lekarz Krzysztof Walentynowicz

Ginekolog

Gab. Lekarski Ginekologi i Położnictwo
Wojska Polskiego 22
14-200 Iława

Kompetetny,przyjmuje zgodnie z najlepszymi standardami w zakresie praw /i oczekiwań/ pacjentek, jak i przestrzegania aseptyki
Opinia dodana przez: nina

lekarz Elżbieta Pawlaczyk-Strugała

Dermatolog, Wenerolog

Gabinet dermatologiczny
1 Maja 2
Iława

NAJLEPSZY DERMATOLOG! Do Pani doktor trafiłam z trądzikiem polekowym po zastrzykach z wit. B12. Maść od lekarza pierwszego kontaktu, tylko pogorszyła stan mojej skóry. Na wizytę do Pani doktor udało mi się umówić na fundusz. Jestem klientką Pani doktor, także Pani w rejestracji bez problemu umówiła mnie na wizytę na Fundusz, czekałam kilka dni. Leki zastosowane przez Panią doktor, pomogły mi od razu, już po 2 dniach była poprawa, a …
Pan Doktor leczy moją mamę od 2 lat i widać dużą poprawę. Zdecydowanie godny polecenia, kompetentny lekarz. Starannie przeprowadza badanie.
Opinia dodana przez: Grażyna

lekarz Michał Olszewski

14-200 Iława

Jestem pod wrażeniem. Wspaniały specjalista, godny polecenia. Szkoda, że nie pracuje w Sopocie. Doskonałe podejście do pacjenta i ogromna wiedza ,empatyczny, cierpliwy, profesjonalny i życzliwy lekarz .Lekarz to uśpiony anioł pomaga nam, gdy nasze skrzydła przestały latać.
Opinia dodana przez: BEATA

lek. dent. Agnieszka Pankowska

Agencja Świadczeń Medycznych Pielęgniarsko - Położniczych w Środowisku "Vita"
Ludwika Mierosławskiego 12
14-200 Iława

W końcu znalazłem najlepszego stomatologa dla Mojej Kochanej Córeczki, wszystkie ząbki wyleczone-wspaniałe podejście, wcześniej nawet nie otworzyła buzi. Polecam wszystkim rodzicom.Dodam tylko ,że ten portal nie aktualizuje danych bo pani doktor przyjmuje już od dawna na Niepodległości 6D
Opinia dodana przez: piotr

lekarz Andrzej Supron

Centrum Kardiologii Allenort w Iławie
ulica Andersa 3
14-200 Iława

Serdeczne podziękowania dla Pana dr A.Suprona za duża cierpliwość, wyrozumiałość, fachową opiekę lekarska (trafne postawienie diagnozy) i pokierowanie mnie na dalsze leczenie w tymże szpitalu. Miało to miejsce dn.2.08.2016r. Krystyna Gosik.
Opinia dodana przez: Krystyna

lekarz Michalina Różalska

14-200 Iława

Bardzo dobry lekarz.Polecam z pełną odpowiedzialnością.Lekarz dla którego liczy sie pacjent,poświęca mu tyle czasu ile potrzeba.Wsłuchuje sie w pacjenta i nie traktuje go z góry.Miła,kompetentna i profesjonalna.Wiedza i siła spokoju oraz umiejętność wytłumaczenia przebiegu choroby to cechy które charakteryzują panią doktor
{'id': 49, 'name': 'Iława'} Ginekolog położnik
                                       lek. med. Waldemar Pawłowski

lek. med. Waldemar Pawłowski

Ginekolog położnik, Lekarz rodzinny

EKO-DOKTOR
14-200 Iława Długa 29
Iława

Trafiłam do Pana Doktora poprzez artykuł ze strony. Jak usłyszałam, że moje dolegliwości mogą oznaczać boreliozę, to aż mi się płakać chciało. Całe szczęście, że istnieją tacy lekarze jak Doktor Pawłowski!! Nie mogłam trafić na lepszego !!
Opinia dodana przez: Aleksandra B

lekarz Janusz Adamski

Andersa 3A/4
14-200 Iława

Jestem pacjentem Pana J.A.od ponad 4 lat i śmiem twierdzić że tylko dzięki zaangażowaniu Pana doktora w ratowanie mojego "jaskrowego" i uczulonego na wszystkie krople p.jaskrowe oka,jeszcze co nieco widzę.Po 3 latach od wszczepienia implantu oko znów zaczyna wariować. Pan doktor teraz walczy o utrzymanie tego co udało się osiągnąć 3 lata temu.Jestem już facetem po 70-tce .Miałem już do czynienia z masą lekarzy.Ten jednak od początku zrobił na mnie …
Opinia dodana przez: Stanisław

lek. dent. Jakub Kosyl

"Ośrodek Zdrowia Rodzina" Sp. z o.o w Iławie
ulica Wiejska 3A
14-200 Iława

Fantastyczny lekarz.Dokładnie i precyzyjnie objaśnił jak będzie wyglądało leczenie. Jestem bardzo zadowolona z wizyty. Polecam:-)
Opinia dodana przez: Z.L
Miałam robiony zabieg haluksa. Dodam, że 8 miesięcy temu mniałam ten zabieg na lewej stopie robiony przez innego lekarza, a tym razem na prawej. Więc mam skalę porównania. Jeszcze nie wiem jak będzie wyglądać moja stopa po wygojeniu ale jeśli chodzi o chwilę obecną to jestem bardzo zadowolona. A sam zabieg z doktorem Żabiełowiczem to "czysta przyjemnosc". Atmosfera podczas zabiegu naprawdę godna polecenia. Pan doktor potrafi zadbać o pacjęta. Odbyłam …
Opinia dodana przez: Justyna

lekarz Erwin Goleń

14-200 Iława

Bardzo kompetentny, empatyczny lekarz. Jako jedyny /w gabinecie było jeszcze 3 lekarzy/wykazał zainteresowanie moim problemem.Zaproponowal zabieg z Zurominie bo w Ilawie problem z terminami. Polecam doktora z czystym sumieniem. Gdyby leczyli nas Tacy lekarze to byłoby super
Opinia dodana przez: Grazyna
Serdecznie polecam. Najlepszy specjalista z jakim miałam doczynienia w całym życiu. Bardzo fachowy, rzetelny, miły i empatyczny

dr n. med. Janusz Nowiński

Ul. Kościuszki 14/10 (III piętro Sensoria)
14-200 Iława

Wspaniały lekarz 😊 Miły,kompetentny,zaangażowany,tylko takich lekarzy życzę sobie spotykać na swojej drodze.Zarówno ja jako rodzina i mój tata jako pacjent serdecznie polecamy Pana doktora wszystkim,którzy potrzebują bardzo dobrego neurologa.
Opinia dodana przez: M.Maryńczak

lekarz Ryszard Zakrzewski

Dermatolog

Kopernika 6b lok. e
14-200 Iława

Wspaniały człowiek, a zarazem bardzo dobry lekarz. Stawia trafne diagnozy.Mam do Niego pełne zaufanie. Serdecznie polecam 100%.
Opinia dodana przez: Daniel

lekarz Bożena Biereg

Endokrynolog

ul. Grudziądzka 13A
14-200 Iława

Najgorszy lekarz! Zrobione milion niepotrzebnych badań! A do tego za silny lek z niedoczynność weszłam w nadczynność.
Opinia dodana przez: Karolina

Jolanta Zarembo

Ortodonta

Gen. St. Maczka 18
Iława

Niestety bardzo złe doświadczenie. Pani Doktor była nieuprzejma i opryskliwa, zero empatii wobec dziecka. Pomimo że mieliśmy aktualne prześwietlenie (nie minął nawet rok) oraz płytę z badaniem, została wykonana kolejna radiografia — wbrew naszym wątpliwościom i pod presją, że „musi być ich”. Uważam to za niepotrzebne narażanie dziecka na dodatkowe promieniowanie. Wizyta przebiegła w nieprzyjemnej atmosferze, bez szacunku do pacjenta. Zdecydowanie nie polecam.
Opinia dodana przez: Izabela

lekarz Mirosław Sokołowski

ul. Jana III Sobieskiego 14/17
14-200 Iława

Pan doktor pomogl mojemu 16-letniemu synowi. Moje dziecko odzyskalo radosc zycia, jest szczesliwe i chetne do dzialania. Znowu spotyka sie z przyjaciolmi i planuje wakacje. Juz nie slysze od syna slow typu: "Nie wiem, nie chce mi sie, nie mam sily". Jestem spokojna... Z calego serca dziekuje dr Sokolowskiemu i polecam wszystkim, ktorzy maja problemy.

Helena Tretau

M.Kopernika 6A
Iława

Nie polecam. Trafiłem do pani Tretau z powodu ciała obcego w oku. Po pierwszej wizycie miało być dobrze ale cały czas czułem coś w oku (drapanie) więc po 5 dniach kolejna wizyta. Chciała kolejne pieniądze ale gdy zagroziłem że ją pozwę do sądu za błąd w sztuce to przyjęła mnie gratis i po oględzinach oka stwierdziła że jest wszystko OK tylko muszę czekać aż oko się zagoi. Od razu umówiła …
Opinia dodana przez: Andrzej

lek. dent. Jolanta Sałak-Witkowska

Gabinet logopedyczny i wczesnej interwencji
14-200 Iława

Mój pobyt w tym gabinecie stomatologicznym był niestety koszmarny. Pani dentystka była niemiła, arogancka i nie przejawiała zrozumienia ani troski o moje samopoczucie. Podczas zabiegu używała wiertła z nieakceptowalnym brutalizmem co było bardzo nieprzyjemne nawet mimo znieczulenia. Wszystko było robione w pośpiechu i niedokładnie. Dodatkowo kilkukrotnie oblała moją twarz wodą w wyniku gwałtownego manewrowania wiertłem. Po wizycie zauważyłam przetarcie na sąsiadującym zębie, które powstało w trakcie zabiegu. Kiedy spróbowałam to …
Opinia dodana przez: Agata