Witam. Lekarzem pani doktor może i jest, fartuch nosi ale z leczeniem i kompetencjami nie ma nic wspólnego!!!! Nie polecam nikomu!!
Nie polecam nikomu!!
Nie polecam!! Podczas wizyty mówiła pretekcjonalnym tonem tak jak bym byla winna tego ze jestem chora i pytała sie mnie czemu mam takie problemy w takim mmlodym wieku zamiast sama mi wytłumaczyc co jest tego powodem.
Nie polecam!!
Nie polecam -na 5 wyznaczonych wizyt odbyła się tylko jedna, poniedziałki w przychodni Wawel to czarny dzień dla pacjentek- pani dr nie przychodzi. Nie uprzejma, na wizycie dowiedziałam się że sama jestem sobie winna tego że zachorowałam. NIE POLECAM!!!!