Pani doktor bardzo pozytywnie nastawiona do pacjenta. Polecam wszystkim. Bardzo konkretna a jednocześnie zyczliwa
Bardzo miły i sympatyczny lekarz. Profesjonalnie podchodzi do pacjentki. Wizyta bardzo pozytywna. Gorąco polecam Panią doktor Oleszczak!
Cieszę się, że są jeszcze tacy lekarze jak Pani Doktor Oleszczak...profesjonalna, kompetentna i miła to rzadkość w dzisiejszej służbie zdrowia...jeszcze raz dziękuję za trafną diagnozę. Jednak są anioły na tym świecie :)
Pani Doktor to wspaniała profesjonalistka, nigdy nie zawiodłem się na jej wiedzy i umiejętnościach jakimi nie jeden mój wcześniejszy internista nie raczej nie może się pochwalić. Bardzo uprzejma i rzeczowa, gorąco polecam każdemu pacjentowi poszukującemu wspaniałego specjalisty.
Ostatnia wizyta przebiegła szybko i bezproblemowo. Pani Elżbieta szybko zdiagnozowała moją dolegliwość i przepisała odpowiednie leki. Choroba szybko ustąpiła, a to wszystko dzięki wiedzy i doświadczeniu Pani Oleszczak. Dziękuję!
Sympatyczna profesjonalistka. Przemiła, konkretna i życzliwa. Polecam wszystkim pacjentom. Liczę, że w przyszłości także trafię do Pani doktor.
Kompetentna, przemiła i fachowa osoba. Polecam Panią doktor, a także życzę wszystkim, by w przychodni trafiali właśnie do Pani Oleszczak.
Pani doktor jest osobą otwartą, pomocną, szczerą i zaangażowaną. Wysłuchuje problemów pacjenta ze spokojem i profesjonalnie podchodzi do rozwiązania problemów zdrowotnych pacjenta.
Pani doktor Elżbieta Oleszczak jest bardzo kompetentna i dociekliwy w postępowaniu diagnostycznym. Jestem od wielu lat jej pacjentka. Za każdym razem skutecznie rozwiązywala moje kłopoty ze zdrowiem. Pani doktor ma doktorat i jest specjalistą chorób wewnętrznych. W wolnych chwilach dokształca się. Wiem o tym ponieważ ostatnio napisała dla mnie dietę, dzięki której schudłam 8 kg. Zrobiła to bezinteresownie. Zmotywowala mnie psychologicznie do podjęcia ciężkiej walki o moje zdrowie. Już odczuwam sporą poprawę jeśli chodzi o zmniejszenie bólu kolan i kręgosłupa. Dodam, że nie jest to jeden problem zdrowotny, z którym zmagam się z dobrym efektem dzięki Pani doktor. Dziękuję bardzo Pani doktor! A państwu serdecznie polecam skorzystać z leczenia przez TĄ WŁAŚNIE PANIĄ DOKTOR!!!
pani doktor jest osoba bardzo pogodna i usmiechnieta zawsze pomocna uwaznie wyslucha i bardzo stara sie pomoc jest lekarzem godnym polecenia