lekarz Ewa Zeńczak

Pediatra, Pulmonolog

ulica Arkońska 4

Cudowna Pani doktor. Super podejście i zaangażowanie. Wcale nie liczy się pieniądz tylko trafna diagnoza i leczenie. Dziękuję.
Opinia dodana przez: iza
{'id': 7841, 'name': 'Szczecin'} Psycholog dziecięcy
                                       mgr Paulina Borzych

mgr Paulina Borzych

Psycholog dziecięcy, Psycholog

Gabinet Psychologiczny, Centrum Terapii Traumy
Owocowa 4b/24

Pani terapeutka jest miłą i życzliwą osobą. Pracuje w ciekawy sposób i potrafi skutecznie pomóc w problemie. Gorąco polecam.
Opinia dodana przez: Paweł

lekarz Elżbieta Polańska

Chirurg naczyniowy, Chirurg ogólny

ulica Arkońska 4

Super lekarz,bardzo dobry fachowiec oraz świetne podejście do pacjentów.Polecam Panią Polańską. Były pacjent.
Opinia dodana przez: Sławek

lek. dent. Natalia Szklarska-Uścinowicz

Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej "Stomatolog"
ulica Łucznicza 64

Najwspanialsza Lekarz jaką dotychczas spotkałam, posiada dużą wiedzę i umiejętności stomatologiczne. Z empatią i cierpliwością podchodzi do pacjenta, podejmuje najlepsze decyzje dotyczące dalszego leczenia. Potrafiła ukoić mój lęk przed koniecznością usunięcia zęba, związany z wcześniejszym negatywnym doświadczeniem u innego stomatologa. Ekstrakcję mojej ósemki wykonała niezwykle delikatnie, a miejsce po usuniętym zębie nawet po ustaniu znieczulenia okazało się prawie całkiem bezbolesne i goi się bez powikłań. Zaufałam Pani Doktor i nie …
Opinia dodana przez: Agnieszka.G

lekarz Marek Dzik

Poznańska 1E/16
71--78 Szczecin

Fantastyczny lekarz.Super podejście do pacjenta.Jako jedyny z Unii Lubelskiej zainteresował się przypadkiem mojego syna.Zdecydowanie polecam!!!!!!!!!!!!!
Opinia dodana przez: Piotr

lekarz Joanna Mołdawa

Samodzielny Publiczny Specjalistyczny Zakład Opieki Zdrowotnej "ZDROJE"
ulica Mączna 4

Fantastyczny lekarka, pełna empatii i zrozumienia. Wielkie kwalifikacje zawodowe i pełen profesjonalizm. Miałam wielkie szczęście trafiając z 4 dniową córką pod opiekę Pani doktor. Trafiłyśmy z zapaleniem płuc, zrobione zostały wszystkie możliwe badania, zdjęcia, usg. Cierpliwie tłumaczyła wszystko i potrafiła uspokoić. Zaglądała do nas w każdej wolnej chwili. Przywraca wiarę w służbę zdrowia!!!
Opinia dodana przez: marta

lekarz Maciej Ziętek

ulica Nowowiejska 47

U Dr Macieja Ziętka byłam dzisiaj pierwszy raz, dodam, tylko , że od lat chodzę do "swojego" lekarza (na wizyty prywatnie,). Tutaj miało być rutynowe pobranie cytologii, bo mój lekarz prowadzący zapomniał o cytologii. Jestem w ogromnym pozytywnym szoku jak Dr Ziętek mnie potraktował; wszystko dokładnie zbadał,gdzie sama mowilam ze,ja "tylko"na cytologię, że usg nie jest potrzebne,bo 2 tyg temu miałam robione u "swojego lekarza". Dziękuję Dr, że wykonał USG …

lekarz Anna Kamińska

Radiolog

NZOZ Medycyne Rodzinna
Odzieżowa 12a

Profesjonalna diagnoza u empatycznej Pani Doktor, którą serdecznie polecam wszystkim niezdecydowanym.
Opinia dodana przez: Elżbieta

lekarz Monika Deptuła-Jarosz

ul. Pocztowa 1A/2

Serdecznie polecam wszystkim panią doktor neurolog Jarosz jest godną zaufania i super specjalistką zna się na sprawie celująco zdiagnozowała moją przyczynę problemem ze spania a nie spałem już 3 tygodnie ktoś kto nie śpi w ogóle wie o czym mówię bardzo bardzo dziękuję pani doktor bo zauważam Teraz dopiero uroki wiosny oceniam panią doktor we wszystkich staraniach na pięć Serdecznie pozdrawiam Andrzej zawiliński
Opinia dodana przez: Andrzej zawiliński

lekarz Janusz Skowronek

Przychodnia Portowa Sp. z o.o.
Energetyków 2

Lekarz godny polecenia! Kompetentny, uprzejmy, wszystko dokładnie tłumaczy, doradza, wyjaśnia. Wzór lekarza. Polecam z całego serca (bo mam zdrowe😅)
Opinia dodana przez: Ryszard

lekarz Marcin Milchert

Andyjska 10/1

Bardzo dobry specjalista. Empatyczny i cudownie cierpliwy człowiek. Jako pacjentka czuję, że mnie słucha i rozumie, że ma dla mnie czas i bardzo chce mi pomóc. Pod Jego opiekę trafiłam w szpitalu i uważam, że miałam ogromne szczęście. Dziękuję Panie Doktorze! Dziękuję za pomoc udzieloną mi w szpitalu, za dalsza opiekę ambulatoryjną, za cierpliwość i empatię!
Opinia dodana przez: Barbara Rachlak

lek. stom. Jarosława Kaczmarek-Wysocka

Stomatologia Jarosława Kaczmarek-Wysocka
Langiewicza 19/9

Polecam! dziewczyny są super najlepsze medyczna opieka jaką miałam! Boję się dentystyów, a atm nie boli i mam super usmiech.
Opinia dodana przez: anusia

lekarz Beata Pełka-Lalik

Internista, Hipertensjolog

ulica Limanowskiego 6/3

Super Pani Doktor, skuteczna z dużą wiedzą, kompetentna, szybka diagnostyka, ustawione leczenie pomogło. Polecam wszystkim z nadciśnieniem.
Opinia dodana przez: Zbigniew

lekarz Mirosław Franków

Hematolog, Internista

Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej PRAMED
ulica Wyzwolenia 7

Polecam Pana doktora. Dzięki Panu doktorowi w końcu po kilku latach chodzenia z bólem brzucha dowiedziałam się, co mi dolega, dzięki skierowaniu mnie na odpowiednie badania. Pan doktor jest uprzejmy, zainteresowany pacjentem, przeprowadza szczegółowy wywiad. Dziękuję Pani doktorowi za pomoc
Opinia dodana przez: Ada

lekarz Maciej Robaczyk

Internista, Lekarz rodzinny

ulica Panieńska

Pan Maciej Robaczyk doktor nauk medycznych endokrynolog Maciej Robaczyk przyjmuje w Szczecinie Gabinety Medyczne Altamedica, rewelacyjny doktor, przemiły lekarz, bardzo dokładnie przeprowadza badanie, rozmowny, dobrze wszystko tłumaczy, bardzo pomocny. Polecam doktora, jest bardzo kompetentny, godny zaufania i bez problemu stawia diagnozę.
Opinia dodana przez: Daniela

dr n. med. Łukasz Szydłowski

Anestezjolog, Medycyna sądowa

Poradnia
Powstańców Wielkopolskich 66-68

pan doktor znieczulał mnie do operacji - konkretny, rzetelny, wytłumaczył mi jak mogę się czuć po zabiegu, jakie mogą wystąpić dolegliwości, polecam

lekarz Beata Kasicka

Dom Lekarski - Przychodnia w Outlet Park
Struga 42

Bardzo polecam Panią doktor wytłumaczy doradzi zawsze jezeli jest potrzeba pomoże mogę z czystym sumieniem polecić

lek. dent. Ewa Cichowska

ulica Ruda 23

Miło,bezstresowo, niedrogo. Pani doktor jest bardzo zaangażowana w to co robi. Dokładnie tłumaczy jak będzie wyglądało leczenie. Miałem robioną koronkę na zęba. Jestem bardzo zadowolony. Polecam.
Opinia dodana przez: MARCIN

lekarz Wojciech Marlicz

Gastrolog, Internista

al. Wojska Polskiego 231B

A ja dzisiaj (21.1.2023 r.) kilka słów o Synu prof. Krzysztofa Marlicza, nie żyjącego już od ponad 8 lat, który miał swój gabinet lekarski w największym wieżowcu przy ul. Szafera w Szczecinie. Profesor Wojciech Marlicz dwukrotnie badał/przyjmował moją żonę (seniorkę Pesel 43) – w 2017 r. i w dniu wczorajszym, gdy była zabrana przez pogotowie na SOR przy ul. Unii Lubelskiej. Oba te kontakty z Profesorem Wojciechem będą zapamiętane z …
Opinia dodana przez: cxi

lekarz Anna Milczanowska

Diabetolog, Internista

ulica Arkońska 4

Wszystko O.K. jak w ocenie wszystkie pełne gwiazdeczki i nie są przesadzone!!! Znam Panią od prawie 30 lat...
Opinia dodana przez: Bogusław Szatanik