Jesteśmy wraz z mężem bardzo zadowoleni z opieki ze strony pani doktor. Wszystko zrozumiale wytłumaczone. Wiemy czego możemy się spodziewać.
Najgorszy onkolog z jakim można mieć do czynienia. Po każdej wizycie mój brat wracał podłamany, ponieważ lekarka w bardzo chamski sposób komentowała, że chemioterapia celowana nie podziała bo nikomu nie pomogła. Krytykowała działania innych metod leczenia, przy czym nie proponowała żadnych alternatyw leczenie ze swojej strony. Jedyne co pani "onkolog" ma w zwyczaju robić w trakcie leczenia swoich pacjentów to proponować leczenie w hospicjum. Bardzo olewatorski sposób bycia, opryskliwa i niekompetentna do pracy z drugim człowiekiem. Według niej, nic się nie da zrobić. Jest nieempatyczna. Wykazała się ogromnym brakiem kompetencji …
Według niej, nic się nie da zrobić. Jest nieempatyczna. Wykazała się ogromnym brakiem kompetencji jako lekarz i uważam że powinna zostać zwolniona.
Pani doktor niekompetentna, arogancka, zero empatii, zero podejścia do pacjenta, tak jak już w poprzednich opiniach pismo "przyjmuje pacjentów jak za karę " żałuję że nie przenieśliśmy się do innego onkologa. Pani dr krytykowała i niemalże wyśmiewała zaproponowana przez chorego metodę leczenia np innym lekiem, mimo ze pacjent byl po konsultacji np z lekarzem w narodowym instytucie onkologi. Współczuję pacjentą którzy się u pani dr "leczą" Tym którzy jeszcze nie rozpoczęli leczenia a mają przydzielona Panią dr polecam odrazu zmienić lekarza prowadzącego. Mam nadzieję że sama Pani dr też kiedys …
Współczuję pacjentą którzy się u pani dr "leczą"
Tym którzy jeszcze nie rozpoczęli leczenia a mają przydzielona Panią dr polecam odrazu zmienić lekarza prowadzącego. Mam nadzieję że sama Pani dr też kiedys trafi na lekarza z takim karygodnym podejściem do chorego pacjenta.
Wszystkie opinie są jak najbardziej prawdziwe, mimo wielu próśb o zmianę leczenia, pacjent jest zbywany, od tomografu do tomografu, a kiedy nie ma już szans na wyzdrowienie- odsyłany do hospicjum. Nie polecam.
Zero empatii i pomocy. Lepiej zmienić lekarza. Zamiast dawać nadzieje to niestety zabiera ją. Na pytanie o leki skierowała do hospicjum.
Szkoda czasu na wizytę, brak empatii, zainteresowania pacjentem, arogancka, w pośpiechu wypisała receptę i wielkim pospiechu zakończyła wizytę.Ta wizyta to wielkie nieporozumienie.
Pani konkretna, ale nie bardzo przyjemna w odbiorze. Zgadzam się z opinią, że sprawia wrażenie osoby, która w gabinecie jest "za karę" oraz z opinią, że brak pani empatii w stosunku do pacjenta onkologicznego. Rozmawiając z osobą, która praktycznie umiera, bo choroba jest już tak zaawansowana, pani nie sili się nawet odrobinę na rozmowę, która może pomóc się pogodzić z faktami. Zamiast tego ostro i często ze słyszalną pretensją w tonie zwraca się do człowieka, który siedzi na przeciwko z pełną świadomością, że umrze na raka.
Nie polecam, brak kompetencji do piastowanego stanowiska, opryskliwa osoba, która siedzi w swoim gabinecie za karę. Niezdiagnozowała na czas choroby, na szczęście są inni kompetentni lekarze, szkoda tylko zmarnowanego czasu, czekać na wizytę około miesiąca by później wyjść nie tylko ze swoją chorobą ale także z wysokim ciśnieniem, to przez takich pseudo lekarzy ludzie tracą zaufanie i szacunek do tego zawodu.
Nie polecam nikomu. Az strach zachorować. Pani doktor zero empatii. Podejście do pacjenta onkologicznego na 2 - !