Gorąco polecam dr Jacka Cywińskiego wszystkim, którzy potrzebują skorzystać z konsultacji lub poddać się zabiegowi chirurgicznemu. Jest nie tylko niezwykle utalentowanym chirurgiem, ale również człowiekiem ogromnej energii i pasji w wykonywaniu swojego zawodu. Przy tym wykazuje naprawdę duże zaangażowanie i cierpliwość w kontaktach z pacjentami, jest bezpośredni i kontaktowy, co dla chorych przerażonych perspektywą zabiegu chirurgicznego, ma ogromne znaczenie. Moja 16-letnia córka była przez dr Cywińskiego operowana laparoskopowo i tydzień po zabiegu mogła już zacząć naukę w szkole. Mogę powiedzieć, że to nie tylko kwestia pomyślnego wyniku operacji i rekonwalescencji, które dzięki dr Cywińskiemu przebiegły bardzo sprawnie, ale również komfortu psychicznego, który potrafił zapewnić.
WięcejMniej| Zaufanie do kompetencji | 5,0 |
Bardzo dziękuję Panu Dr Jackowi Cywińskiemu za poswięcony czas i uwagę z jaką podszedł do mojego przypadku. Minął rok od operacji a ja odzyskałam dawną sprawnosc, formę i kondycję. JEST NIE TYLKO SWIETNYM FACHOWCEM ALE TEŻ UPRZEJMYM CZŁOWIEKIEM O WYSOKIEJ KULTURZE OSOBISTEJ (co niestety w dzisiejszych czasach u lekarzy coraz rzadsze). Poswięca pacjentowi czas i ma dużo cierpliwosci. Raz jeszcze dziękuję Panie Doktorze.A w Nowym Roku życzę wielu sukcesów zawodowych i wiele pracy -by pomógł Pan jak największej liczbie pacjentów tak jak mnie. Anna R. z Katowic
Anna R. z Katowic