lekarz Marek Piliszczuk

Centrum Zdrowia SALUS
Zielona 8
76-200 Słupsk

Najlepszy ginekolog od spraw trudnych (ciąża zagrozona ,endometrioza) Miły spokojny. Nie pospiesza nie pogania. Odpowiada na wszystkie pytania. Potrafi się przyznać jak czegoś po prostu nie wie. Fakt że czasami się długo czeka pod gabinetem ale to nie wina lekarza , on po prostu pacjentki nie wyrzuci z gabinetu bo się czas skończył. Sama kiedyś się poryczałam i Pan doktor poczekał aż się uspokoje. Polecam
Opinia dodana przez: Hania

dr n. med. Edyta Wlaźlak

Ginekolog

Al. Tadeusza Kościuszki 17 (wejście od ul. Wólczańskiej 34)

Bardzo kompetentna i kontaktowa. Budzi zaufanie.
Opinia dodana przez: Milka_B54

lekarz Lucyna Majewska-Lipińska

Centrum Specjalistyczne AUXILIUM
Legii Wrzesińskiej 19a
62-300 Września

Bardzo dobry lekarz. Zawdzięczam Pani Doktor podwójnie życie. Lekarz z powołania, do której mam pełne zaufanie. Polecam Panią Doktor
Opinia dodana przez: Ilona

Maciej Sobolewski

FEMINA
59-300 Lubin

dr Sobolewski prowadził moja pierwszą ciąże i nigdy nie miałam żadnych zastrzeżeń. Jest lekarzem bardzo kompetentnym, odpowiada na każde pytanie zrozumiale i jest przy tym miłą osobą. Prowadził moją ciąże do końca, odbierał również poród przez cc i po porodzie również doglądał czy wszystko jest w porządku. Polecam gorąco!

lekarz Beata Rembielak-Stawecka

Stefana Batorego 18
Bytom

Najlepsza Ginekolog:-) Opieka Pani Doktor była niezastąpiona - przez całą ciążę czułam się pewnie i bezpiecznie. Jej profesjonalizm i serdeczne podejście sprawiły, że każda kontakt była dla mnie spokojnym doświadczeniem. Nasz Anioł. Dziękujemy z Całego Serca za Cudownego Synka. Polecamy Panią Doktor Każdej przyszłej mamie!

Aneta Zamojska

Szpital Ginekologiczno-Położniczy "Inflancka"
ulica Inflancka 6

Bardzo dobra Pani ginekolog.Polecam.Godna polecenia.mila.delikatna i przede wszystkim ludzka osoba.Takich lekarzy powinno być więcej.😊

lekarz Anna Nocek-Mazur

NZOZ DOMED
Daszyńskiego 2
Prószków

Pani Doktor prowadzi moją ciążę. Jest bardzo opanowana, rzeczowa, zdroworozsądkowa. Poświęca tyle czasu, ile tylko trzeba. Bardzo uprzejma. Polecam.

dr n. med. Michał Samberger

Centrum Medyczne SANITAS Sp. z o.o.
ulica Hempla 5

Trafiłam do doktora z wynikami od innego ginekologa trochę się obawiałam, że mnie potraktuje lekceważąco. Myliłam się przejął się moim problemem, od pierwszych chwil wzbudził moje zaufanie, mimo że postawił niezbyt optymistyczną diagnozę poczułam się bezpiecznie w jego rękach. Najlepszy ginekolog na jakiego trafiłam do tej pory ( mam 44 lata). Nie mogę mu niiiic zarzucić.

dr n. med. Katarzyna Grewling-Szmit

Medicomplex
Konopnickiej 33
62-050 Mosina

Pani doktor jest sympatyczna, dokładna i delikatna. Podczas wizyty czuję się komfortowo. Chodzę już tam kilka lat.
Opinia dodana przez: Ilona

lekarz Lesław Gromek

Prywatny Gabinet Lekarski Ginekologiczno-Położniczy
56-420 Bierutów

Polecam z całego serca , mimo długiego czekania to warto . Pomocny w każdej kwestii , badania robi z dokładnością

Bartłomiej Romaniuk

ulica Powstańców Warszawy 6A/131
85-681 Bydgoszcz

Wszystkie pozytywne komentarze są jak najbardziej uzasadnione. Pan doktor to nie tylko świetny specjalista, ale co równie istotne - bardzo serdeczny, kulturalny i przemiły człowiek. Konkretny, rzeczowy, poświęcający tyle czasu, ile potrzeba, by rozwiać wszelkie wątpliwości. Bez względu na to, którą z kolei jest się pacjentką - można być pewną, że zawsze poświęci nam maksimum uwagi. Indywidualne podejście do każdej pacjentki sprawia, że można poczuć się pewnie i bezpiecznie. Ponadto …
Opinia dodana przez: MaryAnn

dr n. med. Rafał Moszyński

Ginekolog położnik, USG

Specjalistyczny Gabinet Ginekologiczno-Położniczy

Cudowny lekarz, bardzo kontaktowy, kompetentny i empatyczny. Najlepszy ginekolog u jakiego byłam. Polecam

lekarz Krzysztof Walentynowicz

Gab. Lekarski Ginekologi i Położnictwo
Wojska Polskiego 22
14-200 Iława

Kompetetny,przyjmuje zgodnie z najlepszymi standardami w zakresie praw /i oczekiwań/ pacjentek, jak i przestrzegania aseptyki
Opinia dodana przez: nina

lekarz Andrzej Pawluk

Pan Doktor jest świetnym specjalistą - podczas porodu naturalnego pojawiły się komplikacje na które zareagował i szybko podjął decyzję o CC. Dziś mam zdrowego syna i dobre wspomnienia ze szpitala - wiem, że byłam pod najlepszą opieką. Duży plus za poczucie humoru - nawet w tak stresującej sytuacji jak oczekiwanie na poród można się z Panem Doktorem pośmiać.
Opinia dodana przez: Klaudia

lekarz Adam Gryszka

REMEDIUM
Pyskowice
44-120 Przyszowice

Nie wiem jak opisać swoją wdzięczność.. Długie lata zmagania się z dolegliwościami które utrudniały mi funkcjonowanie w życiu codziennym, wizyty u różnych ginekologów..którzy niestety zawiedli mnie.Zawdzięczam doktorowi uratowanie mi życia, jako jeden lekarz wykrył chorobę i wdrożył szybkie leczenie. Doktor Adam jest lekarzem z powołania wspaniały człowiek z duża empatia i kompetencjami w swojej specjalizacji. Nigdy nie spotkałam się z takim podejściem lekarza jakie ma dr. Adam. Serdecznie polecam. Bardzo …
Opinia dodana przez: Sabina

dr n. med. Grzegorz Guzowski

MULTI-MED PLUS Sp. z o.o
Łódź, ul. Kopernika 67/69

Profesjonalista pod każdym względem, a do tego jest bardzo ludzki, co nie zawsze idzie w parze. Oddany pacjentkom, potrafi wszystko dobrze wyjaśnić, odpowiada na każde zadane pytanie. Nawet jesli niektóre wizyty byly szybkie to nie wynikalo to z opieszalosci lekarza ale z faktu że nie było się nad czym rozwodzić. Ma poczcie humory ale jest przy tym bardzo taktowny i kulturalny. Po jednej straconej ciazy udalo mi się zajsc w …

lekarz Katarzyna Moskała

Oś. Centrum E 25

Pani Kasia jest najlepszym lekarzem z jakim dotychczas miałam do czynienia. Bardzo miła, dobrze wszystko objaśnia, poświęca dużo czasu pacjentowi i nie zbywa go po odbębnionych badaniach. Super lekarz, na szóstkę z plusem, z wielkim PLUSEM !
Opinia dodana przez: Karolina
{'id': 21850, 'name': 'Sochaczew'} Endokrynolog
                                       dr n. med. Włodzimierz Cieśla

dr n. med. Włodzimierz Cieśla

Endokrynolog, Ginekolog położnik

Klinika Alfa
Polna 9
96-500 Sochaczew

Wspaniały lekarz, godny polecenia. Poświęca tyle czasu pacjentowi ile każdemu potrzeba, na pierwszej wizycie robi dokładny wywiad i trafia w 10 z diagnozą, zleca dokładne badania, aby dowiedzieć się w czym problem i stawia na nogi. Pan Doktor jest konkretny co daje poczucie bezpieczeństwa i się wie że jest się pod dobrą opieką lekarską. Takich nam lekarzy potrzeba. Jestem pełna szacunku dla Pana Doktora.
Opinia dodana przez: Ada

dr Roman Spyra

prywatny gabinet okulistyczny
graniczna 49b

Bardzo polecam !!!!! Doktorku gratulacje za całokształt Pana pracy, dziękuję za wszystko :) Polecam Pana Doktora bardzo dobrze zna się na swoim "rzemiośle" jest SUUUUUUUPER !!!! Dużo zdrówka

dr n. med. Łukasz Dancewicz

Ginekolog położnik, Ginekolog

Daję dużą piątkę z plusem dla tego pana. Nic dodać nic ująć! Chodzę do niego już jakiś czas i nie wyobrażam sobie zmiany lekarza. Na temat zalet mogłabym rozpisywać się długo, ale nie starczy mi miejsca i czasu :D Podsumowując zatem. Ma bardzo dużą cierpliwość co w przypadku skomplikowanych kobiet (jak ja!) jest dosyć istotne 😉. Fajnie wszystko tłumaczy. Ma mega miłe i pozytywne podejście.
Opinia dodana przez: Magda