Ośrodek Diagnostyki
11 Listopada 3F
Ostrowiec Świętokrzyski
Prawdziwy lekarz z sercem. Rzeczowa, kompetentna, miła i wyrozumiała. Pani dr leczy mojego dziadka na cukrzycę.
Ośrodek Diagnostyki
11 Listopada 3F
Ostrowiec Świętokrzyski
W pełni zgadzam się z opiniami poprzedników. Pani dr. Składanowska to przemiła osoba , którą cechuje b.duża wiedza medyczna , jest przy tym miła , konkretna , poświęca pacjentowi dokładnie tyle czasu ile wymaga sytuacja , służy cennymi wskazówkami - LEKARZ Z POWOŁANIA. 6+.
OLP "Promed"
ul. Polna 15
Ostrowiec Świętokrzyski
Najgorszy lekarz z jakim się spotkałam. Nie miła, zero kultury osobistej. Miał ta nieprzyjemność spotkać osobiście panią w czasie badań do pracy.
Przychodnia Specjalistyczna
al. Jana Pawła II 7A
Ostrowiec Świętokrzyski
Ideał lekarza, człowiek, który ma powołanie i jest dobry w swej pracy,dobra komunikacja i empatia dla pacjenta
Centrum Kardiologii Inwazyjnej Elektroterapii i Angiologii w Ostrowcu Świętokrzyskim
Karola Szymanowskiego 11
Ostrowiec Świętokrzyski
wspaniały specjalista super podejście do pacjenta ,jeżeli leczy Cię Profesor to masz cholerne szczęście i będziesz długo żył .
Zakład Opieki Drematologicznej
os. Słoneczne 10.
Ostrowiec Świętokrzyski
Byłem zaskoczony uprzejmością, wykonaniem badań, informacjami o stanie zdrowia i dalszym postępowaniem dot. leczenia, jak też otrzymaniem skierowania na szybki zabieg do szpitala, co uczyniłem,wydaniem mi dokumentacji w firmowym "opakowaniu". Dzięki tej wizycie uzyskałem szybko szpitalną pomoc tj. wszczepienie rozrusznika serca, co dało mi nadzieję na nowe zdrowe życie. A to wszystko zawdzięczam Doktorowi Pawłowi Kuźmieńce
Ambulatorium Terenowe w Ostrowcu Świętokrzyskim
aleja 3 Maja 9
Ostrowiec Świętokrzyski
Lekarz godny polecenia.Bardzo dobre podejście do pacjenta, tłumaczenie choroby, kompetencja.Więcej takich lekarzy.
Zakład Opieki Specjalistycznej
Waryńskiego 53
Ostrowiec Świętokrzyski
Jestem pacjentem Pani Doroty od wielu lat. Jako jedyny lekarz z wielu podjęła długo terminowe leczenie (astma/alergia) które na dzień obecny w znacznym stopniu poprawiło mój stan zdrowia. Zdecydowanie polecam. Jest to bardzo miła osoba z dużym doświadczeniem.