Polecam doktora,bardzo miły i rzetelny.Robił mi korektę dziąseł górnej szczęki bo proteza mi się nie trzymała.Potrzebowałem dwóch zabiegów i już po pierwszym zobaczyłem różnice że proteza lepiej się zasysała.Nic nie bolało po zabiegach.asystentka też bardzo miła i w ogóle to jak obserwowałem w poczekalni podejście do pacjenta to byłem w szoku że tacy wszyscy są mili avto się rzadko zdarza.Polecam wszystkim batalionów chłopskich 49 w Szczecinie
Chyba a nawet napewno najlepszy chirurg Dentysta u jakiego byłam. Mimo ogromnego stresu świetnie rozluźnił atmosferę. Pani asystentka towarzyszącą również cudowna i wesoła. Dostałam dwie piłeczki do gniecenia ;-) świetny pomysł nawet nie myślam ze tak pomagają zwalczyc stres ;-) Wyrywałam ząb 8 i nawet nie spuchłam wieczorem jedynie Lekki ból. Polecam.
Serdecznie polecam Doktora! Chirurgiczne usunięcie dość problemowej ósemki przebiegło w bardzo miłej atmosferze. Stres jaki towarzyszył mi przed wizytą, z chwilą rozpoczęcia usuwania zęba minął 😊 super podejście do pacjenta i profesjonalna praca
Jeśli szukasz profesjonalnego chirurga stomatologicznego, to doktor Szyndel jest tą osobą, którą powinieneś wybrać. Wizyta bezstresowa i przyjemna, wszystko dokładnie objaśnione, do tego pierwszy raz w życiu śmiałem się na fotelu u stomatologa 🤣🤣🤣 pełne humoru rozmowy doktora z uroczą panią asystentką podczas usuwania zębów rozluźniają atmosferę i pozwalają odwrócić uwagę od tego, co robią w buzi. Polecam z całego serca!!!!!!!!
I don't have enough words to describe my experience. I had problems with 8 theeth and for me personally i was in really stressfull situation. But, doctor listened me, carefully explained every step's and... in 5 mintues he made it, without any pain for me. Definately recommed
Profesjonalizm na najwyższym poziomie. Szybkie i bezbolesne usunięcie korzeni. Bardzo dziękuję Panie doktorze.
Profesjonalizm na najwyższym poziomie.
Szybkie i bezbolesne usunięcie korzeni.
Bardzo dziękuję Panie doktorze.
Lekarz godny polecenia. W zeszłym tygodniu odwiedziłem gabinet doktora Jerzego. Miałem do usuniecia górną piątkę. W tle słyszałem swoją ulubioną rockową muzykę, i to już mnie odprężało i dawało dużo spokoju... Przed zabiegiem lekarz dokładnie wszystko wytłumaczył, co bedzie robił i nie ukrywam że po rozmowie było mniej stresu. Po wszystkim tak naprawde można szybko zapomnieć, bo w moim przypadku nie było ani dnia z bólem. Teraz czekam tylko na zdjecie szwów... Człowiek godny zaufania, jeszcze raz polecam. Pozdrawiam, Darek. Ps. Podziękowania również dla Pani Ani która asystowała w moim …
Człowiek godny zaufania, jeszcze raz polecam.
Pozdrawiam, Darek.
Ps. Podziękowania również dla Pani Ani która asystowała w moim zabiegu. 🤘👍
Profesjonalne podejście do pacjenta,godny polecenia,jestem po zawale i miałem do usunięcia dwa zęby pomimo kategorycznego zakazu odstawienia leku na rozrzedzenie krwi doktor zrobił to perfekcyjnie,krwawienie było znikome i ból po ekstrakcji i ustąpieniu znieczulenia nieznaczny. Polecam i pozdrawiam serdecznie, Arek
Lekarz naprawde godny polecenia. Usunął mi juz dwie 8 i mogę wręcz powiedzieć, że bardzo chętnie i bez stresu wracam właśnie do niego. Co prawda nie wiem czy Pan Jerzy to samo powiedziałby o mnie, bo przy każdym z zębów były komplikacje spowodowane ich położeniem🤣. Ma niezwykle empatyczne podejście do pacjetna i trafiając pod jego skalpel można naprawde poczuć się zaopiekowanym i co daje się najbardziej odczuć to to, że do każdego ma indywidualne podejście. Jego sposób bycia na pewno uspokoi przed zabiegiem każdego kto do niego trafi, a po zabiegu można liczyć na pomoc w zbadaniu każdego symptomu dającego powody do niepokoju, bo jak zapewnia Pan Jerzy, na pewno pomoże. Z calego serca polecam.
Bardzo polecam doktora. Podejście do pacjenta profesjonalne, pełne humoru, delikatności. Mój stres przed stomatologiem zniknął. Miałam usuwaną siódemkę i ósemkę wraz z leczeniem przetoki. Wszystko dobrze się goi i dzięki delikatności i profesjonalizmowi doktora nie miałam bólu po skończeniu działania znieczulenia.
dr n. med. Jerzy Szyndel