Pan doktor Ziółek współpracuje ze Szpitalem Grochowskim jako konsultant do spraw ortopedii. Nasza Mama, choć przebywała w szpitalu z powodów sercowych, ma poważne problemy z barkami i wymagała pilnej konsultacji i zabiegu ortopedycznego (co zostało zalecone w szpitalu, w którym leżała wcześniej). Pan Ziółek nie przyszedł do Mamy w dniu swojego piątkowego dyżuru w szpitalu, choć w potwornych bólach czekała na pomoc już 2 tydzień. Podczas kolejnej bytności we wtorek też nie odwiedził pacjentki, nie zbadał, nie zapytał, co jej dolega. Na podstawie opisu RTG (opisu, nie obrazu!) zalecił fizykoterapię …
Nasza Mama, choć przebywała w szpitalu z powodów sercowych, ma poważne problemy z barkami i wymagała pilnej konsultacji i zabiegu ortopedycznego (co zostało zalecone w szpitalu, w którym leżała wcześniej). Pan Ziółek nie przyszedł do Mamy w dniu swojego piątkowego dyżuru w szpitalu, choć w potwornych bólach czekała na pomoc już 2 tydzień. Podczas kolejnej bytności we wtorek też nie odwiedził pacjentki, nie zbadał, nie zapytał, co jej dolega. Na podstawie opisu RTG (opisu, nie obrazu!) zalecił fizykoterapię i doraźne leczenie przeciwbólowe.
Jak można pomóc pacjentowi bez kontaktu, bez badania?
Jak można tak zlekceważyć cierpiącego człowieka? (a w tym wypadku także pielęgniarkę z 40-letnim stażem?)
Na tym ma polegać współczesna medycyna?
Wstyd.
W dniu 4.V.2024r.moja mama została przyjęta na SOR szpitalu na Saszerow. Dr Jakub Ziółek,uratował mamie nogę przed amputacja.Jest to lekarz godny zaufania,szanujący pacjenta,empatyczny Mama bardzo dziekuje Panu Doktorowi i jest ogromnie wdzięczna.
W dniu 4.V.2024r.moja mama została przyjęta na SOR szpitalu na Saszerow. Dr
Mama bardzo dziekuje Panu Doktorowi i jest ogromnie wdzięczna.
Super człowiek i chirurg. Bardzo dobry lekarz. Uratował mi nogę. +dr.Gołębiowski i Dr. Menio. Super klasa. Mistrzowie.Bardzo polecam. Pozdrawiam. Cezary Ziółkowski
dr. Jakub ZIÓŁEK jest spejalistą wysokiej klasy, b. kompetentnym, podcza wizyty objaśnia zrozumiałym językiem problemy choroby. Od czerwca 2021r / postawił mnię na prawą nogę / jestem po zabiegu prawego biodra, dzięki kompetenji dr. Jakuba /trafna diagnoza/ przechodzę rekonwalestęcję pod okiem wspaniałych lekarzy WAM Szaserów między innymi lek. Patryk Wrzosek. Wielki SZACUN dla tych ludzi w białych kitlach. POLECAM WSZYSTKIM POTRZEBUJĄCYM. Pozdrawiam serdecznie pacjęt ZDZISŁAW.
zrozumiałym językiem problemy choroby.
wspaniałych lekarzy WAM Szaserów między innymi lek. Patryk Wrzosek.
Wielki SZACUN dla tych ludzi w białych kitlach.
POLECAM WSZYSTKIM POTRZEBUJĄCYM.
Pozdrawiam serdecznie pacjęt ZDZISŁAW.