dr n. med. Katarzyna Jamroszczyk

Ortodonta, Stomatolog

4,9

Najlepszy ortodonta w Szczecinie! Z całego serca szczerze i z czystym sumieniem, serdecznie polecam.

Pani doktor jako jedyny ortodonta pokonała moją wadę zgryzu. Jest moim lekarzem od 10 roku życia i jest najlepsza

Pochwała dla Pani Doktor za piękne wyleczenie z wady zgryzu mojej córki. Jesteśmy szczęśliwi z mężem, że nasza Amelia po niespełna 1 roku leczenia ma już tak ładny zgryz. Dziękujemy

Profesjonalistka w kazdym calu. Ekspertka w ortodoncji. Pasjonatka w swojej dziedzinie. Solidna i rzetelna firma.

Jak w każdym zawodzie są mistrzowie i rzemieślnicy. Pani doktor Jamroszczyk- zdecydowanie MISTRZYNI w swojej profesji. Polecam serdecznie

Polecam z całego serca. Najlepszy ortodonta w Szczecinie. Bardzo solidna firma. Z moich okropnych kłów wyczarowała uśmiech z marzeń. 🌷👍❤👏

Godna polecenia Pani Doktor. Od razu wzbudzila moje zaufanie i tak juz zostało do końca leczenia. Kompleksowe podejscie do pacjenta. Odpowiednia ilosc poswieconego czasu. Punktualnosc i dokladnosc. Polecam

Bardzo dobra specjalistka. Nic dodać nic ująć. Polecam wszystkim. Jestem fanką Pani Doktor odkąd "wyprowadziła" moje ząbki na prostą🙂

Mistrz w swoim fachu. Do dr Jamroszczyk można isc bez strachu. Jest najlepsza w Szczecinie napewno.

Na podstawie opinii wielu moich znajomych i rodziny jak również na swoim przykładzie mogę z czystym sumieniem polecić tą klinikę i jej szefową panią Jamroszczyk. Profesjonalna, solidna i konkretna. Polecam!!!