Panu doktorowi najlepiej wychodzi odrzucanie schorowanych ludzi z niepełnosprawności w Zaganiu jednym zdaniem uzdrowiciel
Stwierdził u mnie wadę serca , nic nie wytłumaczył , był nie uprzejmy, skasował kasę i do widzenia.... Kolejnych 3 kardiologów stwierdziło , że serce mam zdrowe i nic mi nie dolega.... Najadłem się tylko strachu...
lekarz który nie powinien zajmować danego stanowiska brak współpracy z pacjentem leki przepisywane oraz diagnoza mało konkretna zasada metody prób i błędów nie polecam a wręcz odradzam .
Poświęcił mi ok. 5 min,prawie nic nie mówił,przepisał psychotropy,których nie mam zamiaru brać.Zdecydowanie wolę się nie uzależniać.Więcej do niego nie pójdę,bardzo się rozczarowałam.Oczekiwałam troszkę zainteresowania,za tą cenę...
Poszłam na prywatną wizytę bo na NFZ czeka się zbyt długo. Na wejście zmierzył mi ciśnienie (weszłam po schodach więc byłam lekko zmachana) stwierdził, że mam nadciśnienie i przepisał leki. po badaniu serca, wydrukował opis (mam fale zwrotne w zastawkach) nie rozumiałam o co chodzi więc zapytałam (lekarz sam raczej nie miał zamiaru nic wyjaśnić) powiedział, że na to się nie umiera i wizytę uznał za zakończoną. Nigdy więcej do niego nie pójdę i zdecydowanie nie polecam
Lecze sie u Pana Bartnika od 1996 roku i jestem pelna zaufania. Jest lekarzem ktory nieco malo mowi, sle pacjenta wyslucha i dobrze leczy. Jak bym miala porownac go z dr.Kosiorowskim "to niebo a ziemia"
systematycznie bada w/g schematu wywiad od chorego,badania fizykalne.wynik
systematycznie bada w/g schematu wywiad od chorego,badania fizykalne.wynik
Rozczarowałam się bardzo, mam stale niedociśnienie, ale lekarz stwierdził, że mam nadciśnienie i dał mi tabletki na sikanie i kazał przyjść do kontroli. Poszłam bo czułam jakiś ucisk w klatce piersiowej. Już nigdy do tego pana się nie wybiorę.
2 Najblizsze mi osoby korzystaly z uslug tego Lekarza. 1-szej juz nie ma na tym swiecie ( nie odeszla bezposrednio przez niego ale jakims dziwnym trafem leczona byla przez tego lekarza na grype na 3 tyg przed zejsciem z tego swiata) 2-giej po pierwszej wizycie przepisal srodki psychotropowe ( chociaz byla to osoba 30 letnia ktora nigdy nie brala takich lekarstw w przeszlosci i korzystala z porad lekarzy bardzo zadko) Przy jednej z wizyt bralem udzial i uwazam, ze lekarz ten jest osoba niekompetentana i maloprofesjonalna.
2 Najblizsze mi osoby korzystaly z uslug tego Lekarza.
został skazany prawomocnym wyrokiem na 2 lata w zawieszeniu na 5 lat (za nieumyslne spowodowanie smierci)