ulica Grunwaldzka 78
Kompetencje, uprzejmość, kultura. Umiejętności w zakresie tłumaczenia choroby i leczenia. Oceniam bardzo wysoko.
InVivo
Wita Stwosza 58
Znakomita specjalistka, rzetelność, uwaga i troska o pacjenta, a przede wszystkim chęć udzielenia pomocy pacjentowi. Z całego serca polecam Panią Doktor, pomogła mi niesamowicie, diagnoza, plan leczenia ustalone, omówione i wytłumaczone rewelacyjnie. Komunikacja na najwyższym poziomie i bardzo szybkie odpowiedzi na maila. W dodatku Pani Doktor za każdym razem pozytywnie i ze spokojem potrafi rozwiać wszelakie wątpliwości co automatycznie uspakaja pacjenta. Nie mogłam trafić na lepszego lekarza.
Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej Powiatowe Centrum Medyczne w Wołowie
ulica Aleje Jerozolimskie
Brzeg Dolny
Lekarz z powołania,dzięki takim lekarzom pacjenci wracają do zdrowia ! Nikt do tej pory przez lata nie poprowadził syna tak jak powinien,zostawiali go samemu sobie twierdząc uparcie że jest zdrowy ,co okazało się że jednak ciężko chory ,czytajcie drudzy Państwo opinie o lekarzach to istotna wskazówka do udania się na wizytę gdzie zostaniecie potraktowani jak ludzie i otrzymacie kompletną pomoc pod każdym względem a Pani doktor jest tego najlepszym przykładem.
CSK MSWiA
ulica Wołoska 137
Super lekarz, polecam każdemu, pełny profesjonalizm, rewelacyjne podejście do każdego pacjenta, wszystko tłumaczy. Pacjentka
Indywidualna Specjalistyczna Praktyka Lekarska Aleksandra Kierat-Pająk
Moja mama jest pacjentką Pani Doktor od lipca 2013r. Od czasu postawienia rozpoznania jest prowadzona bardzo rzetelnie i sumiennie. Pani Doktor ma zawsze dla nas czas, spokojnie i cierpliwie odpowiada na pytania, okazuje zainteresowanie, ma wyjątkowe podejście do osoby starszej. Zawsze możemy na Nią liczyć.Wysoko oceniamy Jej kompetencje zawodowe. Polcamy jako wysokiej klasy specjalistę wszystkim, którzy poszukują bardzo dobrego endokrynologa. Jest wspaniałym lekarzem. :):):)
Samodzielny publiczny zakład Opieki Zdrowotnej w Kościanie
ulica Szpitalna 7
Kościan
Wspaniała Pani Doktor, która z wielkim zaangażowaniem podchodzi do pacjentów. Lekarz z powołaniem. Jestem szczęśliwa, że mogę być pacjentką tak znakomitego specjalisty. Dzięki temu czuję się coraz lepiej. Polecam z całego serca.
Gabinet prywatny
16 stycznia 1 E
Końskie
Wspaniały lekarz! Pani doktor rozpoznała u mojej Mamy bardzo rzadką i trudną do wykrycia chorobę metaboliczną- tzw.chorobę Cushinga. Wcześniej Mama przez wiele lat była odsyłana od lekarza do lekarza i nikt nie umiał jej pomóc. Każdy tylko mówił, ze ma schudnąć, ale nikt nie zastanowił się dlaczego tak bardzo tyje, jedząc bardzo niewiele. Gdyby nie Pani doktor, Mamy już by z nami nie było. Swoją trafną diagnozą uratowała jej życie. …
NSZOZ Ortopedia Zamojska- Przychodnia
Kilińskiego 4
Zamość
Kompetencja i spokój Pani Doktor spowodowały że moja pierwsza wizyta była bez stresu. Wszystko o co pytałam zrozumiale wytłumaczyła. Polecam. Ola.
Małgorzata Kumorowicz-Czoch
Wrocławska 27/14
Legnica
Wspaniała pani doktor,bardzo empatyczna,traktuje małego pacjenta jak partnera,moja wnuczka jest zakochana w pani doktor.W trakcie wizyty bardzo dużo czasu poświęca na rozmowę z młodym pacjentem,tłumaczy procedury które będzie wykonywać,pyta o pozwolenie.Polecam leczenie u pani doktor,ja jestem zachwycona jej stosunkiem do pacjenta.
NZOZ "Medica" Zespół Lekarzy Specjalistów
ulica 3-go Maja 3
Siedlce
Serdecznie polecam Panią Doktor Pięknie opiekuje się pacjentami jest bardzo empatyczna w stosunku do swoich podopiecznych i ich rodzin Polecam serdecznie także cały oddział wewnętrzny super opieka . Mój tata jest starsza osoba po 70 gościmy na oddziale już drugi raz i nie mogę wyjść z podziwu chylę czoła.
Instytut Centrum Zdrowia Matki Polki
Rzgowska 281/289
Znakomity specjalista i empatyczny człowiek z bardzo dobrym podejściem do pacjenta. Jasno przekazuje wiedzę medyczną i sposób leczenia. Poświęca pacjentowi odpowiednią ilość czasu. Jestem wdzięczna za zastosowanie odpowiedniego leczenia.
Specjalistyczna Praktyka Lekarska
Kraszewskiego 1
Bytom
Doskonały lekarz! Cierpliwie i w przystępny sposób wytłumaczył i omówił wyniki badań. Poświęcił sporo czasu. Jest endokrynologiem, którego będę polecać każdemu potrzebującemu porady, diagnozy i leczenia.
Modrzewiowa 14 lok. 36
Bydgoszcz
Bardzo dobry,kompetentny,punktualny lekarz ,o ..właściwym podejściu do pacjenta.gorąco polecam.Gdyby wszystcy lekarze tacy byli świat byłby wspaniały.
Maszachaba
Prądnicka 50 A
Leczę się u pani doktor już ponad 5 lat, na początku mojej choroby była rzeczywiście ujmująca, wzbudzała zaufanie, poświęcała dużo czasu, zrozumiałym językiem opowiadała o chorobie i sposobach leczenia. Z czasem niestety moje zdanie się zmieniło, pani doktor widząc moje wyniki zarzuca mi,że nie stosuje odpowiednich dawek w odpowiednich porach, co jest bzdurą-bo chyba mnie najbardziej zależy na wyzdrowieniu-ironicznie odnosi się kiedy wypowiadam swoje zdanie, wyczuwam zniecierpliwienie. Wkółko dostaję na …
Przychodnia
ul. Ledóchowskiego 16
Dzisiaj odbyłam drugą wizytę u Pani doktor Szczerskiej. Z obydwu wizyt wyszłam zadowolona, a przede wszystkim uspokojona. Pani doktor jest ciepłym i życzliwym lekarzem z dużą empatią do pacjenta. Spokojnie mnie wysłuchała, zbadała i odpowiedziała na moje wszystkie pytania i wątpliwości. Przede wszystkim podeszła do mojego chorego problemu całościowo biorąc pod uwagę również moje problemy kardiologiczne i neurologiczne. Pani doktor jest lekarzem na szóstkę.
Lifemedica
ul. Marii Skłodowskiej-Curie 3 (Budynek „Polon Park”, II piętro)
Świetna Pani Doktor - idealne podejście do małego pacjenta - dziecko nie krzyczy i czuje się "ważne" - no a dla mnie przynajmniej wiadomo, że lekarz wie co mówi i Pani Asia mówi to w taki sposób że wychodzi się podbudowanym z wizyty, mimo niełatwych diagnoz niestety....
Philara Medical Clinic
Piątkowska 118
Bardzo dobry lekarz, POLECEAM tylko dzieki niemu mam dzis swoja 6 m-c córeczkę,każdy inny lekarz bagatelizował moje obawy, kazali sie wyluzowac i co nie tylko , a gdy tylko trafiłam do gabinetu dr Słopienia odrazu dostałam rozpiske jakie badania mam porobic... no i wyszło pare nie fajnych rzeczy! Doktor przepisał mi odpowiednie tabletki, leczenie trwało ok 2 lat ale warto było byc cierpliwym:) w ciązy byłam tez pod opieką doktora …