Wszystko sie zgadza, ze jest mila, zna sie na rzeczy itp, ale opinie, ze jest niedroga i ceny przystepne to jak dla mnie troszke szok..... wizyta 100 zl, po zalozeni aparatu 120, w razie poprawe 170, koszt aparatu stalego na obie oba luki 4000. To nie jest tanio....
OD 2 MIESIĘCY MAM APARAT ORTODONTYCZNY.OTOCZENIE JEST ZSZOKOWANE OLBRZYMIĄ POPRAWĄ MOJEGO ZGRYZU W TAK KRÓTKIM CZASIE. SPOTYKAM SIĘ Z CZĘSTYM PYTANIEM KIM JEST MÓJ ORTODONTA I GDZIE PRZYJMUJE. WSZYSTKICH ODSYŁAM DO PANI DR KATARZYNY JAMROSZCZYK. ADRES JEJ GABINETU: UL. NIEMCEWICZA 24A, SZCZECIN. UWAŻAM,ŻE TO BARDZO DOBRY ORTODONTA. ZWRACA UWAGĘ NA KAŻDY SZCZEGÓŁ, RÓWNIEŻ NA UBYTKI I HIGIENĘ ZĘBÓW. JEST PRZECIWNA USUWANIU ZĘBÓW. W TEN SPOSÓB URATOWAŁEM 2 ZĘBY, KTÓRE INNY ORTODONTA CHCIAŁ MI WYRWAĆ PRZED ZAŁOŻENIEM APARATU! DODATKOWY PLUS: MA RABAT DLA STUDENTÓW:)
Pani Doktor spełniła moje oczekiwania. polecam ją innym pacjentom, bo wzbudza zaufanie, kompleksowo traktuje problem zębowy patrząc na wszystko- zwłaszcza na rysy twarzy. Tłumaczy wszystko dokładnie. ponadto jest miła i uprzejma.
Jej spokój udziela się dzieciom. Moje maluchy nareszcie chętnie chodzą do dentysty, a to wieeelki wyczyn. Polecam!
Byłam dziś na wizycie u dr Jamroszczyk. Uzyskałam pełną informację o tym co można zrobić z moim krzywym zgryzem. Dała mi 2 opcje leczenia do własnego wyboru: tańszą i droższą. Jeszcze nie wiem co wybiorę, ale babka zabłysneła wiedzą. Jednocześnie było bardzo sympatycznie. Zdecyduję się na leczenie w jej gabinecie!
Wspaniała specjalistka. Zajmuje się stomatologią i ortodoncją. Niesamowite wyczucie estetyki, dokładność i cierpliwość. Ma na uwadze zdanie pacjenta, kulturalna i na poziomie. Polecam.
Ma na uwadze zdanie pacjenta, kulturalna i na poziomie.
Polecam.
Bardzo dobry jak nie najlepszy specjalista ortodonta. Szacunek dla Pani doktor za profesjonalizm i uratowanie mojego fatalnego zgryzu! Kapitalne leczenie, niskie ceny. Zadowolony pacjent.
Odwiedziłam kilku szczecińskich ortodontów zanim podjełam decyzje u kogo bedę się leczyć. Uwazam, ze Pani Doktor jest najbardziej godnym polecenia specjalistą. Wytłumaczyła mi szczegółowo na czym polega moj problem zębowy i jakim sposobem najszybciej bedzie wyprostować moje kły. Tego oczekiwałam - dobrze jest trafić na tak kompetentną osobe. Przyznaje jednak, że oczekiwanie na pierwszą wizyte trwało około 4 tygodnie- jednak warto było.
Bardzo dobra specjalistka. Kompetentna osoba, duża wiedza i wysoki standard usług. Zdecydowanie warto poczekać na pierwszą wizytę- rezultat leczenia przerósł moje oczekiwania.
POLECAM W 100%. Najlepszy ortodonta jakiego znam. Ogromna wiedza, zaangazowanie i wlasciwe podejscie do pacjenta. Profesjonalna osoba. Przy tym wszystkim mila i kulturalna. Uwzglednia oczekiwania pacjenta, a nie tylko wlasny punkt widzenia.