lekarz Jacek Nadgrodkiewicz

Targowa 9
25-520 Kielce

Super Pan doktor miły konkretny dokładny .Polecam każdej Pani ,dziewczynie ja jeżdżędo chmielnika bo tam przyjmuje !!!!

lekarz Halina Brzyżkiewicz

ulica Zagórska 20
25-355 Kielce

Z czystego serca polecam panią doktor.Jej podejście do pacjenta pierwsza klasa .jest idealnym kardiologiem.Mojemu tacie życie uratowała a mnie pomogła z tętnem .bardzo dziękuję Pani doktor.
Opinia dodana przez: Patrycja

lekarz Dawid Bąkowski

Tatrzańska 11
25-550 Kielce

Polecam bardzo serdecznie pana doktora. Świetny specjalista, rzeczowy, konkretny, wnikliwy, kompetentny. Zainteresowany swoim pacjentem. Potrafi wnikliwie i przystępnym językiem opisać podliże choroby, jej przebieg, leczenie. Pan doktor jest bardzo sympatyczny. Jego ciepły głos wpływa kojąco na pacjenta. Kultura osobista na najwyższym poziomie.
Opinia dodana przez: Justyna

lekarz Michał Kucharski

Wojska Polskiego 65A/43
25-375 Kielce

Pan Michał Kucharski jest najlepszym lekarzem jakiego znam, którego cechuje punktualność, indywidualne podejście do pacjenta, empatia. Badanie zostało przeprowadzone bardzo dokładnie z pełnym wyjaśnieniem bez pośpiechu i z pełnym poszanowaniem pacjenta. Jestem bardzo zadowolona z wizyty. Udzielono mi wszelkich wskazówek. Polecam z całego serca.
Opinia dodana przez: Iwona

lekarz Iwona Namirska-Zigouras

Mała 14/10
25-152 Kielce

Pani Doktor ma bardzo wartościowe praktyczne doświadczenie szpitalne. Umie skutecznie sięgnąć tam, czyli w miejsce występowania problemu zdrowotnego, gdzie przeciętny okulista nie potrafi dostać. Leczy na poziomie przyczyny występowania problemu. Mianowicie chodzi o poszerzenie wąskiego konta przesącznia , co znosi całkowicie wysokie, uciążliwe i szkodliwe ciśnienie w oku. Po zabiegach irydotomii laserowej problem zniknął całkowicie i trwale bez potrzeby powtarzania zabiegów. Rangę i wartość takiego rozwiązania podnosi fakt, że preparaty …
Opinia dodana przez: Krzysiek

lek. dent. Paweł Wiśniewski

Przychodnia Nr 2
Wojska Polskiego 5
25-364 Kielce

Godny polecenia , czasem opwie jakis żarcik, zawsze z uśmiechem . Zawsze znajdzie czs dla pacjenta .

Grzegorz Kryczka

Pulmonolog

Kielce

wspanialy lekarz poswieca tyle czasu ile trzeba. cierpliwy znajacy sie na rzeczy dowcipny;-)

lekarz Piotr Chmolewski

NZOZ PARTNER
ulica Lecha 14A
25-622 Kielce

Uprzejmy i rzeczowy. Potrafi słuchać pacjenta co w tej specjalności jest bardzo ważne. Profesjonalista.
Opinia dodana przez: Grzegorz

lek. dent. Piotr Grudnik

Planty 13/11
25-005 Kielce

Najlepszy lekarz stomatolog w Kielcach. Chodzą do niego już wszyscy moi znajomi i cała rodzina. Lekarz godny polecenia.

lekarz Andrzej Hoffmann

Ośrodek Dializoterapii
Grunwaldzka 45
25-736 Kielce

Bardzo dziękuję dr Andrzejowi Hoffmanowi za profesjonalne przeprowadzenie ablacji w dniu 16.08.2022 r.

lekarz Aneta Gigielewicz

Tektoniczna 4/70
25-640 Kielce

Byłem niedawno na wizycie u Pani Doktor. Pełen profesjonalizm, od razu wszystkie badania i trafna diagnoza, wzór lekarza. Więcej takich lekarzy !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

lekarz Paweł Paluch

Raciborskiego 18/46
25-640 Kielce

Składam serdeczne podziękowania dr Pawłowi Paluchowi za nieocenioną pomoc, opiekę i życzliwość podczas pobytu w szpitalu (styczeń 2023 r.). Klasa, profesjonalizm, empatia!
Opinia dodana przez: Wdzięczna pacjentka

lekarz Michał Czaja

Radiolog

Szpital Kielecki
Kielce, ul. Kościuszki 25
25-316 Kielce

Ogromna wiedza, profesjonalizm ,doświadczenie. Panie Doktorze dziękuję serdecznie za przeanalizowanie badania mojego syna . Dziękuję z całego serca za tak szybki opis, za taką wyrozumiałość. Dominika Grądziel
Opinia dodana przez: DOMINIKA Grądziel

lekarz Andrzej Tyburski

SPECJALISTYCZNE CENTRUM MEDYCZNE NEOMED
ul. Świętego Leonarda 1/27
25-311 Kielce

Jestem bardzo zadowolona , że trafiłam pod opiekę tego lekarza. Miałam uraz kolana przy bieganiu. Doktor szczegółowo wyjaśnił mi co mi dolega. Zaradził tak dobrze że w końcu mogę swobodnie chodzić. Każdemu polecam tego doktora. Przemiły człowiek.
Opinia dodana przez: Ania

lekarz Piotr Cierniak

Radiolog

DARIMED
Prosta 42
25-371 Kielce

Kompetentny i miły lekarz. Badanie wykonał szczegółowo i dokładnie. Specjalista naprawdę godny polecenia.
Witam, na wizycie u w/w lekarza byłam w ŚCO, stwierdzono u mnie chorobę nowotworową,wyjaśnił mi co to za choroba, jak będzie przebiegało leczenie i postrał się bym szybko trafiła na oddział chemioterapii, potraktowałmnie bardzo bo ludzku, nie nastraszył a raczej zmobilizował do walki. I to wszystko bez dawania żadnych peniędzy - naprawdę polecam :D

lekarz Bohdan Kozielski

Chirurg naczyniowy

c m omega
Kielce

Fantastyczny lekarz.Jest bardzo dobrym fachowcem w swojej dziedzinie.Miły i uprzejmy dla pacjentów.Polecam wszystkim z chorobami naczyń.

lekarz Przemysław Wolak

Chirurg dziecięcy

ul. Zagórska 18A/3
25-355 Kielce

Super lekarz poleciła nam go znajoma i nie żałuję że o niego poszliśmy. Podejście do pacjenta super wszystko dokładnie wytłumaczy, zbada. Okazało się że to nie jest leczenie chirurgiczne w tym czasie więc od razu pan doktor dał namiary na innych lekarz znajomych do których powinniśmy się udać. Wreszcie możemy wiedzieć cos konkretnego. Lekarz godny polecenia , nie ma lepszego. Jak by nie Pan doktor nie wiem gdzie szukalibyśmy pomocy …
Opinia dodana przez: Sabina

lekarz Przemysław Łosiak

Kieleckie Centrum Urazowo-Ortopedyczne i Rehabilitacyjne
ul. Zagnańska 71a (naprzeciwko cmentarza)
25-558 Kielce

Wspaniały lekarz! - cierpliwy, skupiony na pracy, bardzo miły w kontakcie z pacjentem i bardzo kompetentny. Wcześniej byłam u kilku ortopedów i już bałam się, że moje kolano uniemożliwi mi poruszanie się, ale dzięki Panu Doktorowi mogę chodzić i wracam do normalnego życia. Prawdziwy lekarz z powołania! Bardzo dziękuję za pomoc Panie Doktorze. :)))
Opinia dodana przez: Jagoda

lekarz Małgorzata Łęczycka

Diabetolog, Internista

NZOZ ZDROWIE-PLUS
ul. Warszawska 34
25-312 Kielce

Pani doktor zrobiła na mnie piorunujące wrażenie. Wybitnie kompetentna. Encyklopedia w małym palcu. Do tego intuicja i wiedza, która musi pochodzić z doświadczenia. Rozgryzła mnie od razu. Bardzo pomogła. Leki doskonale dobrane. Diagnoza trafiona. Dalsze leczenie ukierunkowane u specjalisty w innej specjalizacji. Bardzo, bardzo, bardzo świetny lekarz.
Opinia dodana przez: Ola