Leczę się od 10 lat u Pana doktora Jarosława Nowaka. Za każdym razem jestem bardzo zadowolony z wizyt w jego gabinecie! Zawsze fachowo podchodzi do każdego problemu. Ma świetne podejście do pacjenta, potrafi inteligentnie zażartować. To wszystko sprawia, że czuję się komfortowo i bezpiecznie. Gabinet jest nowoczesny i zawsze czysty, a personel bardzo miły i pomocny. Zdecydowanie polecam!
Bardzo profesjonalne podejście do pacjenta. Zawsze podczas wizyty pacjent zostaje poinformowany o sposobie leczenia i najlepszej metodzie leczenia. Atmosfera bardzo przyjazna. Doktor Nowak zawsze poświęca odpowiednią ilość czasu dla każdego pacjenta w zależności od potrzeby. Posiada ogromną wiedzę w swojej profesji co wynika z długoletniej pracy w zawodzie oraz ilości szkoleń i kursów specjalistycznych. Bardzo polecam korzystanie z usług lek. dentysty J. Nowaka. Osobiście korzystam z usług od wielu lat wraz z całą rodziną.
Bardzo polecam korzystanie z usług lek. dentysty J. Nowaka.
Osobiście korzystam z usług od wielu lat wraz z całą rodziną.
Pierwszy raz byliśmy z małą u dentysty, bała sie niesamowicie, ale to chyba odziedziczyla po mamie :) Super podejscie, wizyta adaptacyjna i jedyny wstyd to taki za ja nadal boje sie wizyt kontrolnych, a małej dentysta kojarzy sie z zabawkami i przemilym panem doktorem