dr n. med. Marcin Nylec

Chirurg plastyczny, Ginekolog

NZOZ GynCentrum
Żelazna 1

Do Pana Doktora trafiłam szukając lekarza, ktory zrobi poprawke po zabiegu labioplastyki, bylam załamana efektem, prawie wpadlam w depresje. Pan Doktor na konsultacji zbadal mnie, przeprowadzil ze mna rzeczowa rozmowe, byl empatyczny i odpowiedział na wszystkie nurtujace mnie pytania. Jestem juz po zabiegu u Pana Doktora i jestem przeszczesliwa.Pan Doktor to prawdziwy profesjonalista i cudotwórca, moj przypadek byl naprawde beznadziejny.Tak bardzo wazne jest, aby wybrac odpowiedniego lekarza, by pozniej uniknac …

dr Adam Żółtowski

Gdynia

Dr Żółtowski prowadził moją drugą ciążę, Jestem kobietą po trudnych przeżyciach związanych z macierzyństwem. Po pierwszej zdrowej, zaplanowanej i zakończonej wspaniałym rezultatem ciąży- zdrowy synek- nastąpił ciąg tragicznych zdarzeń tj. ciąża pozamaciczna oraz dwa poronienia. I to właśnie dr Żółtowski jako zdiagnozował u mnie ciążę pozamaciczną. Niestety ja zaufałam mojemu ówczesnemu ginekologowi, który z uporem maniaka powtarzał mi, że to jest tzw. "zwykłe" poronienie i w związku z tym muszę …
Opinia dodana przez: MartaJ

lekarz Wojciech Gałuszka

ul. Biecka 30
38-300 Gorlice

Umówmy się - wizyta u ginekologa to nie jest to, co tygrysy lubią najbardziej ;) Ale dzięki panu doktorowi, jego podejściu, profesjonalizmowi i humorowi jest całkiem pozytywnym doświadczeniem. Polecam bardzo!
Opinia dodana przez: Jarka
Gorąco polecam dr Andrzeja Zmaczyńskiego u którego leczę się od 1,5 roku . Mam porównanie z innymi lekarzami gdyż od prawie 10 lat staram się o ciąże z uwagi liczne problemy zdrowotne (m.in.PCO, Choroba Hashimoto , endometrioza i inne) i "zwiedziłam" sporo placówek medycznych, zarówno prywatnych jak i państwowych i leczyłam się u rożnych ginekologów: kobiet i mężczyzn, w rożnym wieku,z krótsza lub dłuższa praktyką zawodowa. Dr Zmaczyńskiego na ich …
Opinia dodana przez: Malgorzata

lekarz Tarluch Senat

COR-MED Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej M&S Diallo
ulica Długa 4
59-170 Przemków

To ginekolog, który naprawdę słucha, rozumie i troszczy się o pacjentki. Wizyty są komfortowe, profesjonalne, a przy tym pełne cierpliwości i empatii. Każda kobieta zasługuje na takiego lekarza! 💖 Jeżeli zależy Ci na prawdziwej opiece i bezpieczeństwie, dr Tarluch to ktoś, kto naprawdę robi różnicę.
Opinia dodana przez: Julia Przybyla
{'id': 40457, 'name': 'Grudziądz'} Ginekolog
                                       lek. med. Krzysztof Radtke

lek. med. Krzysztof Radtke

Ginekolog

Radtke Clinic Centrum Medyczne
Laskowicka 2-4
Grudziądz

Doktor jest bardzo miły , dokładnie przeprowadza wywiad. Gabinet jest zadbany i wszystkie dodatkowe badania są przeprowadzane na miejscu. Jestem zadowolona z wizyty i polecam !
Opinia dodana przez: Dorota
{'id': 41595, 'name': 'Kraków'} Ginekolog położnik
                                       lek. med. Magdalena Lisak - Wilk

lek. med. Magdalena Lisak - Wilk

Intima Clinic
GRZEGÓRZECKA, 67c/u11

Polecam ❤️👍 fachowa, miła, zna się na na swoim zawodzie znakomicie ! Bardzo dokładna i delikatną jak ktoś wyżej napisał.
Opinia dodana przez: Ania Ns

lekarz Magdalena Miś-Michałek

Stomatologia Malik
Bulwar Ikara 10D

Pani Doktor w pierwszej kolejności jest niezwykłym człowiekiem. Cudowna, wrażliwa, empatyczna, taktowna, zawsze skupiona. Jako lekarz jest bardzo zaangażowana w sprawy pacjentek, poświęca tyle czasu, ile wymaga tego dana sytuacja. Spokojna, delikatna, merytoryczna, poszukująca najlepszych rozwiązań, z ogromną wiedzą i doświadczeniem. Znam Panią Doktor od ponad 20 lat i nigdy nie było inaczej. Jest jedynym ginekologiem, którego zawsze polecam z zamkniętymi oczami. Wszystkie kobiety, które poznały Panią Doktor, pokonują b. …
Opinia dodana przez: Roma

lekarz Stanisław Kućma

Krokusów 6
44-335 Jastrzębie-Zdrój

Świetny lekarz. Nigdy się nie zawiodłam. Zawsze miły i profesjonalny. Zawsze odpowiednio dobiera leki. Tłumaczenie choroby i leczenia - doskonałe. Byłam u 3 ginekologów w Jastrzębiu i jedynie dr Kućma wydał mi się najlepszy w swym fachu.
Opinia dodana przez: Izabela

lekarz Jerzy Morylowski

05-100 Nowy Dwór Mazowiecki

Pan dr Jerzy Morylowski wspaniały lekarz i przede wszystkim wspaniały człowiek. Dziękuję Panie doktorze,że jesteś.

lekarz Mariusz Michalski

Rynek 11
38-600 Lesko

Wspaniały lekarz o wysokich kompetencjach. Jestem bardzo miło zaskoczona podejściem do pacjenta. Gorąco polecam ;)
Opinia dodana przez: Beata

lekarz Marta Chełstowska-Sadowska

Woj. Stacja Pogotowia Ratunkowego w Olsztynie
ulica Pionierów 1
11-040 Dobre Miasto

Polecam Panią doktor w 100%. Pani Marta prowadziła moją ciążę, która była zagrożona, dzięki zaangażowaniu i dokładności udało się donosić ciążę i dziś mogę się cieszyć zdrowym synkiem.
Opinia dodana przez: Daria

lekarz Tadeusz Russek

Wojska Polskiego 49/18
25-375 Kielce

Bardzo polecam Pana doktora, jako młoda osoba miałam duże uprzedzenia lecz nie potrzebnie. Pan wykazał się dużym zrozumieniem, jego kompetencje są na najwyższym poziomie.
Wspaniały lekarz, pełen empatii, uśmiechu i życzliwości. Wszystko dokładnie objaśnia. Godny zaufania i polecenia.
Opinia dodana przez: Joanna

lekarz Zenon Zymróz

Wojska Polskiego 3 lok. 12
37-450 Stalowa Wola

Lekarz prowadził moją pierwszą ciąże od 30tc oraz obecnie prowadzi od początku moją drugą ciąże.(obecnie 37 tc). Opieka, podejście i zaangażowanie lekarza zasługuje za pochwałę. Człowiek zawsze pomocny, kompetentny. Zawsze przyjmuje pacjentki z uśmiechem na twarzy. Wizyta przebiega w miłej atmosferze, dzięki czemu nie ma żadnych stresów. Odpowiada na wszytskie pytania, wątpliwości. Obecnie w 2 ciąży cały czas kontroluje stan zdrowia oraz wysyła na badania, bardzo jestem zadowolona z ich …
Opinia dodana przez: Patrycja
Wiem jak trudno zaufać lek. powierzając mu trudne intymne sprawy.Dr Kolossa na każde pytanie udziela wyczerpującej odpowiedzi.Po raz kolejny pomógł mi trudnej sytuacji.W szpitalu czułam fachową opiekę oraz empatię również ze strony personelu(GIN.Asept)Panie położne podzielają moją opinię o dr a przecież pracują z Nim na co dzień.Pan dr przyjmuje w nowym,schludnym gabinecie przy ul.Cichej 24 lok.1.Jeszcze jedno Pan dr szybko odpowiada na e-maile. Pozdrawiam ewa

lek. med. Leszek Ernst

GABINET LEKARSKI LESZEK ERNST
3 Maja 15/2
62-200 Gniezno

Wspaniały lekarz z przeogromną wiedzą, poswiecajacy pacjentce tyle czasu ile potrzeba, Dzięki Panu Doktorowi nasza córeczka żyje
Lekarz godny zaufania Przez wiele lat leczyłam się u różnych lekarzy i nikt nie dawał mi nadziei na wyleczenie Dzięki doktorowi Bielickiemu dostałam nie tylko nadzieje ,ale i tez odzyskałam zdrowie Trafna diagnoza już na pierwszej wizycie poparta badaniami umożliwiła mi pozbyć się dolegliwości i zajść w ciąże Dziekuje
Opinia dodana przez: Kaśka

lekarz Joanna Borzęcka - Klec

Ginekolog położnik, Ginekolog

Bardzo mądra i miła Pani Dr. Ordynator. Ma bardzo dobre podejście do człowieka. Zainteresowała się moimi wynikami, wytłumaczyła, że jest potrzebny zabieg, zoperowała mnie, przez co być może uniknęłam poważnej choroby. Jestem jej bardzo wdzięczna i polecam wszystkim kobietom. A dodatkowo ma swoje zasady, które powodują, że jest nie tylko dobrym lekarzem ale i dobrym człowiekiem.
Opinia dodana przez: Maria

prof. dr hab. n. med. Andrzej Semczuk

Centrum Medyczne Luxmed
ulica Królewska 11
20-109 Lublin

Jestem wdzięczna Panu Bogu, że na mojej drodze życiowej postawił wspaniałych ludzi, pracowników SP SK nr 4 w Lublinie Oddziału Ginekologii Operacyjnej: kierownika Pana prof. zw. dr hab. n. med. Tomasza Rechbergera wraz z personelem. Dziękuję za sprawne i zręczne ręce Pana hab. dr n. med. Michała Bogusiewicza i osobom asystującym w wykonaniu zabiegu w kwietniu 2016 roku oraz za opiekę całemu personelowi pracującemu na tym oddziale. Chciałabym wyróżnić za …
Opinia dodana przez: Danuta