Boramed
ul. Bora-Komorowskiego 21 (róg Bora-Komorowskiego i Fieldorfa) lokal 307 w pasażu handlowym
Gocław, Warszawa
Byłam u pana doktora na wizycie w ubiegłym tygodniu w gabinecie na ul. Sapieżyńskiej. Miałam skomplikowaną sprawę. Pan doktor bardzo rzetelnie mnie zbadał, otrzymałam wytyczne co do dalszego leczenia. Chciałam tylko dodać, że rzadko obecnie trafia się sytuacja by lekarz przedłużył czas trwania wizyty i naprawdę starał się pomóc. Dziękuję Panie Doktorze.
JW
InVivo
Wita Stwosza 58
Onko-Centrum
Ignacego Daszyńskiego 2
Lublin
Karłowicza
Bydgoszcz
Nie oceniam kompetencji Pana Wysockiego, myślę że profesura i specjalność z pediatrii, onkologii i hematologii świadczą o wysokich umiejętnościach. Ocenię za to mało profesjonalne podejście do pacjentów, a raczej klientów. Pierwsza wizyta w Centrum Wysoccy to 45 min. spóźnienia - słów "przepraszam za spóźnienie" brak. II wizyta - pacjenci już czekają w gabinecie, po 20 min. Pan Wysocki odprowadza znajomego do wyjścia i wraca. Już jest godzina nasze wizyty, lecz ...
Ośrodek Diagnostyki Ultrasonograficznej SONOMED
ul.Kośnego 18/10
Chwałkowice, Opole
Wspaniały lekarz, uprzejmy, życzliwy życzę każdemu jak już zachoruje aby mógł trafić do takiego lekarza. W każdym przypadku stara się pomóc
Klinika Ginekologiczna Pro Clinic Ginekologia Estetyczna, Porody, Testy Genetyczne, Ktg
Młynowa 38/lok. 9
Białystok
Polecam wizytę u tego lekarza. Profesjonalne podejście do pacjentki. Wyczerpujące objaśnienie wszystkich zagadnień i problemów. Duża wyrozumiałość i uprzejmość.
Elbląska 19
Dajtki, Olsztyn
Pani Doktor jest świetnym specjalistą z ogromną wiedzą,trafnie diagnozuje problem i ustala skuteczne leczenie. Ponadto jest przemiłym człowiekiem, zawsze uśmiechnięta. Najlepszy lekarz z jakim miałam okazję się spotkać. Polecam z całego serca!
Wlasciwy czlowiek na wlasciwym miejscu.Podziekowania dla Pani Doktor za troskliwe podejscie i prowadzenie pacjenta przez 6 lat.Jestem bardzo wdzieczna, moj serdeczny przyjaciel Adam jest juz pol roku po przeszczepie i jest wszystko ok.Zycze kazdemu choremu takiej Pani Doktor, ktora wklada swoje serce w uzdrowieniu pacjentow.Pozdrawiam serdecznie...... Halina Cusumano z Niemiec.