dr Jacek Schmidt

Laryngolog

4,9
4,7

Wspaniały specjalista , uratował moje dwie zatoki przynosowe ,po niezbyt udanym zabiegu wstawienia zygom .Większość znanych laryngologów twierdziła ,że należy dostać się do zatok przez podniebienie co powodowało że operacja ta trwała by długo i czas rekonwalescencji też byłby wydłużony .Doktor Schmidt wykonał ten zabieg przez nos. Zabieg był znacznie krótszy, z doskonały efektem końcowym. muszę stwierdzić, że pomimo bogatej wiedzy i umiejętnościom , jest człowiekiem skromnym i empatycznym.Z pełną odpowiedzialością polecam.

Polecam, profesjonalne podejście do pacjenta. Pełne zaangażowanie i bezinteresowna pomoc. Każda z wizyt przeprowadzone na najwyższym poziomie.

Bardzo profesjonalny przebieg wizyty. Badanie i zabieg z użyciem sprzętu najnowszej generacji. Sprawnie i szybko. Holistyczne podejście do procesu leczenia. Pacjent czuje się ważny, szanowany i bezpieczny na każdym etapie. Serdecznie polecam.

Doktor Schmidt wyróżnia się wysoką kulturą osobistą, która w połączeniu z wybitnymi umiejętnościami daje znakomite efekty. Syn miał kilka lat temu operację i jest bardzo zadowolony, a ja również ze swoich wizyt i teraz polecam, bo warto.

Miałem problem z zalegająca woskowina. Użyłem patyczków higienicznych i zatkałem sobie ucho więc musiałem skorzystać z pomocy lekarza. Szybka i skuteczna pomoc. Polecam wszystkim Pana Doktora.

Byłam u kilku laryngologów, uważam ,że lekarz ma niesamowicie dużą wszechstronną wiedzę. Miałam od 3 lat zawroty głowy i na pewno nie zdziwi nikogo informacja ,ze wielu lekarzy już rozłożyło ręce . Lekarz wysłuchał, zbadał, zrobił wszelkie badania i zaczęliśmy leczenie. Było to jakiś czas temu, dzisiaj czuje się o niebo lepiej, przemiły Pan Doktor, polecam.

Lekarz z powołania, dokładny, któremu zależy na pacjencie, a nie tylko na kasowaniu pieniędzy. Byłem z mamą, która leczyła się w przychodni w Aleksandrowie przez pół roku i nic. Pan Doktor zbadał, wykonał wszystkie badania i dziś już mamy wyniki oraz zaczynamy odpowiednie leczenie. Rewelacyjnie wyposażony, pięknie wyglądający i nowoczesny gabinet na ul. Kopernika. Takich lekarzy w dzisiejszych czasach, to spotyka się już bardzo rzadko. Gorąco polecam.

Pan Doktor jest profesjonalistą skupionym na pacjencie i jego problemie. Potrafi słuchać i poświęcić odpowiednia ilość czasu na wizytę. Jestem bardzo zadowolona, ze trafiłam do tak kompetentnego lekarza, który z cierpliwością i uśmiechem odpowiedział na wszystkie moje pytania. Polecam każdemu wizytę u tego specjalisty.

Lekarz był bardzo sympatyczny i przyjazny, co jest istotne w przypadku pacjenta, którym jest dziecko. Sprawnie dokonał diagnozy i przedstawił jasno etapy leczenia; duża kultura i kompetencje. Polecam

Odwiedziłem w swoim życiu już wielu lekarzy i rzadko widzi się takie zaangażowanie i rzetelność. Lekarz wszystko wyjaśnił i przedstawił szczegółowy plan leczenia, wraz ze wspólnym oglądaniem obrazu z endoskopu. Nowoczesny sprzęt diagnostyczny i indywidulane podejście do pacjenta, polecam Pana Doktora!