{'id': 2801, 'name': 'Grójec'} Ginekolog
                                       lekarz Mykola Tsakhniv

lekarz Mykola Tsakhniv

Ginekolog

05-600 Grójec

Wczoraj zgłosiłam się do szpitala św zofii na kontrolne ktg. Pan doktor zamiast porozmawiać ze mną o wyniku, czy o tym jak się czuje zafiksowal się na tym, że mam nierozpoznana i nieleczona cukrzycę ciążowa. Dodam, że jestem w 40tyg ciazy, cały ten czas wszystko było w porządku a nagle na wizycie okazało się, że od dawna powinnam być na patologii ciąży. Straszył mnie, że pacjentki takie jak ja maja …
Opinia dodana przez: Sylwia

lekarz Joanna Kamińska

Internista, Nefrolog

lek. med. Łukasz Kasprzak

Ortopeda, Chirurg ortopeda

Centrum Medyczne LEDA -MED
Polskiej Organizacji Wojskowej 14
05-600 Grójec

Lekarz godny polecenia. Pełen profesjonalista, posiadający duża wiedzę, którą wykorzystuje w leczeniu pacjentów. Poza tym, jest bardzo sympatyczny, uprzejmy. Doskonale stawia diagnozę i bardzo szczegółowo tłumaczy pacjentowi jego dalsze leczenie. Na wizycie pacjent czuje się komfortowo, potraktowany z sercem, a co ważne pacjent czuje, że jest w bardzo dobrym rękach. Pan Doktor, to super lekarz i super człowiek. Gorąco polecam.

lek. dent. Joanna Olko

Armii Krajowej 32a
05-600 Grójec

Wspaniale, profesjonalnie, delikatnie. U p. Doktor leczę się od lat. Do gabinetu wchodzę z przyjemnością i przeświadczeniem, że zostanie mi udzielona pomoc na najwyższym poziomie. Polecam.

lekarz Beata Komorowska

05-600 Grójec

cudowny lekarz rodzinny cała moja rodzina leczy się u p.doktor zawsze służy pomocą, usmiechnięta, kompetentna, baaardzo cierpliwa nie zostawia pacjenta samemu sobie z przepisanymi receptami tylko wytłumaczy, poradzi, LUDZKA, prawdziwy człowiek-lekarz. Czuła na ludzkie cierpienie. W Iłży jest z pewnością najlepszym lekarzem życze kazdemu lekarzowi takiego podejścia do pacjenta jak ma dr KOMOROWSKA. Serdecznie polecam PANIA DOKTOR i dziękuję z serca za wszystko
Opinia dodana przez: BARBARA

lekarz Piotr Ścisło

ulica Mogielnicka 45
05-600 Grójec

Rewelacyjny lekarz. Cierpiałam długo na depresję i stany lękowe. Lekarz przede wszystkim rozmawia, wyczuwa pacjeta, dogłębnie wnika w problem. Proponuje też inna alternatywe leczenia-jak rozmowa z psychologiem. Za każdym razem powtarza, że jeżeli poczuje się gorzej lub będę miała jakie kolwiek pytania mam od razu dzwonić. Cóż więcej powiedzieć-żeby tylko było więcej tak oddanych lekarzy...

lekarz Piotr Misiak

Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej AMED
Józefa Piłsudskiego 38
05-600 Grójec

Bardzo dobry lekarz. Dobry specjalista. ma świetne podejscie do pacjenta. Polacam wszystkim szukajacym ortopedy

lek. med. Anna Wiączek

Chirurg ogólny, Proktolog

05-600 Grójec

Leczę się proktologicznie od lat i doktor Wiączek dopiero mnie dobrze zdiagnozowała. Kulturalna, taktowna, z dużą wiedzą i doświadczeniem. Nie bez powodu znajduje się kadrze Warszawskiego Oddziału Proktologii, jest prawdziwym lekarzem na medal.
Opinia dodana przez: Janina

lekarz Robert Niezgoda

Chirurg ogólny, Lekarz medycyny ratunkowej

Powiatowe Centrum Medyczne w Grójcu
ulica P. Skargi 10
05-600 Grójec

Cudowny czlowiek dziekuje Mu za zycie synka ktory w kwietniu skonczyl 5 lat dzieki Temu czlowiekowi.Dziekujemy Filipek razem z mama 💓
Opinia dodana przez: Justyna

lekarz Jacek Jasiorowski

Piłsudskiego 6B/18
05-600 Grójec

Polecam Pana Doktora w każdym momencie ... W pełni usłyszałem to co potrzeba do dalszego leczenia . Czułem cały czas , że prowadzi mnie prawdziwy specjalista. Mimo , że przyszedłem w jednej sprawie , zostałem wypytany o inne dolegliwości i było to prawdziwe kompleksowe podejście do pacjenta. Gorąco polecam wizytę u Pana Doktora wszystkim potrzebującym medycznego wsparcia.

dr Bożena Mirosław

kasztanowa
Grójec

Bardzo dobry lekarz , polecam wszystkim mila i naprawde zna sie na swojej pracy . Moj maz byl u pani doctor 2 razy jak bylismy w Polsce na wakacjach i jest bardzo zadowolony zreszta ja tez bylam w gabinecie i musze powiedziec ze naprawde znakomity lekarz.
Opinia dodana przez: Agata

lekarz Janusz Kochanowski

ulica Mogielnicka 45
05-600 Grójec

Pan doktor posiada ogromna wiedzę oraz doświadczenie, leczę się u doktora od wielu lat. Świetne podejście do pacjenta, wszystko tłumaczy i poświęca tyle czasu ile potrzeba. Doktor również wykonuje echo serca. Jeśli ktoś poszukuje naprawdę dobrego kardiologa to polecam.

lekarz Sebastian Krześniak

SPZOZ
Warka
05-660 Grójec

Miałam pewne obawy przed konsultacjami online, ale po mojej wizycie na lekarzonline.eu mogę śmiało powiedzieć, że jest to przyszłość medycyny. Lekarze są kompetentni, a samo narzędzie intuicyjne w obsłudze.

lekarz Agnieszka Grodzicka

Sienkiewicza 30
05-600 Grójec

Po kolejnej wizycie u doktor Grodzickiej, jestem pod dużym wrażeniem kompetencji, empatii, wiedzy medycznej. Jako emerytka z dużego miasta przeniosłam się na wieś, z konieczności przeniosłam również podstawową opiekę medyczną. Jestem mile zaskoczona i bardzo zadowolona z jakości usług medycznych i wiedzy pani doktor. Dziękuję i polecam. Wdzięczna pacjentka
Pan dr. ma niespotykane podejście i ogromną chęć do leczenia. Niespotykane zaangażowanie, które przekłada się na efekty . Chętnie podjął się leczenia mojego 93 letniego dziadka i wykorzystał chyba wszystkie możliwe metody leczenia w tym dwa razy transfuzję krwi, co jest niebywałe w dzisiejszym świecie. Jesteśmy i będziemy zawsze mu wdzięczni za to jak zajął się dziadkiem. Wspaniały człowiek i lekarz, mieliśmy do niego pełne zaufanie, na bieżąco informował nas …
Opinia dodana przez: MARZENA

dr n. med. Kazimierz Pietrzak

Ginekolog położnik, Onkolog

kasztanowa
Grójec

Zamiast zabrać się do badania USG piersi /skierowanie miałam od innego lekarza/zabrał się do sprawdzenia czy jest guzek choć wcześniej wykrył go inny - potwierdzenie na skierowaniu. W końcu dr Kazimierz nie zrobił badania USG piersi tylko skasował 80 PLN za kolejny raz wykrycie znanego juz guzka. Powiedział zebym następnym razem przyszła na badanie. Zwykłe naciąganie kasy !!!!!!!

lekarz Leszek Kudas

Ortopeda, Traumatolog

Grójec

Najwspanialszy lekarz jakiego znam. Maksimum poswięcenia dla pacjenta. Uprzejmy i miły. Super specjalista.Bardzo pomógł mojej nodze. Polecam z czystym sumieniem. Jedyny minus...przystojny i troszke ciężko się skupić;-)
Opinia dodana przez: Domi

Walid Tennou

ul. Zatylna
05-620 Grójec

Wizyta u tego lekarza była zbyt krótka, uzyskałąm na niej zbyt mało informacji, musiałam dopytywać o pewne kwestie, lekarz sam z siebie nie był zbyt rozmowny. Nie sądzę abym chciałą tu wrócić.
Opinia dodana przez: Kasia

lekarz Marek Paliński

05-600 Grójec

Wyjątkowo arogancki lekarz przekonany o swojej nieomylności. Niestety błędnie zdiagnozował chorobę i stosował swoje tzw leczenie Bardzo niechętny do udzielania informacji o pacjencie i chorobie.
Opinia dodana przez: Marcin

lekarz Andrzej Pomykała

Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej ZIEL-MED
Sienkiewicza 20
05-600 Grójec

Bardzo pozytywnie oceniam pana doktora, sumienny , rzetelny i doradzi jak nikt inny.Zawsxe zleci komplet badań i doceni nam poświęcony czas.