmość, świetny specjalista.
Szpital Specjalistyczny im. E.Szczeklika
ulica Szpitalna 13
Tarnów
Pani Doktor jest bardzo kompetentną i empatyczną osobą.Jest lekarzem z powołania, bardzo dobrze dobiera leki i sposób leczenia. Zleca odpowiednie badania.W gabinecie panuje przyjazna atmosfera. Serdecznie polecam Panią Doktor!
Miejski Zespół Przychodni Rejonowych w Zgierzu
ulica Łęczycka 24a
Zgierz
świetny fachowiec,znakomity diagnosta,cierpliwość i opanowanie powinny być przykładem dla innych lekarzy,wykazuje dużo zrozumienia w stosunku do jakiegokolwiek pacjenta,polecam każdemu kontakt z takim fachowcem jakim jest pani doktor.
Iwona Peczka-Przygoda
Przemysłowa
Lubań
Fachowa neurologopedka z ogromnym zasobem wiedzy i kompetencją. Doskonałe podejście do dzieci. Sympatyczna i kontaktowa.Chodziłam do tej Pani z moim dzieckiem,bardzo nam pomogła. Polecam
Szpital Powiatowy
Mickiewicza 26
Więcbork
Miałem konsultację telefoniczną i jestem bardzo zadowolony z zangażowania lekarza jak i szczegółowych pomocnych porad
Al. Jerozolimskie 65/79 (Centrum Medyczne LIM)
Świetny lekarz leczę się od paru lat,szalenie miła posiada bardzo rzadką cechę potrafi wysłuchać pacjenta . Doskonale wyszkolona i wykształcona . Krzysztof
ul. Nowy Świat 28/8
Bardzo dobry specjalista. Bardzo miła i uprzejma. Doskonale prowadzi pacjenta i leczy z powołaniem. Przekonałem się po kilku pobytach w szpitalu przy ul. Banacha. Bardzo mi pomogła. Pozdrawiam i dziękuję.
Centrum Medyczne Luxmed
ulica Spadek 41
Zamość
Dr Dorota Boniek-Poprawa to dla mnie lekarz nr 1. Nie tylko bardzo mądra, kulturalna i ładna, ale też niezwykle kompetentna i sympatyczna. ma w sobie dużo cierpliwości kiedy pacjent zadaje kolejne, czasem bezsensowne, pytanie. Można o wszystko zapytać, wyrazić swoje obawy. Przebywanie u takiego lekarza to czysta przyjemność. Oby więcej takich! Klasa w każdej płaszczyźnie. Nowoczesny lek od cukrzycy bardzo mi podpasował.