lekarz Justyna Kowalczuk

Kardiolog

82-300 Elbląg

Doktor Justyna Kowalczuk - Kardiolog ze Szpitala Wojewódzkiego w Elblągu jest GODNA POLECENIA! Jest młoda ale to jest jej ogromna zaleta bo, jest wnikliwa, cierpliwa, dociekliwa - nie odpuszcza! Jeśli jedno badanie się nie podoba (nie daje pełnej odpowiedzi), zleca kolejne, żeby mieć pewność i postawić PRAWIDŁOWĄ diagnozę. Udziela pacjentowi pełnych informacji, wszystko wytłumaczy jeśli coś było dla nas niezrozumiałe. Pani Justyno dziękujemy za poświęcony dla nas czas!
Opinia dodana przez: Córka Taty

lek. med. Wiesław Filipkowski

Endokrynolog, Ginekolog

ulica K.I.Gałczyńskiego 2
82-300 Elbląg

Bardzo dobry specjalista, dzięki niemu nasz maluszek urodził się zdrowy. Jestem mu bardzo wdzięczna. Ciąża była zagrożona, dzięki niemu wszystko skończyło się dobrze. Od tego czasu chodzę do doktora na kontrole. Bardzo miły i profesjonalnie podchodzi do pacjentek. Gabinet jest otwarty nawet teraz, w czasie pandemii. Serdecznie polecam.
Opinia dodana przez: Róża

lekarz Marek Pastuszak

Gastroenterolog

INDYWIIDUALNE SPECJALISTYCZNE PRAKTYKI LEKARSKIE NZOZ PRZYCHODNIA SPECJALISTYCZNA B.A.KISIELEWSCY S.C. 82-300 ELBLa
Królewiecka 142a lok. 37
82-300 Elbląg

dzis bylam u doktora (zaufalam opiniom) i musze powiedziec, ze takiego lekarza jeszcze nie spotkalam. warto bylo czekac pare m-cy na ta wizyte. ktos napisal, same pochwaly i zamiast 5 dal 1 pkt stad zanizona srednia. alina

dr Jacek Wiśniewski

Chirurg naczyniowy

WSZZ ELBLĄG
82-300 Elbląg

Pan Dr. Wspaniały człowiek godny zaufania.Odpowiednia osoba na odpowiednim stanowisku. Polecam z całego serca. Więcej takich lekarzy. Pozdrawiam
Opinia dodana przez: Beata

lekarz Wojciech Skonieczny

Robotnicza 79
Elbląg

Wspaniały lekarz, lekarz z powołania anioł nie człowiek Przy tylu chorobach mojego męża i tylu kontaktów z lekarzami to Ten człowiek zasługuje na nagrodę Nobla ,za umiejętność rozmowy z pacjentem ,rodziną ,za wspaniałe chirurgiczne ręce. Znałam tylko jednego lekarza podobnym postępowaniu -to dr. Wojciechowski z Akademii Medycznej w Gdańsku .Dziś stwierdzam że poznałam 2 takiego lekarza Polecam jeżeli masz trafić na operację to tylko do Szpitala na ul. Komeńskiego w …
Opinia dodana przez: Barbara

lekarz Zbigniew Fiedorowicz

Chirurg onkolog, Chirurg ogólny

Sukiennicza 21
Elbląg

Wspaniały lekarz i fachowiec wysokiej klasy, a jednocześnie wspaniały człowiek. Jestem szczęśliwa, że gdy zachorował mój mąż trafiliśmy w jego ręce. Rak jelita grubego. Przerażenie i rozpacz. Ale rozmowa z tym lekarzem dała nam wielką nadzieję, mimo że cudów nie obiecywał. Jego stosunek do pacjenta jest niespotykany. Zawsze znajdzie czas dla pacjenta, dokładnie wszystko wyjaśni, jest miły i sympatyczny. Jest naprawdę lekarzem z powołania. Minęło już trochę czasu, a mąż …
Opinia dodana przez: Waleria Soliwoda

lekarz Anita Gawlińska

82-300 Elbląg

Jestem pod wrażeniem wizyty u Pani doktor. Wizyta przebiegła spokojnie, bez pośpiechu. Pani doktor udziela odpowiedzi na wszelkie nurtujące pytania. Ma świeżą wiedzę, co osobiście bardzo mi odpowiada, doceniam lekarzy, którzy podnoszą swoje kwalifikacje. Podczas przeprowadzania badania tłumaczy co w danej chwili robi, co wpływa na komfort pacjentki. Gabinet bardzo dobrze wyposażony. Nie jest to mój pierwszy ginekolog (a było ich trochę) i dopiero teraz widzę jak może wyglądać profesjonalna …

lek. dent. Hanna Giedziun

Broniewskiego 21/4
82-300 Elbląg

Profesjonalna obsługa, jasne objasnianie problemu pacjetowi co wzbudza zaufanie. Bardzo miła pani doktor, duża wiedza. POLECAM. Skała.

lekarz Michał Bielski

82-300 Elbląg

Dzień dobry ! Dziękuję doktorowi za opiekę i leczenie , które trwało przez komplikacje 3 tygodnie ..Pełny profesjonalizm i cierpliwość pana dała nadzieję na lepszą przyszłość. Pozdrawiam i jeszcze raz dziękuję..... .
Opinia dodana przez: Janusz

lekarz Tomasz Siwiecki

82-300 Elbląg

Tydzień temu przeszłam operację kręgosłupa lędźwiowego. Po powrocie z sali operacyjnej powróciło czucie w nodze. Jest doktor wspaniałym lekarzem godnym zaufania i polecenia . Opieka medyczna w Kwidzynie na mega poziomie . Z całego serca dziękuję za fachowe podejście do problemu zdrowotnego . Teraz będzie już tylko lepiej , jestem o tym przekonana ❤️❤️❤️
Opinia dodana przez: Elżbieta

lekarz Safwan Bayassi

82-300 Elbląg

Skromny, empatyczny, kompetentny i nie lekceważący tego co mówi pacjent. Cudowny człowiek i cudotwórca neurochirurg.
Opinia dodana przez: Danuta Rola

dr n. med. Joanna Leszczyńska-Oleś

Otolaryngolog

Wojewódzki Szpital Zespolony
ul. Królewiecka 146
Elbląg

Witam serdecznie dziś byłem na wizycie u Pani Doktor Leszczyńskiej Oleś,jest to doktor który ma podejście do pacjenta i bardzo dużą wiedzę w swoim fachu ,takich lekarzy nam potrzeba ,nie na odczepneho jak inni .Wizyta w przyjemnej atmosferze,szczegółowe badanie ,brak słów ,pozdrawiam też panią pielęgniarke przesympatyczna pani która też wykonuje swój zawód profesjonalnie ,Uśmiech Lekarza i pielęgniarki orz podejście jest rewelacja każdemu życzę by dostał się do Pani doktor
Opinia dodana przez: Zbigniew

lekarz Marek Derenda

Królewiecka 142a lok. 37
82-300 Elbląg

Wielkie podziękowania dla dra Marka Derendy za to, że jako jeden z bardzo nielicznych lekarzy w Polsce podejmuje się operowania przepukliny kręgosłupa w odcinku piersiowym. Miałam ogromne szczęście, że niemal od razu zostałam odesłana do dra Marka, zamiast „odbijać się” od różnych specjalistów w poszukiwaniu pomocy. Dr Derenda ma bowiem fach i talent w rękach. Wielkie brawa za chęć niesienia pomocy osobom, które są odrzucane przez innych neurochirurgów z powodu …
Opinia dodana przez: Patrycja
Dr. Mital to świetny lekarz! Jestem jego pacjętka od sześci lat i bardzo go sobie chwlę ponieważ jest bardzo uprzejmy, tłumaczy mi co mi dolega i z jakiego powodu. Zawsze potrafi mi pomóc kiedy coś złego się dzieje z moim zdrowiem. Tylko kolejki sa do niego za duze

lekarz Marek Gawieńczuk

82-300 Elbląg

Wspaniały lekarz , polecam ponieważ jest bardzo uprzejmy , miły nie lecewarzy pacjenta . Tacy powinni być wszyscy lekarze .

lekarz Damian Borof

82-300 Elbląg

Miałam robiony odcinek szyjny jestem bardzo zadowolona z operacji przeprowadzonej przez Pana doktora jest to wspaniały lekarz wyrozumialy sympatyczny wytlumaczy przebieg operacji językiem zrozumialym dla pacjenta Dziękuję Panie Doktorze !
Opinia dodana przez: Izabela

prof. dr hab. n. med. Krzysztof Oleś

Laryngolog

NZOZ Alfa
1 Maja 1
Elbląg

Żaden inny lekarz! Moje problemy zdrowotne zaczęły się jakieś 5 lat temu, często bolała mnie głowa, mroczki przed oczami, w ręku nie mogłam utrzymać szklanki. Nie wspomnę o dolegliwościach jelitowych – bardzo silne skurcze, ogromny ból promieniujący do kl. piersiowej , jak przy zawale. Przeczulica skóry i ciągle napięte mięśnie. Moje wizyty u doktorów nic nie dały- jak nie menopauza, to zespół cieśni nadgarstka lub nerwica żołądka. Myślałam , że …
Pan Doktor to wybitny specjalista i.niezwykle empatyczny lekarz operacja kolana przebiegła pomyślnie a cały proces konsultacji przez zabieg aż po opiekę pooperacyjna była na wysokim poziomie,.Wszystko dokladnie wyjaśnione dzięki czemu czułam sie bezpiecznie.Efekt operacji przerosł moje oczekiwania sprawność kolana powoli wraca przedemna rehabilitacja z polecenia Pana doktora🫶 .Z całego serca polecam każdemu kto szuka profesjonalizmu doświadczenia i.ludzkiego podejścia do pacjenta .♥️pozdrawiam
Opinia dodana przez: Monika G

lekarz Krzysztof Groszewski

Gastroenterolog

ul. Robotnicza 79
82-300 Elbląg

Byłam właśnie dzisiaj na badaniu i jeszcze mam jedne badanie do wykonania Super podejście do pacjenta wspaniały człowiek polecam pana doktora z całym sercem.

lekarz Mariusz Doroszkiewicz

Wojewódzki Szpital Zespolony w Elblągu
82-300 Elbląg

Miałam u Pana doktora badania okresowe opłacone przez pracodawcę i bez żadnych kropli i maszyn poinformował mnie o złym stanie oczu. Oczywiście nie przejmowałam się do momentu gdy pojechałan do kliniki w Trójmieście zrobić laserową korekcję. Tam po badaniu na wszystkich maszynach oraz kroplach stwierdzili to samo i okazało się że laserowo korekcji nie da rady zrobić.
Opinia dodana przez: AgnieszkaJ