lekarz Jadwiga Świtała

1 Maja 58
44-330 Jastrzębie-Zdrój

super lekarz od 3 lat nikt nie chciał się podjąć leczenia mnie a pani doktor tylko spojrzała i od razu wiedziała o co chodzi, bardzo miła i konkretna wszystko na spokojnie wyjaśnia nic do zarzucenia. I tacy powinni być wszyscy lekarze

lekarz Artur Chmiel

NWZOZ "Medicus 99"
44-330 Jastrzębie-Zdrój

Niezwykłe podejście do pacjenta. Pan Doktor jest sumienny i punktualny - poświęca dużo czasu na wykonanie niezbędnych badań, z uwagą słucha pacjenta, zachowuje pogodę ducha i empatię. Skrupulatnie również tłumaczy, na czym polegać będzie leczenie. W razie wątpliwości można liczyć na szybki kontakt telefoniczny i poradę. Dzięki Panu Doktorowi czuję, że są jeszcze lekarze z powołania, którym rzeczywiście zależy na zdrowiu pacjenta, a nie traktują go jedynie jak kolejny "przypadek …

lekarz Grzegorz Kołoczek

Niepubliczny Wielospecjalistyczny Zakład Opieki Zdrowotnej Medicus 99
44-335 Jastrzębie-Zdrój

Naprawdę dobry lekarz, kompetentny, szeroka wiedza, umiejętność łączenia tej wiedzy w sposób przyczynowo - skutkowy, spokojny, opanowany. Polecam!
Opinia dodana przez: Małgosia

lekarz Michał Jamrozik

Jastrzębie-Zdrój

Bardzo dobry lekarz , miły sympatyczny pomoże w kazdej chorobie zawsze dobrze doradzi takich lekarzy jak pan doktor Jamrozik trzeba więcej serdecznie pozdrawiam
Opinia dodana przez: Oskar sikora

lekarz Marzena Żelaźnicka

Szpital Specjalistyczny
al. Jana Pawła II 7
44-330 Jastrzębie-Zdrój

Pani Doktor jest bardzo sumienna ,dokładna i rzetelna.Miła w obyciu dla niej pacjent jest najważniejszy.Mógłbym się w niej zakochać.

lekarz Dorota Pakuła

Diabetolog, Internista

Jastrzębie-Zdrój

Pani doktor jest przesympatyczną osobą zawsze uśmiechnięta życzliwa konkretna jako lekarz .Polecam z czystym sumieniem

lekarz Ewa Świca-Kozielska

Internista, Reumatolog

NZOZ Salus sp. z o.o.
Wrocławska 12a
Jastrzębie-Zdrój

Niestety tak jak większość lekarzy teraz: wywiad lekarski ograniczony do minimum szybko pobierznie raczej olewająco tłumaczenie choroby żadne jaką chorobę pani dr stwierdziła dowiedziałam się tylko z karteczki jaką mi wręczyła w zasadzie nie uzyskałam żadnej konkretnej porady jak sobie radzić z dręczącymi mi dolegliwościami

lekarz Tomasz Waluś

Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej Przychodnia Lekarska "ZDRÓJ" s.c.
ulica Kościuszki 1
44-330 Jastrzębie-Zdrój

Wspaniały lekarz miły potrafi dobrze leczyć leki potrafi tak dopasować że ustępuje dolegliwości już tego samego dnia lekarz bardzo dobry zaufania
Opinia dodana przez: Łukasz

lekarz Tomasz Bednarek

Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej ZDROWIE Sp. z o.o.
Łowicka 4
44-335 Jastrzębie-Zdrój

Lekarz z powołania, zawsze ma czas, nawet po godzinach, nikt nie odejdzie bez porady. Wyleczył mnie z boreliozy, bardzo szybko wykrył chorobę. Najpierw jeździłem po specjalistach w Wodzisławiu Śl. w Cieszynie lecz bez efektów, zmarnowane trzy lata. Pan Bednarek wziął sprawę w swoje ręce i od dziesięciu lat mam spokój. Co roku robię kontrolne badania, jest ok.

lekarz Bożena Kowal-Łoboda

Jastrzębie-Zdrój

Nie POLECAM, porażka. Pani doktor B. Kowal Łoboda wiecznie nie zadowolona, wiecznie narzeka, że ma tyle pracy, a My pacjenci ciągle coś od niej chcemy. Problem z wypisaniem skierowań do specjalistów, badania z krwi to z wielką łaską i to tylko te podstawowe, najtańsze, a resztę trzeba dopłacać samemu i to po 300-500 zł, żeby choć raz na rok zleciła komplet, nie, płać człowieku sam, recepty też problem, nagada się …

lekarz Grzegorz Biolik

Chirurg naczyniowy, Chirurg ogólny

NWZOZ "Medicus 99"
44-330 Jastrzębie-Zdrój

Pan doktor poświęcił mi sporo czasu. Przeprowadził badania, wszystko wyjaśnił, pokierował. Mam zaufanie do jego kompetencji. Wizyta odbyła się w ramach NFZ. Czekałam na nią około 1,5 roku i to jedyny minus. Polecam tego lekarza.

lekarz Henryk Sobocik

Wrocławska 20
44330 Jastrzębie-Zdrój

Na pierwszej wizycie przeprowadził wywiad, wykonał badania i ustalił plan leczenia. Wszystko jasno i konkretnie bez owijania.
Opinia dodana przez: Janek

lekarz Zbigniew Kuczera

44-335 Jastrzębie-Zdrój

Bardzo nieuprzejmy, powiedziałam jakie objawy mi dolegają, a on na to czy ma szklana kulę żeby mi powiedzieć co mi jest... Nie empatyczny, umniejsza pacjentowi, odbiera telefony w trakcie konsultacji, totalny brak profesjonalizmu. Więcej do niego nie wrócę, jest tyle dobrych i uprzejmych lekarzy

lekarz Bożena Śmietana-Skiba

Internista, Pulmonolog

Kaszubska 7 lok. 63
44-335 Jastrzębie-Zdrój

Zapisałam mamę na wizytę do Pani doktor. Coś mnie tknęło żeby poczytać opinie na jej temat. Niestety opinie nie zachęciły mnie żeby mamę zawieźć do tej Pani. Zadzwoniłam i przeprosiłam że niestety mama rezygnuje z wizyty. Pani przy letefonie od razu się wyłączyła , nie podziękowała za informacje, ani nie pożegnała się. Obrażona ? Jak tak to nie wiem za co.

lekarz Grażyna Adamek

Pszczyńska 253