lekarz Ewa Przerwa-Tetmajer

MEDICUS Dolnośląskie Centrum Laryngologii
Wyszyńskiego 110

Wspaniały i doskonały lekarz Fachowiec pod każdym względem Doskonały diagnosta a zarazem zabiegowiec Do końca oddany pacjentom Bardzo wysoka kultura i naprawdę wysoka profesja Godna polecenia i naśladowania przez innych lekarzy Taki wzorzec to już trudno znaleźć Ewa W

Andżelika Szymonajtis-Magiera

Stomatolog, Stomatolog dziecięcy

Centrum Medyczne MEDEX
ul. Świętego Mikołaja 51/52

Uwielbiam dr Szymonajtis za jej cierpliwość i fachową wiedzę. Jest nie tylko świetnym fachowcem ale też umie rozmawiać z pacjentami, jest otwarta i ciepła. Nie spieszy się podczas wykonywania zabiegu, atmosfera jest przyjazna i na prawdę komfortowa. Polecam wszystkim, którzy boją się stomatologów!!! :)

dr Maria Achremowicz

Stomatolog, Stomatolog dziecięcy

Ja bardzo polecam panią doktor. Leczę zęby u niej od początku (czyli już ok. 20 lat) i jeszcze ani razu nie mialam jej niczego do zarzucenia. Profesjonalna, delikatna i na prawdę godna polecenia!

lekarz Katarzyna Rotter

Wojewódzki Szpital Specjalistyczny im. J. Gromkowskiego
ulica Koszarowa 5

To świetny fachowiec i wspaniały człowiek!, cierpliwa i uważna diagnostyka, zabiegi wykonywane profesjonalnie, trafny dobór leczenia, Pani Doktor z troską i szacunkiem wysłuchuje pacjenta i skutecznie leczy!!!! Wyjaśnia, swoją wiedzę przekazuje jasno mobilizując do współpracy w procesie leczenia. Polecam z całego serca!

lekarz Czesława Zarucka-Hałub

Przychodnia Kozanów
Dokerska 9

Pani Doktor - lekarz z powołania. Prowadzi mnie od czasów jeszcze mej aktywności zawodowej... na jednym z Uniw. D. Śląska = sporo ponad 30 lat.. P.Dr - najkrócej opisać , przedstawić wg mnie... to na 1miejscu- W I E D Z A !! doświadczenie zawodowe = kompetencja !! holistyczne podejścide do Pacjenta i leczenia...Zawsze - na każde pytanie, wątpliwości była i jest odpowiedz! od P. Dr '' od ręki ...'' …

lekarz Katarzyna Woźna

Klinika Pediatrii, Gastroenterologii i Żywienia
Marii Curie-Skłodowskiej 50/52

Pani doktor Katarzyna Woźna to kardiolog o wielkim sercu, którego nie tylko warto, ale trzeba polecić. Przyjmuje pacjenta z wielkim spokojem, kulturą i empatią,a jej uważne podejście sprawia, że pacjent czuje się bezpiecznie i naprawdę zaopiekowany. Badanie jest dokładne, wyjaśnienia jasne, ogrom wiedzy i profesjonalizmu, a cała wizyta daje poczucie, że trafiło się w najlepsze ręce.
Opinia dodana przez: Dariusz Żebrowski

lekarz Maciej Bogusiak

Pogotowie Ratunkowe we Wrocławiu
Ziębicka 34/38

Dobre podejście do choroby i pacjenta, lekarz na spokojnie i rzeczowo tłumaczy jak zwalczyć chorobę, warto wspomnieć iż p.Maciej operuje techniką TATME ( laparoskopowa operacja raka odbytnicy).
Opinia dodana przez: Robert

mgr Milena Lindmajer

Rehabilitant dziecięcy

Bobath Centrum Rozwoju Dziecka
Długa 28a

Pani Milena to świetna specjalistka i z czystym sercem polecam ją wszystkim rodzicom! Terapia dobrana indywidualnie dla naszego synka już przynosi efekty zauważalne gołym okiem. Synek na zajęciach jest zadowolony i chętnie poddaje się wykonywanym ćwiczeniom. Polecam!
Opinia dodana przez: Martyna

lekarz Krzysztof Szweda

ul. gen. Romualda Traugutta 132/36

Dopiero teraz mogę podziekować lekarzowi Szwedoi za pomoc, którą otrzymałam 10. 2023 r. W Szpitalu Wrocław.Zainteresował się moim skomplikowanym przypadkiem,leżałam 1.5 miesiąca.Przeprowadzil drugą operację i po tygodniu wyszłam do domu . Wszystko wróciło do normy.Chodze, czuję się dobrze i bardzo dziękuję.Poza tym sympatyczny,interesuje się stanem zdrowia pacjenta,konkretny, poświęca dużo czasu pacjentowi.Polecam i jeszcze raz dziękuję.
Opinia dodana przez: Miroslawa

lekarz Piotr Stępiński

Chirurg naczyniowy, Kardiochirurg

ulica Żniwna 2

Pan doktor to anioł w ludzkiej postaci. Uratował mojemu tacie życie w lipcu 2020. Polecam z całego serca, bardzo pracowity, utalentowany i konkretny lekarza. Jak na osobę, która robi cuda na sali operacyjnej jest niezwykle dostępny i ma fajny kontakt z pacjentem.
Opinia dodana przez: Aleksandra
{'id': 17685, 'name': 'Wrocław'} Psycholog
                                       mgr Paulina Dubiel

mgr Paulina Dubiel

Psycholog

Gabinet psychologiczny GAMA
Rakowiecka 23/8

Przesympatyczna Pani, skupia się na tym abym pacjent mógł komfortowo przejść przez badania. Naprawdę polecam!
Opinia dodana przez: Jaroslaw

Joanna Dubniańska

Gen.J.Hallera 139 / 2

obsługa super,jasne i precyzyjne wytłumaczenie moich problemów, fachowa obsługa

dr n. med. Dorota Garncarek-Lange

Internista, Onkolog

ulica Kamieńskiego 227/u1

bardzo komepetentny lekarz, a przy tym bardzo mila i serdeczna

lek. dent. Katarzyna Fita

Tadeusza Kościuszki 108a lok. 27

Jeden z najlepszych stomatologów, do jakich trafiłem. Przeprowadzałem u Niej skaling oraz "szlifowanie" ukruszonego zęba (u Niej również bywam na wizytach kontrolnych). Wszystko odbyło się szybko, w bardzo przyjaznej atmosferze. Lekarka cierpliwa, kompetentna, życzliwa, o indywidualnym podejściu do pacjenta (a także, co najważniejsze, o wysokich umiejętnościach). Wiem ze słyszenia, że potrafi zaproponować i skutecznie wdrożyć leczenie, o którym inni stomatolodzy (może przez brak umiejętności?) często by się nawet nie zająknęli.
Opinia dodana przez: Mateusz
Polecam! Pani doktor to bardzo ciepła osoba, która cierpliwie odpowie na każde zadane pytanie, na wizycie poświęca dokładnie tyle czasu ile potrzeba, bez pośpiechu bada, wyjaśnia, opowiada. Jest lekarzem w rękach, którego czuję się bezpiecznie. Ostatnio byłam operowana przez Panią dr, wszystko się udało a gdy doszłam tylko do siebie bardzo dokładnie wyjaśniła mi przebieg całego zabiegu. Profesjonalistka a przy tym troskliwa , sympatyczna osoba, ktoś z kim masz ochotę …
Opinia dodana przez: Kasia

lekarz Marek Rachwalik

Sokola 28/30/3

Jedyny lekarz z wysoką kulturą osobistą w szpitalu w Świebodzicach w porównaniu z innymi nadętymi tam lekarzami.

lekarz Paweł Rogóż

ulica Kazimierska 3/6

Lekarz z prawdziwego zdarzenia, wspaniały człowiek i specjalista. Fantastyczne podejście do pacjenta, olbrzymia wiedza i doświadczenie sprawiły, że powierzyłam mu swoje zdrowie. Polecam wszystkim:-).
Opinia dodana przez: monika

lekarz Agnieszka Miśkiewicz-Wójcik

Wojskowy Szpital Kliniczny z Polikliniką Samodzielny Publiczny Zakład Opieki Zdrowotnej
Rudolfa Weigla 5

P.Agnieszka jest b.uprzejma i kompetentna z profesjonalnym podejściem do pacjenta. Ośrodek Mikrochirurgi OKO.M gdzie pracuje jest bogato wyposażony w sprzęt. Wykonywałem tam kilkakrotnie badania OCT na NFZ
Opinia dodana przez: Ryszard

lekarz Marcin Szechiński

ANEST-MED SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ
Komandorska 53H/2

Najlepszy psychiatra we Wrocławiu, bardzo wysoka skuteczność leczenia.Prawdziwy fachowiec.Polecam!!!
Opinia dodana przez: Darek

lekarz Justyna Wencius-Dudek

Gałowska 21a

Profesjonalizm i empatia w jednej osobie Polecam.
Opinia dodana przez: Aneta