dr Ryszard Nawrocki

Chirurg naczyniowy, Chirurg plastyczny

Centrum Medyczne MEDICOS
Lublin ul.Onyksowa 12
Lublin

Polecam z całego serca! Pan Ryszard konkretny , miły i bardzo doświadczony. Z zabiegu jestem bardzo zadowolona. W klinice czułam sie jak królewna. Opieka na najwyższym poziomie.
Opinia dodana przez: Daria

lekarz Przemysław Elżakowski

Laryngolog

20-555 Lublin

Napisałem to na innym forum pisze zatem i tutaj. Pan Doktor Przemysław Elżakowski jest bowiem specjalistą najwyższej klasy w dziedzinie, którą się zajmuje. Jest doskonały zarówno jako człowiek jak i jako lekarz. Pan Doktor P. Elżakowski jest posiadaczem tej doskonałości, która jest znana z modelu Profesora Wilczura. Intuicja, doskonała dbałość o pacjenta, wiedza, najwyższy profesjonalizm zgodny z najrygorystyczniejszymi zasadami i standardami leczenia i pielęgnacji pacjenta. Pana Doktora Przemysława Elżakowskiego z …

lekarz Sławomir Taczała

Ginekolog

Ułanów 25
20-554 Lublin

Nie mogłam się dodzwonić, po wizycie mama była niezadowolona.. za taką cenę oczekuje się lepszego zaangażowania. Po wszystkim pierwszy raz nie otrzymała mama potwierdzenia transakcji. Nie poleca, są lepsi lekarze ,którzy nie oczekują kolejnych wizyt, by dowiedzieć się odpowiedzi na pytania.
Opinia dodana przez: Karolina

dr n. med. Andrzej Atras

Ortopeda, Traumatolog

20-555 Lublin

Niestety dla doktora najważniejsze są wizyty w gabinecie prywatnym. Po zabiegu operacyjnym były powikłania ale nawet nie ma słowa w karcie informacyjnej ze szpitala, bo jak można przyznać się do błędu? Wizyta kontrolna tylko prywatnie! Śmieszne i straszne.

lekarz Piotr Błażukiewicz

20-555 Lublin

Opinie tutaj są stare, chciałabym odświeżyć trochę informację o Doktorze bo chyba dużo się pozmieniało ale na minus. Rodziłam w 2024 roku. Wybrałam Doktora bo był polecany przez innego lekarza do którego chodziłam. Dodatkowym atutem dla mnie było to, że robił badania prenatalne, które były płatne jeszcze wtedy, a nie każdy lekarz posiada uprawnienia do tego... Całą ciaże prowadziłam prywatnie u Doktora i niestety to byl błąd. Miałam rożne komplikacje …
Opinia dodana przez: Kornelia
Bardzo miła Pani doktor , chętnie i profesjonalnie odpowiadała na moje pytania podczas wizyty , zleciła badania stosowne badania . Polecam .

lekarz Mariusz Jojczuk

Lekarz medycyny ratunkowej

ul. Bełżycka 52a
20-750 Lublin

Przesympatyczny i kompetentny specjalista. Sprostował błędną diagnozę postawioną przez lekarza na SORze, do tego profesjonalne leczenie bezoperacyjne i dziś kostka wraca do formy. Każdy etap leczenia wyjaśniony szczegółowo. Podejście potwierdzone na innych członkach rodziny. Polecam każdemu kto pyta o sprawdzonego ortopedę.
Opinia dodana przez: Kamila

prof. dr hab. n. med. Andrzej Tomaszewski

Imedica
Leszczyńskiego 25
Lublin

Bardzo dobry lekarz świetny fachowiec tylko do niego na echo... Przy bliższym poznaniu sympatyczny człowiek, na początku z dystansem traktuje pacjenta.
Opinia dodana przez: Renata

lek. dent. Agnieszka Motor-Pyda

"DENTAL" Przychodnia Stomatologiczna s.c. Bożena Dąbała, Jacek Dąbała
ulica Lwowska 6
20-128 Lublin

Jako senior jestem pacjentem Pani Agnieszki Motor ponad 35 ! lat....i Dental" s.c. Od zawsze Pani Doktor jest pełna życzliwości, anielskiej cierpliwości, tak że od początku odwieczny strach, lęk przed bólem (fobia...?) zniknął...nigdy nie uciekłem z fotela... Zawdzięczam to przede wszystkich złotym rękom Pani Doktor, postępowi technik leczenia ale i atmosferze w w/wym. gabinecie. Za poradami Pani dbałem o stan uzębienia przez okres pracy zawodowej co uchroniło mnie przed usuwaniem …
Opinia dodana przez: Marek M.

lekarz Paweł Wójtowicz

Ortopeda dziecięcy, Ortopeda

Lublin

Polecam serdecznie tego lekarza. Jest świetnym specjalistą do tego kompetentnym. Moje pieniądze wydane na wizytę nie zostały wydane w błoto.

lekarz Joanna Pucuła

Dermatolog

20-555 Lublin

Pani doktor jest bardzo dobrym lekarzem pomogła mi w mojej przypadłości, podjęte leczenie odniosło bardzo dobre skutki.
Dr. Michał Bogusiewicz jest wspaniałym lekarzem ! Prowadzi moja ciąże , jestem bardzo zadowolona ! Nie zamieniłabym go na innego lekarza ! W pełni mu ufam , jest zawsze pod telefonem nie ważne co by się działo ! Cudowny człowiek , lekarz , zawsze wysłucha i da konkretna odpowiedz , dba o pacjentkę jak tylko może ! Z całego serca polecam !

dr hab. n. med. Barbara Madej-Czerwonka

Chirurg onkolog, Chirurg ogólny

Wojewódzki Szpital Specjalistyczny
20-718 Lublin

Pani Profesor jest najlepsza, wizyta przebiegła profesjonalnie i ze zrozumieniem. Dostałam odpowiedzi na wszystkie pytania. Centrum Medyczne Operowa to nowoczesny gabinet, Panie w restauracji są bardzo pomocne. Gorąco polecam
{'id': 26013, 'name': 'Lublin'} Dermatolog
                                       dr n. med. Jacek Zdybski

dr n. med. Jacek Zdybski

Dermatolog, Wenerolog

Klinika Zdybski
Konrada Wallenroda 4c/6
20-607 Lublin

Panie Doktorze jest Pan wielki!!! Dopiero tydzień leczenia a już ogromna poprawa. Lekarz bardzo sympatyczny, kontaktowy mimo że, wizyta była w ramach NFZ. Co ważne przepisana maść ku mojemu zaskoczeniu kosztowała 6,50 PLN za tubkę a nie jak do tej pory wypisywane po 80 PLN i więcej. I co najważniejsze działa :) Pierwszy lekarz, który zdiagnozował mój problem skórny (do tej pory nikt nie powiedział co to jest) i zaaplikował …
Opinia dodana przez: Sylwek

dr n. med. Włodzimierz Kozicki

Ginekolog położnik, Ginekolog

Lublin

Dr.Kozicki to kompetentny, odpowiedzialny lekarz z dużą dozą empatii. Godny polecenia lekarz z powołaniem.

dr n. med. Katarzyna Laskowska

Gastrolog

Centrum Medyczne Luxmed
ulica Królewska 11
20-109 Lublin

Przez kilkanaście lat chodziłam do lekarzy gastrologów i nie tylko. Różne badania, różne podejrzenia moich problemów lub ich zupełne bagatelizowanie, zrzucanie na stres. Po latach odkryty guz na jelicie, biopsja w szpitalu i nadal brak odpowiedzi co mi jest. Nikt nie umiał pokierować mnie dalej. Na fb często przewijało się nazwisko dr Katarzyny Laskowskiej. Postanowiłam spróbować. W gabinecie Pani doktor spotkałam się z ludzkim i serdecznym podejściem. Rozmowa, dokładna analiza …

lekarz Halina Kamińska

Endokrynolog, Ginekolog położnik

ulica Chopina 26/3
20-023 Lublin

Pani dr Halina Kamińska to Człowiek - Anioł. O niezwykłej empatii, która akurat nie musi przejawiać się w nadmiernym wielosłowiu (czyt. gadulstwie - czego oczekują niektóre pacjentki), tylko na rzetelności, profesjonalnym (i indywidualnym) podejściu do swojej pacjentki. Nie chciałabym, aby "powiało" patosem, ale Panią Dr cechuje przede wszystkim RZETELNOŚĆ WYKONYWANEGO ZAWODU! Ja leczę się już kilka lat, jednakże kiedy pojawił się niedawno pewien problem - od razu Mój Anioł - …
Opinia dodana przez: Lucyna

lekarz Mirosław Melaniuk

Chirurg naczyniowy

Gliniana 32
Lublin

Szczerze odradzam wizyt u tego Pana. Jest osobą opryskliwą. Nie słucha absolutnie pacjentow. Nie chce wiedzieć z czym się pacjent zgłasza. Poniżając pacjenta, udowadnia mu że to co mówi pacjent jest nieprawdą. Jak dla mnie to źle wybrany zawód. Zero empatii i kompetencji.

dr n. med. Irena Szykowna

Diabetolog

DIABETA-CARE Sp. z o.o. Centrum Leczenia Cukrzycy i Otyłości
ul. Sztygarska 30
Lublin

TOP, najlepszy diabetolog w kraju. Zdrowe, profesjonalne i co ważne ludzkie podejscie do pacjenta.

prof. dr hab. n. med. Piotr Terlecki

Angiolog, Chirurg naczyniowy

Lublin

Wielkie podziękowania dla Pana doktora za pomyślną operację dzięki której mój ojciec wrócił do zdrowia.
Opinia dodana przez: Robert