Diabetolog Szczecin

Endokrynolog, Diabetolog

Gabinet lekarski ultarsonograficzny i cytologiczny Wacław Żyłka
Klonowica 34/1

Średnia ocen: 3,8/5
Bardzo kompetentna i dokładna, celnie pytała o objawów, których w ogóle nie łączyłam z chorobą. Po kilku wskazówkach dotyczących dalszego postepowania z dieta bardzo mi sie poprawiło. Bardzo dziękuję i gorąco polecam.

dr n. med. Elżbieta Andrysiak-Mamos

Internista, Endokrynolog

Średnia ocen: 3,3/5
Jeśli mam być szczery - najlepszy lekarz jakiego spotkałem w życiu. Pani Doktor przez duże D. Uprzejmość, inteligencja, ogromna wiedza, przychylność pacjentowi to jedynie naparstek zalet Pani Doktor. Pierwsza wizyta trwała dokładnie 54 minuty z zegarkiem w ręku - dlatego zastanawiam się skąd taka nieprzychylność w komentarzach. Fakt - na wizytę byłem umówiony ponad dwa miesiące wcześniej, ale zapewniam - WARTO. Chapeau bas.
Opinia dodana przez: Robert

dr n. med. Sławomir Pynka

Średnia ocen: 3,1/5
Jestem pacjentem dr Pynki od 2007 roku - jest to dla Mnie lekarz nr 1 godny najwyższego szacunku, taktowny, posiadający wszechstronną wiedzę. oddany pacjentom.-
Opinia dodana przez: Jerzy

dr Tomasz Kochanowski

Dermatolog, Dermatolog estetyczny

al. Piastów 65/10A

Średnia ocen: 4,2/5
Chciałam bardzo podziękować Panu doktorowi Kochanowskiemu za uratowanie życia mojemu mężowi. Dla mojego męża Pan dr Kochanowski był ostatnią deską ratunku, postawił go na nogi po stwierdzeniu diagnozy migotania przedsionków. Odpowiednio dobrane leki znacznie poprawiły zdrowie mojego męża. Pan doktor w odpowiednim czasie zdiagnozował schorzenie tętnic szyjnych. Mąż jest już po zabiegu, czuje się bardzo dobrze. Jesteśmy mu wdzięczni za profesjonalizm, wiedzę i doświadczenie oraz bardzo dobre podejście do pacjenta.
Opinia dodana przez: Krystyna

Jarosław Ogonowski

Diabetolog

Średnia ocen: 3,2/5
nie chce zapisac lepszej insuliny, tylko taka ktora szkodzi pacjentowi. poza tym nie zgadza sie na zapisanie nowych pacjentow
Opinia dodana przez: sulciafin

lekarz Aneta Fronczyk

Internista, Diabetolog

Przychodnia Portowa Sp. z o.o.
Energetyków 2

Średnia ocen: 4,8/5
Pani Doktor opiekowała się mną podczas pobytu w szpitalu. Jej podejście do mnie jako pacjenta było bardzo miłe, potrafiła wytłumaczyć wszystkie niejasne i nieznane mi sprawy związane z cukrzycą. Ustawienie dawek insuliny dzienne było idealne. Mając cukry w granicach 200-240 teraz mam 90-140 mg/dl. Polecam i dziękuję Pani Doktor. Cukrzyk Arek
Opinia dodana przez: Arkadiusz
Szczecin Diabetolog dr n. med. Mateusz Klamann

dr n. med. Mateusz Klamann

Diabetolog

Przychodnia BALTICMED Szczecin Śródmieście
ul. Staromłyńska 6, 70-561 Szczecin

Średnia ocen: 5,0/5
Profesjonalne podejście. Doktor Klamann opiekował się mną podczas ciąży - wtedy nauczył mnie optymalnie korzystać z osobistej pompy insulinowej oraz z ciągłego monitorowania glikemii. Serdecznie polecam doktora Klamann.

dr n. med. Małgorzata Wolny

NZOZ Górna
Kazimierska 4F/U
70-506 Gumieńce, Szczecin

Średnia ocen: 5,0/5
Świetna Pani doktor, profesjonalna, kompetentna, podchodzi do każdego pacjenta intywidualnie, dogłębnie szukając PRZYCZYN schorzenia. Przede wszystkim działa interdyscyplinarnie, łącząc swoją ogromną wiedzę z różnych dziedzin - diabetologii, endokrynologii, leczenia niepłodności, naprotechnologii itp. Dzięki mądrości pani doktor udało mi się zajść w ciążę i ją bezpiecznie utrzymać. W przeciągu zaledwie 3 miesięcy wyleczyła z niepłodności NATURALNYMI METODAMI, diagnozując PCOS, insulinooporność i w rezultacie wprowadzając odpowiednią dietę oraz suplementację, bez zbędnej terapii ...

dr hab. n. med. Tomasz Miazgowski

Średnia ocen: 4,7/5
Prof. Miazgowski to solidny i godny polecenia fachowiec. Dobrze traktuje pacjentów, mimo pozorów bycia szorstkim. Polecam wizytę u niego. Jednej rzeczy można po niej spodziewać się na pewno- profesjonalizmu.

lekarz Joanna Stępień-Gielo

Niemcewicza Juliana Ursyn 40/5

Średnia ocen: 1,3/5
Poprosiłam panią doktor o skierowanie na badanie krwi, bo od dłuższego czasu gorzej się czułam i chciałam sprawdzić czy wszystko jest w porządku. Pani doktor nie chciała mi wystawić skierowania, sugerując że takich badań nie robi się rutynowo, żeby sprawdzić czy jest ok. Pomimo, że dużo płacę za pakiet. Inny lekarz wystawił mi bez problemu skierowanie i okazało się, że jednak coś było źle i muszę brać leki. Na pewno ...

Diabetolodzy w Szczecinie

Strefa lekarza Zaloguj się Zarejestruj się