lekarz Bożena Grabowska

Internista, Reumatolog

NZOZ Przychodnia na Bielanach
ul. Jana Kasprowicza 62

gdyby wszyscy lekarze podchodzili do pacjenta jak doktor Grabowska , to chorych byłoby o połowę mniej

lekarz Jacek Bujan

Internista, Onkolog

Bursztynowa 2 (Kolmed)

Wspaniały lekarz, rzeczywiście podnosi głos ale ja to traktuje jako zaletę bo mu zalezy ma pacjencie. Absolutnie wrażliwy i komponenty. Przejął się moja sytuacja wróciłam że szpitala był oburzony ze nie dostałam L4 i natychmiast wypisał na 2 tygodnie. Czekam na wyniki badań i idę jeszcze raz.

lekarz Jerzy Małysz

DANTEX-MED
Czechowicza 9 lok. 1a

Lekarz z NFZ kilka dni wcześniej zdiagnozował u moich dzieci chorobę wirusową Bostonkę i przepisał leki na receptę m. in. przeciwwirusowe i witaminę D3. Teraz mnie dopadł ten wirus podobne objawy i dolegliwości więc w ramach prywatnego ubezpieczenia przez teleporadę Jerzy Małysz jako internista nie chciał wystawić recepty pomimo że wiedział o dzieciach i moich podobnych objawach nie chciał komentować dlaczego moje dzieci je dostały a ja nie mogę chociaż …
Opinia dodana przez: Waldek

lek. med. Małgorzata Rotuska-Żaba

LUX MED
ul. Szernera

Bardzo słaby lekarz, zero podejścia do człowieka, bagatelizowanie objawów, nieprofesjonalne podejście, nie polecam
Opinia dodana przez: Kamil

lekarz Marek Wojtkowiak

Gastroenterolog, Gastrolog

Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej "Nucleus" Przychodnia Specjalistyczna
Kobielska 13

Po raz pierwszy bylam u pana dr.a dwa lata temu. Ujal mnie kultura, cierpliwoscia, starannie wypytal o wszystko, przedstawil plan leczenia. Teraz wybieram sie ponownie. Po odwiedzeniu kilku warszawskich gastrologow wracam do tego dr. a .Polecam
Opinia dodana przez: ola

lekarz Stefan Pechciński

Internista, Transfuzjolog

Wrocławska 16/39

Świetny lekarz, z powołaniem. Kompetentnybi sympatyczny. Od roku szukałam pomocy w diagnozie. Jedna wizyta u doktora i problem się rozwiązał. Dziękuję za pomoc!

lekarz Wioletta Jakubas-Kwiatkowska

Endokrynolog, Internista

Władysława Hermana 2 D/13 A

Bardzo kompetentna osoba i ponad przeciętnie zyczliwa. Zawsze uśmiechnięta i opanowana, co spanikowanych pacjentów (jak ja) zdecydowanie poprawia samopoczucie:)
Opinia dodana przez: Piotr

lekarz Artur Chudzik

SZPZLO Warszawa
ulica Strusia 4 / 8

Dzięki kompetencji i zangażowaniu Pana doktora moja mama jeszcze żyje. Pan doktor ma w sobie tyle empati, życzliwości i cierpliwości wobec starszej osoby ,wszystko wytłumaczy tak aby pacjent zrozumiał. Jestem bardzo wdzięczna i ze szczerego serca polecam Pana doktora.Taki lekarz szczególne w obecnych czasach to Skarb.
Opinia dodana przez: Elżbieta

lek. med. Katarzyna Sural

Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej "Ośrodek Pomocy Zdrowiu"
Bellottiego 1/10/11

Pani doktor jest godna polecenia. Poświęca bardzo dużo czasu pacjentowi. Po przeprowadzonym wywiadzie na temat chorób współistniejących otacza serdeczną, troskliwą i umiejętną opieką. Kompetentne i skrupulatne wyjaśnienia działają uspokajająco.
Opinia dodana przez: Bozena

lekarz Agnieszka Król-Jaskulska

Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej "ONKOMED" Agnieszka Wójcik
Żeromskiego 33

Z całego serca nie polecam, chyba, że ktoś lubi by nim pomiatano. Pani doktor przyjmowała w poradni kardiologicznej na Ursynowie, kiedy miałem szczęście ją poznać. Po wizycie na której zadawała i pytania, ale nie dawała mi na nie odpowiedzieć komentując to zdaniem "Ciszej, bo nie mogę pracować" wyszedłem z gabinetu w ciężkim stresie - pacjent po angioplastykach i z epizodami wieńcowymi powstającymi także w stresie. Przedstawiałem lekarzowi dokumentację medyczną i …
Opinia dodana przez: Andrzej
{'id': 34431, 'name': 'Warszawa'} Endokrynolog
                                       prof. dr hab. Bogusława Baranowska

prof. dr hab. Bogusława Baranowska

Endokrynolog, Internista

Klaudyny 36 lok. 28

Byłam pacjentką dr Baranowskiej przez cztery lata. Zaczęło się niewinnie - od próby wyleczenia trądziku. Zaczęłam zażywać, za jej nakazem Diane 35 i Androcur, ponadto miałam krótki epizod z Norprolackiem. Trądzik oczywiście zniknął. Ponadto miałam nadmierne owłosienie, więc pani doktor "pociągnęła" temat i kazała mi zażywać te leki tłumacząc, że nawet jeżeli poddam się depilacji laserowej, włosy natychmiast odrosną, bo przecież hormony zrobią swoje. I tak zażywałam te leki przez …

lekarz Jarosław Witkowski

Gastrolog, Internista

Rakowiecka 39 lok.2

Takich lekarzy już nie ma. Cudowny, zabawny człowiek. Wspanialy lekarz. Dba o komfort pacjenta pod kazdym wzgledem.
Opinia dodana przez: Ewelina

lekarz Blanka Milanowska

LUX MED Sp. z.o.o.
ulica Racławicka 132B

Pani doktor Blanka Milanowska jest lekarzem o bardzo wysokich kompetencjach, a przy tym niezwykle uważna, uprzejma i miła. Już od ponad dwóch lat moje serce ma szczęście być pod opieką Pani doktor Milanowskiej, a jest trudnym przypadkiem. Pani doktor tak starannie, dokładnie i uważnie dobierała lekarstwa i ich dawki, że dzisiaj mogę normalnie funkcjonować - w przeciwieństwie do okresu początkowego. Mam już 69 lat w związku z czym serce to …
Opinia dodana przez: Tadeusz

lek. med. Jacek Borowicz

Specjalistyczna Przychodnia Rehabilitacyjna i Lecznicza "ORTO"
ul. Opaczewska 43 lok.125 (I piętro)

Lekarz bardzo kontaktowy i uprzejmy.Poświęcił mi dużo czasu i uwagi.Dokładnie obejrzał wykonane wcześniej badania -densytometrię i rtg.Wyjaśnił wszystko bardzo przystępnie i przepisał potrzebne leki i witaminy.Zlecił następnych kilka badań krwi i moczu niezbędnych do dalszego leczenia.Jestem zachwycona podejściem do pacjenta.Od razu poczułam się lepiej po wizycie.Polecam Pana Dr.Jacka Borowicza

lekarz Małgorzata Gryc-Dziarnowska

Internista, Lekarz rodzinny

"LEK-MED"
Synów Pułku 9

Koszmarny lekarz. Zlekceważyła objawy, które trwają od 3 tygodni. Pojawiła się bardzo wysoka gorączka i od razu pojechaliśmy do lekarza i akurat trafiliśmy na tę panią. Komentarze typu "niefortunnie się pani ubrała" w momencie osłuchania są w ogóle nie na miejscu. Chamstwo. Stan zdrowotny kwalifikował się na antybiotyk i przez innego lekarza został włączony od razu, ale dla owej pani doktor to nie było żadnych podstaw i miałam brać witaminę …
Opinia dodana przez: Maria

lekarz Mariola Grzesiuk-Prończuk

al. Stanów Zjednoczonych 23/14

Pani Mariola Grzesiuk-Prończuk jest osobą niekomunikatywną, niekulturalną, oschłą, oziębłą. Nie słucha, nie daje dojść do głosu. Odczułem, że chce pokazać swoją wyższość. Czułem się traktowany jak maszyna a nie jak człowiek. Jeżeli nie chce się słuchać co ma pacjent do powiedzenia, jakie są jego zmartwienia, troski, pytania, spostrzeżenia to proponuje zmienić zawód (np. programowanie - praca z komputerem; lub bycie mechanikiem - praca z samochodem) albo specjalizację na taką, w …
Opinia dodana przez: Mateusz

lek. med. Antoni Gugulski

Gastroenterolog, Gastrolog

Szpital Lux Med
Puławska 455

Uważam,że to najlepszy lekarz w tej dziedzinie! Byłam u kilku lekarzy w całej Polsce i on jako jedyny dopasował mi idealnie leki, postawił właściwą diagnozę. Gdyby nie Pan Doktor pewnie nie pisałabym teraz tej opinii. Dziękuję !

lekarz Monika Matraszek

NZOZ AMODENT
ulica Skoroszewska 7/U I

Wspaniała lekarz endokrynolog. Polecam ! Stworzona dla ludzkości. Chory czuje się zaopiekowany. Delikatna ! Podczas wizyty Pani Doktor "zbiera" ustnie dokładny wywiad, to znaczy wypyta o wiele rzeczy, które pomogą ustalić sytuację. W dalszej kolejności zbada, ogląda dokładnie wyniki badań i zleci dalsze postępowanie leczenia. Jest konkretna i fachowo ocenia stan pacjenta czyli mój. Z przyjemnością wróciłam do Pani Doktor.
Opinia dodana przez: Bogumiła
{'id': 34431, 'name': 'Warszawa'} Internista
                                       dr n. med. Tomasz Kulawik

dr n. med. Tomasz Kulawik

CSK MSWiA
ulica Wołoska 137

Jestem pod wielkim wrażeniem wizyty u Pana Dr Kulawika. Dzięki błyskawicznej diagnozie uniknąłem zawału.

lekarz Paweł Mazan

Internista, Lekarz rodzinny

Falck Medycyna Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością
ulica Obozowa 20

Bardzo dobry lekarz, który nie lekceważy, żadnych objawów. Bada dokładnie, bez pośpiechu. Człowiek czuje się odpowiednio zaopiekowany.