ul. Wiejska 20A
Grudziądz
Byłam na badaniach prenatalnych u Pana doktora, badanie bylo przeprowadzone z 3 godzinnym opóźnieniem i jedyne co usłyszałam od doktora to niskie ryzyko. Cała wizyta trwala nie cale 5 minut. Zero wytłumaczenia czegokolwiek. Jak probowalam o coś się dopytać, to dostalam znowu taka sama odpowiedź. Nie polecam kesli komuś zalezy na ludzkim podejsciu do prowadzenia ciazy.
Jestem zachwycony operacją zaćmy wykonaną przez Pana Doktora Janusza Michalewskiego. Prognozy nie były najlepsze z innych placówek ze względu na rozległe uszkodzenia lewego oka. W Contact - Med nikt mnie nie straszył. Wykonano zabieg ze skutkiem wspaniałym. Operacja 22.11., kontrola 13.12. zawsze Pan Doktor. Dziękuję - jestem niezmiernie wdzięczny. Wspaniały lekarz, wspaniała Placówka. Polecam. Nigdzie indziej. Andrzej Róg
Prywatne Laboratorium Analiz Lekarskich
Kosynierów Gdyńskich 37
Grudziądz
Naprawdę polecam! Dentysta cierpliwy, wykonuje pracę niezwykle delikatnie i profesjonalnie. Uprzejmy, wizyta bardzo przyjemna. Dziękuję za pomoc w uratowaniu mojego zeba z opresji! Kolejna wizyta u Pana Doktora - 10/10!
Wojskowa Specjalistyczna Przychodnia Lekarska Samodzielny Publiczny Zakład Opieki Zdrowotnej
ul. Legionów 57 budynek 5
Grudziądz
Mój lekarz od 16 lat Dzięki niej jestem tu gdzie jestem czyli w dobrym kierunku idę Polecam z całego serca
Chciałbym podzielić się moim "przypadkiem". 1,5 roku temu zaplanowałem że zrobię sobie korony pełnoceramiczne na przednich zębach od 4-órki do 3-ójki (7 koron)... Po przeczytaniu wielu opinii w internecie wybrałem prywatny gabinet doktora Macieja Maszewskiego. Z pracy byłem zadowolony. Po ok. 6 miesiącach od osadzenia koron lewa dwójka zaczeła się delikatnie ruszać. Na wizycie kontrolnej po zrobieniu zdjęcia i obejrzeniu doktor powiedział że to normalne oraz zaznaczył że wskazana będzie …
Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej "Ars Medica"
Waryńskiego 6
Grudziądz
Po wielu latach życia z bólem kolan (zwyrodnienia i urazy) i obawą o stawy po dokonaniu jakiejkolwiek ingerencji chirurgicznej zdecydowałem się na wizytę u ortopedy. Wtedy trafiłem na dr A. Reetza. Po diagnozie poddałem się zabiegowi artroskopii ( 1 godz. w znieczuleniu ogólnym) i teraz twierdzę, że są ręce które leczą. Po dwóch miesiącach od zabiegu odważyłem się wejść na kościelny taras widokowy w Chełmnie i czuję się rewelacyjnie. Jeszcze …
Regionalny Szpital Specjalistyczny im. dr Władysława Biegańskiego
gen. Sikorskiego 32
Grudziądz
Odpowiednia osoba na odpowiednim miejscu...lekarz z powołania... nie zapisuje leków na pałę tylko dobiera tak aby pomóc , wysłucha... pomoże... jak trzeba to przytuli... dziękuję Pani Doktor
Dr,Sadlecki powinien zostac odznaczony zlotym sercem.Tak wspanialego kardiologa jakim jest dr.Sadlecki nie spotkalam nawet poza Polska w krajach EU.To lekarz z zamilowania o wysokiej kulturze osobistej,ktory pacjenta traktuje bardzo a bardzo powaznie a przy tym stawia bardzo trafne diagnozy. Kiedy opowiadalam lekarzom poza Polska jaki mialam przypadek,to patrzyli na mnie nie wierzac w to co mowie , gdyz dla nich nie bylo to do przeskoczenia a jednak gdyby nie dr.Sadlecki …
Regionalny Szpital Specjalistyczny im. dr. Władysława Biegańskiego w Grudziądzu
Grudziądz
Doktor Krzysztof Drozd skutecznie wyprostował moją przegrodę nosa mimo znacznego skrzywienia. Zabieg trwał półtorej godziny i był zupełnie bezbolesny. Polecam w stu procentach.
Zespół Poradni Specjalistycznych
Rydygiera 15/17
Grudziądz
Jakiś dziwny ten lekarz ,nie wiem czy niemowa ponieważ nic mi nie powiedział na temat mojej choroby ,może dlatego że wizyta trwała 5 minut i niczego się nie dowiedziałem ,a czekałem na nią rok .Wyczułem taki lekceważący stosunek do pacjenta.Wychodząc z gabinetu miałem wrażenie że lekarz nie bardzo był zainteresowany tym co mówię i czego oczekuję.Być może miał akurat zły dzień a następna wizyta będzie lepsza.
Zespół Poradni Specjalistycznych
Rydygiera 15/17
Grudziądz
Bardzo rzetelny lekarz. Wizyta minimum 40 minut. Długi wywiad oraz badanie dziecka. Miły, uśmiechnięty, tłumaczy zrozumiałym językiem. Godny polecenia!
Nie uprzejmy. Na moje skierowanie na oddział odpowiedział krótko, żebym z TAKIM CZYMŚ wróciła po pandemii. Dla niego błahostka , dla mnie nie. Nie wyjaśnił dlaczego. Dopiero po 2,5h czekania na ordynatora, rozmowa z ordynatorem wyjaśniła sytuacje. Zero empatii z jego strony do pacjenta. Obojętny na pomoc, co usłyszałam jeszcze od dwóch pań przybywajac na korytarzu w szpitalu.
Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej "Ars Medica"
Waryńskiego 6
Grudziądz
Moja trauma z dzieciństwa... Każda wizyta była stresująca i nieprzyjemna. Nie poszłabym do tej Pani ze swoim dzieckiem.
Wojskowe Specjalistyczne Przychodnie Lekarskie w Grudziądzu
Legionów 57
Grudziądz
Tylko pani doktor Anna Nowakowska tylko do niej mam zaufanie jest miła wysłucha a przede wszystkim bez bulu ma podejście do pacjenta