Polecam! Jeśli państwo nie mają czasu, żeby siedzieć w gabinecie. Wizyta w dwie minuty, bardzo ekspresowa 😂
Radzę omijać!!!!!!!!!!!!!!! To nie jest lekarz z powołania. To jest po prostu opryskliwy człowiek, który niestety przyjmuje pacjentów. Raz jeszcze radzę omijać szerokim łukiem!!
Tragedia, traktuje pacjentów jak zło konieczne. Zmarnowany czas i pieniądze na tego lekarza. Dramat..
NIE, NIE, NIE i jeszcze raz NIE!!! Co za złe podejście do pacjenta!!! Jak można tak traktować kogoś kto przychodzi po diagnozę i pomoc. Wstyd!!!
Zgadzam się ze wszystkimi negatywnymi opiniami na temat tego lekarza. Radzę omijać - szkoda czasu, zdrowia i pieniędzy.
To była najgorsza wizyta u lekarza, na jakiej byłem. Neurolog zachowywał się skrajnie nieprofesjonalnie — był opryskliwy, nie słuchał tego, co mówiłem, i sprawiał wrażenie, jakby chciał jak najszybciej zakończyć spotkanie. Nie okazał ani odrobiny empatii, a jego podejście do pacjenta było chłodne i lekceważące. Wyszedłem z gabinetu bardziej zestresowany niż przed wizytą. Uważam, że taka postawa jest niedopuszczalna w zawodzie lekarza. Nie polecam tego specjalisty nikomu, kto oczekuje rzetelnej pomocy i szacunku.
Radzę wybrać innego lekarza. Wizyta trwała 2 minuty. Pan jest zainteresowany bardziej widokiem za oknem niż pacjentem.
Bardzo niesympatyczny, opryskliwy, gburowaty pan. Do nazwania go lekarzem jest mu bardzo daleko. Brak zrozumienia, empatii, nawet nie spojrzał na pacjenta. Przeczytał tylko pierwszą stronę wyników badań które kazał wykonać, na resztę nawet nie spojrzał. Nie wytłumaczył dlaczego odsyła z powrotem do lekarza POZ. Życzę temu panu, żeby kiedyś doświadczył od ludzi takiego traktowania jak on traktuje pacjentów. Jedna gwiazdka to o wiele za dużo. Nie polecam.
Niestety, brak szacunku przez pana doktora do pacjenta. Na wizytę przyszłam 15 minut wcześniej przed godziną wizyty. Spóźnił się pół godziny (z wywiadu dowiedziałam się , że to nie pierwszy raz ) w gabinecie byłam 5 min. odesłał mnie z powrotem do lekarza rodzinnego , zero rozmowy, zero porady. Ja do pracy nie mogę się spóźnić, a z szacunku do lekarza i innych pacjentów przychodzę zgodnie z godzina rejestracji wizyty, dlaczego Pan doktor sobie pozwala na spóźnianie ?
U mnie konkretnie, poznał się i inni neurolodzy zapytali, i kto to taki, przepisał właśnie leki które pomogły i naprawdę pomogły!