lekarz Artur Kowalski

Nord Med
Słonimskiego 3/9 M 18
42-200 Częstochowa

Uważam że jest bardzo dobry w swoim zawodzie jest zainteresowany pacjentem bez wzgledu na wiek jest bardzo empatyczny dzięki Panu doktorowi wykryto u mnie raka jego szybkie i pomocne działanie pomogło mi wyjść z choroby sto krotne dzięki dla Pana doktora
Opinia dodana przez: Teresa krawczyk

Jarosław Lemański

Wojewódzki Zakład Opieki Zdrowotnej nad Matką , Dzieckiem i Młodzieżą
ulica Sobieskiego 7A
42-200 Częstochowa

Doktor jest warty polecenia. Całą ciążę chodziłam do niego na NFZ, później kilka razy prywatnie i nie ma różnicy w podejściu, nie jest to lekarz który jest lekarzem dla pieniędzy a z powołania. Zawsze uprzejmy i rzeczowy. Potrafi doradzić w trudnych sprawach. Podczas porodu i pobytu w szpitalu doglądał mnie i dziecko. Jestem bardzo zadowolona z opieki. Polecam dg z całego serca
Opinia dodana przez: joanna

dr Iwona Rubik

Ginekolog, Medycyna estetyczna

EFECTA Lek. med. Iwona Rubik (Rubik Efecta Clinic)
Łódzka 220
42-218 Częstochowa

Pani Doktor podeszła do mojego problemu z wielką wyrozumiałością. Znalazła rozwiązanie i od razu je zastosowała. Wcześniej w innej przychodni niepotrzebnie odsyłano mnie do szpitala. Polecam z całego serca Panią Doktor, to lekarz z prawdziwego powołania i z dużą wiedzą!

lekarz Krystyna Witkowska

ul. Wierzbowa 12A
42-200 Częstochowa

Do pani dr uczeszczam ok. 1,5 roku. Bylam w jej dwoch gabinetach. Na początku wydawala się mila, rzeczowa, być może dlatego, ze jeszcze wtedy nic mi nie dolegalo. Z chłopakiem zaczęliśmy się starac o dziecko, wlasnie wtedy poszlam do pani dr i powiedziałam jak się sprawy maja, ze prawdopodobnie mogłam zajsc w ciaze, na co ona stwierdzila ze zapisze mi tabletki „po”. Gdy ja powiedziałam, ze nie chce to ta …

lekarz Andrzej Sala

Ginekolog

Centrum Medyczne "Medyk - Centrum"
Aleja Wolności 34
42-200 Częstochowa

Ten lekarz pracuje w Przychodni przy ul. Wielkoborskiej w Częstochowie. Udałam się do niego celem zrobienia cytologii, ponieważ leczę się prywatnie u Profesora w Katowicach , uznałam że chociaż cytologię zrobię sobie na Kasę Chorych, bo w końcu mi się to należy. Szanowny Pan dr Sala wykonał mi badanie cytologiczne, jednakże przez całe moje życie nie spotkałam bardziej niedelikatnego lekarza. Opryskliwy i arogancki, kiedy ostentacyjnie wykrzyknęłam "Auaaaa" zdziwił się że …
Opinia dodana przez: Kasia

lekarz Grażyna Adamkiewicz

ulica Starzyńskiego 17/6
42-200 Częstochowa

Lekarz z powołania.Ma dobre podejście do człowieka, nie traktuje nikogo z góry, zawsze wyjaśni wszelkie wątpliwości, mimo ogromu pacjentek pamięta je i ich problemy. Jest bardzo życzliwa no i przede wszystkim jest świetnym specjalistą. Prowadziła moją ciążę, która na początku wymagała częstych (2-3 razy w tygodniu) wizyt. Zawsze znalazła dla mnie czas. Czułam, że mogę jej zaufać i powierzyć jej zdrowie moje i mojego maleństwa :)
Opinia dodana przez: Izabela

dr Jarosław Wiktor

Ginekolog

Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej "Lege-Artis"
ulica Kutnowska 4
42-200 Częstochowa

Super lekarz ,konkretny, profesjonalny . Bardzo żałuję, że nie prowadził mojej ciąży . Miałam wykonywane zabiegi w szpitalu ,czułam się w pełni zaopiekowana . Polecam Pana doktora ,konkretny i zaangażowany.

dr n. med. Tomasz Grabowski

Ginekolog, Cytolog

Wolna 15
42-200 Częstochowa

Pan doktor wykonywał moje trzecie cesarskie cięcie, po którym dostałam krwotoku , a żeby uratować moje życie lekarze musieli wykonać zabieg histeryktomi. Do tej pory uważam że był to błąd lekarski. Wskazywały na te rozmowy pielęgniarek kiedy miałam oczy zamknięte, wizyty pana doktora w mojej sali z głupimi dogaduszkami oczywiście w czasie kiedy byłam w sali sama-do tej pory żałuję że nie nagrałam żadnej z tych wizyt. Nie wiem może …

lekarz Marek Minkner

al. Armii Krajowej 1/3 lok. 1
42-200 Częstochowa

Witam jestem po konsultacji z Panem Doktorem byłam u niego pierwszy raz! Byłam przerażona tego co się wcześniej nasłuchałam.. Pan doktor przyjął mnie na NFZ wytłumaczył mi wszystko na spokojnie co i jak..Pan Doktor był przy tym bardzo miły i uprzejmy. Jestem baaardzo zadowolona z tej wizyty i Serdecznie Pozdrawiam Pana Doktora😊👍

dr Małgorzata Nita-Nowak

al. Wolności 22
Częstochowa

Nie pisze nigdy opinii ale zawsze czytam tym razem postanowiłam zrobić inaczej . Pani doktor stwarza bardzo przyjazną atmosferę, wszystko tłumaczy i jest bardzo empatyczna . Jest bardzo delikatna podczas badania. Pani doktor odpowiedziała na wszystkie moje pytania i nie zostałam pospieszana . Byłam na wizycie w Medyku .

lekarz Robert Golański

Śląska 26/2
Częstochowa

Zdecydowanie polecam! Bardzo dobry specjalista. Jest miły, uprzejmy, konkretny a przede wszystkim profesjonalny. Miałam skierowanie na histeroskopię od innego lekarza, który zarekomendował mi dr R. Golańskiego. Mimo, że to dużą odległość, zdecydowałam się i nie żałuję. Bardzo dobry kontakt telefoniczny z CM Primus przed zabiegiem. Udzielono mi bardzo konkretnych informacji jak się przygotować do zabiegu. Jednak już miesiąc wcześniej nakręcałam się i strasznie denerwowałam, a w przeddzień zabiegu ciśnienie mi …
Opinia dodana przez: Alicja

lekarz Barbara Czekaj

al. Armii Krajowej 1/3 lok. 1
42-200 Częstochowa

Wspaniała osoba, kompetentna w 100%, miła, uprzejma i cierpliwa. Prowadziła moją drugą ciąże. Polecam

dr n. med. Jerzy Surówka

Ginekolog, Cytolog

al. Wolności 22
Częstochowa

Nie wyobrażam sobie prowadzenia ciąży przez innego lekarza. Doktor jest empatyczny i ma super podejście, dzięki niemu udało mi się przetrwać dwie ciąże i dwa porody. Moim zdaniem nie będzie odpowiedni dla kobiet nieinteligentnych.
Opinia dodana przez: Justyna

lekarz Krzysztof Adrianowicz

ulica Kołakowskiego 6J
42-200 Częstochowa

Pan dr prowadzi mi już czwartą ciążę,zawsze ciąża zagrożona i za każdym razem wyprowadził wszystko na prostą.Jeśli o mnie chodzi to mam pełne zaufanie do Pana doktora I polecam w 100 procentach.Aha a badanie przeprowadza bardzo delikatnie.(nic nigdy nie boli).

dr n. med. Jarosław Strzelczyk

al. NMP 21a
42-200 Częstochowa

Bezobjawowe nowotwory jelita grubego 2 owrzodziałe w tym jeden cieknący. 1 na jelicie 14 cm. Na 12 węzłów, 4 zakażone. Moja żona osobiście poprosiła lekarza pierwszego kontaktu o skierowanie na kolonoskopię. 30 cykli chemii dożylnej, a ostatni nie sprawdził się. Regres. Leczenie tabletkami przez 5 miesięcy. Wyniki badań TK nie ujawniły nowych nowotworów. Tylko 30.01.2025 ujawniono nieznany płyn 100x20 mm. USG to potwierdziło. Dzień przez planowana wizytą w przychodni onkologicznej …
Opinia dodana przez: Jan

lekarz Artur Jawor

ul. Andersa 9F
42-200 Częstochowa

chodzę do pana Artura od 3 lat prowadził moja ciążę i wszystko super, miły, kompetentny. Lekarz godny polecenia.

lekarz Małgorzata Jawor

SP ZOZ Miejski Szpital Zespolony
ulica Mirowska 15
42-200 Częstochowa

Nie polecam. Na pierwszy rzut oka Pani Doktor wydaje się być kompententa, ale pozwolę się rozpisać. Pierwsza wizyta w gabinecie miała miejsce 07.09.2024 r. według Pani Doktor było wszystko dobrze. Dostałam skierowanie na badanie beta HCG, a więc robiłam według planu czyli co trzy dni. (Pierwszy wynik był 11,4, a następny natomiast 10,6). Druga a zarazem ostatnia wizyta była 23.09.2024 r. gdzie Pani Doktor popatrzyła na wyżej opisane badania i …
Opinia dodana przez: Weronika
{'id': 13036, 'name': 'Częstochowa'} Ginekolog położnik
                                       lek. med. Arkadiusz Blukacz

lek. med. Arkadiusz Blukacz

Ginekolog położnik, Ginekolog

Specjalistyczny Gabinet Ginekologia Położnictwo Cytologia
Łódzka 8/12
42-200 Częstochowa

Fatalny przykład lekarza z gatunku 'TAKI PANI UROK / BÓL JEST NORMALNY'. Lekarz totalnie protekcjonalny, lekceważący obawy pacjentki i nietłumaczący swoich opinii dokladnie. W moim odczuciu mocny brak profesjonalizmu, podejście na tyle złe, że nie czułam siły by w ogóle wchodzić w dyskusje, po prostu chciałam opuścić jak najszybciej gabinet. Nie polecam nikomu.
Opinia dodana przez: Natalia

lekarz Anna Pogorzelska

www.ziebinski.com
Kilińskiego 7 lok. 6
42-200 Częstochowa

Serdecznie polecam Panią doktor. Prowadziła moja ciąże. Konkretna Pani doktor, która zleca wszystkie potrzebne badania, informuje o stanie zdrowia matki i dziecka. Gdy miałam jakieś dodatkowe pytania zawsze mogłam skontaktować się bezpośrednio, ponieważ Pani doktor już na pierwszej wizycie podaje do siebie numer telefonu. Również w szpitalu zainteresowała się mną i czułam się zaopiekowana. Tak samo zaangażowana w trakcie prowadzenia ciąży jak i pózniej. Lekarza godny polecenia.

Janusz Adamkiewicz

Gabinet prywatny
Stefana Starzyńskiego 6
42-224 Częstochowa

Żona poleca z całego serca prowadzi ciąże na pełnym poziomie wszystko wytłumaczy co potrzeba. Polecam
Opinia dodana przez: Konrad