Polecam, bardzo miły lekarz, doradzi, wytłumaczy. Nie ma problemu ze zleceniem wyników. Jestem bardzo zadowolona.
Polecam doktora bardzo przyjemny, bardzo życzliwy, pomocny z ogromną wiedza, skromny. Nie ma lepszego!
Szczerze odradzam wizytę u pana doktora. Przyjmując z NFZ jest nieprzyjemny, pacjenta traktuje jak przedmiot. Trochę lepiej jest na wizytach prywatnych , kiedy za wszystko płaci się. Jednym słowem dla mnie koszmar!
Nie polecam. Leczę się na hashimoto, w ciągu 3 miesięcy podskoczyło mi 3 x TSH i podwójnie przeciwciała. Zero diagnozy, zero zastanowienia się skąd to wynika. Zwiększenie dawki leku, zero skierowania na dokładniejsze badania np T3 T4 i zero rozmowy. Nie polecam
Nie polecam
Owszem, zgodzę się z tym, że placówka, w której przyjmuje Pan doktor skierowana jest na zysk, tak jak inne podobne placówki w innych miastach. Ale dość błędna opinia o Panu Doktorze. Nie wiem kto to mówi, ale zapewne po jednej wizycie i przy nieznajomości Pana Doktora. To człowiek życzliwy, potrafiący i mogący pomóc a pacjenci jak wiadomo zdarzają się różni. Kompetentny i naprawdę wiele osób wyprowadził z choroby. Jego doświadczenie, wiedza i współpraca z ludźmi jest godna uznania. Naprawdę nie wiem kto i na jakiej podstawie wypowiada takie opinie o człowieku, który jest znakomitym Endokrynologiem. Jego diagnozy są bezbłędne i należy mu się pełen szacunek. A co do kompetencji Pana Doktora, to uczestniczy w wielu konferencjach i szkoleniach zarówno w Polsce jak i za granicą. To wieloletni, doświadczony praktyk w swej dziedzinie. I naprawdę nie zasługuje na takie komentarze.
Nie polecam tego lekarza, wizyta okropna brak podejscia do pacjenta .Pacjent traktowany przedmiotowo.Placówka w Ełku w której przyjmuje Pan doktor skierowana tylko na zysk.Dopiero w gabinecie pacjent dowiaduje się , że do badani USG jest dodatkowo płatne 70 zł .Całkowity koszt badania 170 zł
Jest mrukliwy, niekomunikatywny zero badań ,nie polecam
Jest mrukliwy, niekomunikatywny zero badań ,nie polecam