❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️ wspaniała kobieta, cudowny lekarz ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️🥰😍🥰❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️
Lekarz z powołania.Ma dobre podejście do człowieka, nie traktuje nikogo z góry, zawsze wyjaśni wszelkie wątpliwości, mimo ogromu pacjentek pamięta je i ich problemy. Jest bardzo życzliwa no i przede wszystkim jest świetnym specjalistą. Prowadziła moją ciążę, która na początku wymagała częstych (2-3 razy w tygodniu) wizyt. Zawsze znalazła dla mnie czas. Czułam, że mogę jej zaufać i powierzyć jej zdrowie moje i mojego maleństwa :)
Zdecydowanie odradzam Panią dr Adamkiewicz ponieważ,bardzo długo leczyła moją mamę nie zasugerowała usunięcia macicy .Robiła zabiegi , które nie przynosiły rezultatu .U mamy pojawiały się częste krwawienia .Gdy już podjęła decyzję aby usunąć macicę przy zabiegu laparoskopowym nastąpiło przebicie jelita Zabieg był w Blachowni Kierując tam mamę pani doktor stwierdziła, że będzie w dobrych rękach.Mama miała ponowną operację po 3 dniach ratującą życie gdyż cała treść pokarmowa wydostawała się poza jelita. Później po jakimś czasie miała inna operację usunięcia guza jelita grubego w Siemianowicach Śląskich ,Tam podczas rozmowy z lekarzem …
Zdecydowanie odradzam
Panią dr Adamkiewicz ponieważ,bardzo długo leczyła moją mamę nie zasugerowała usunięcia macicy .Robiła zabiegi , które nie przynosiły rezultatu .U mamy pojawiały się częste krwawienia .Gdy już podjęła decyzję aby usunąć macicę przy zabiegu laparoskopowym nastąpiło przebicie jelita Zabieg był w Blachowni Kierując tam mamę pani doktor stwierdziła, że będzie w dobrych rękach.Mama miała ponowną operację po 3 dniach ratującą życie gdyż cała treść pokarmowa wydostawała się poza jelita. Później po jakimś czasie miała inna operację usunięcia guza jelita grubego w Siemianowicach Śląskich ,Tam podczas rozmowy z lekarzem lekarz stwierdził ,że nie ma takiej możliwości aby przy tych wcześniejszych operacjach nie widzieć dużego guza w jelicie grubym . Tak więc te dobre ręce ze szpitala z Blachowni okazały się wielką pomyłka
Bardzo polecam Panią doktor. Prowadziła moją ciążę i jestem jej bardzo wdzięczna. Wszystko myło dopilnowane, wysyłała mnie na badania, w przypadku wątpliwości na kolejne itd. Pilnowała wszystkiego bardzo dokładnie, dokładnie też tłumaczyła wszystko i odpowiadała na każde pytanie. Gorąco polecam
Gorąco polecam
Niestety nie polecam. I wszystkie negatywne opinie popieram w 100% pacjentki w przychodni gorzej traktuje od tych w gabinecie. I czesto ma humorki. Niestety w trakcie ciazy w 20tyg zrezygnowalam z niej
....ja jestem bardzo zadowolona i polecam, w gabinecie czy w przychodni miła i konkretna pani doktor
Raczej nie polecam p. doktor. Niekiedy potrafi powiedzieć coś tak nieuprzejmego, ze nie wiadomo jak się zachować.Leczyłam się u p. doktor w przychodni, po czym zaproponowała wizytę u siebie w gabinecie prywatnym.Tam zachowywała się tak jak w przychodni,tzn. była nieuprzejma.
Moim zdaniem Pani Doktor jest zmienna niczym chorągiewka na wietrze. Są dni, że jest bardzo miła i uprzejma, aż chce się iść do takiego lekarza. Ale niestety zdarzają jej się również dni (niestety coraz częściej), że "bez kija nie podchodź". Wcześniej byłam bardzo zadowolona z wizyt u Pani Doktor. Pomimo, że przyjmuje tyle osób mniej więcej kojarzyła z jakimi problemami do niej przychodzę, co sprawiało, że czułam się bardzo wyjątkowo i miałam wrażenie, że nie jestem dla niej jedną z wielu pacjentek, ale że podchodzi do mojego przypadku bardzo indywidualnie, z pełnym zaangażowaniem. Teraz niestety podczas każdej wizyty muszę jej opowiadać o swoich dolegliwościach, pomimo że nie zmieniły się od 3-4 lat, a na wizyty chodzę regularnie. Do tego przepisuje leki, które zupełnie mi nie pomagają (zerowa reakcja na moje zastrzeżenia odnośnie zapisywanych leków), a do tego ich cena grubo przekracza 100zł. Zanim wejdzie się do gabinetu trzeba swoje odsiedzieć w poczekalni. Nie wiem czy tylko ja mam takie szczęście, ale nie zdarzyło mi się siedzieć krócej niż 2,5-3 godziny, nie wspominając już o tym, że na wizytę w ramach funduszu trzeba się zapisać z co najmniej miesięcznym wyprzedzeniem:/
Świetny lekarz. Bardzo miła. Poświęca pacjentce max ilość potrzebnego czasu. Wizyta przebiega w miłej serdecznej atmosferze. Do niczego nie zmusza i nie straszy ale pomału prowadzi wykrytą chorobę do końca do szczęśliwego finału. Zawsze gotowa udzielić informacji przez telefon a gdy potrzeba przyjechać w nocy do pacjentki. Polecam