lek. dent. Tomasz Gołda

Zdrowa

Jestem pacjentką Pana doktora przeszło 30 lat. Niestety- z powodu przeprowadzki - zmuszona zostałam do szukania stomatologa w miejscu, w ktorym teraz mieszkam, nad czym bardzo ubolewam:( Pan Tomasz Gołda to najlepszy stomatolog i nie jest to tylko moja opinia jako pacjenta, ale także kolegów po fachu. Ostatnio, dentystka zapytała mnie u kogo leczyłam dotąd zęby, ponieważ stwierdziła, że dawno nie widziała tak doskonale wykonanej pracy:) pozdrawiam Pana doktora i …

lekarz Jarosław Polak

Neurochirurg

Krakowskie Centrum Medyczne
ulica Mikołaja Kopernika 32

Doktor POLAK to najlepszy neurochirurg, lekarz i.....człowiek. Specjalista wysokiej klasy, posiadający ogrom wiedzy, doświadczenia, pełen empatii i zrozumienia. Dziękuję mu każdego dnia za uratowanie życia mojego dziecka. A teraz dziękuję za opiekę nad moim mężem i ...mną w tym trudnym okresie choroby męża. Dziękuję że Pan jest.
Opinia dodana przez: Lucyna

dr n. med. Jerzy Brunowski

Szpital Kliniczny - Oddziały Lecznicze
Wrocławska 1-3

Serdecznie polecam. Nareszcie mogę normalnie funkcjonować, mam dobrze ustawione leki,przesypiam noce.

lekarz Roman Goździalski

Weryhy-Darowskiego 25/8

Wspaniały Lekarz,wyjątkowa kultura,wnikliwy wywiad o pacjencie i jego dolegliwościach oraz zalecenia i porady.Korzystałm z wielu porad i lecznictwa ze względu na schorzenia z różnych lekarzy ale Pan Dr Gożdziński to wyjątkowy LEKARZ.
Opinia dodana przez: Ewa S.
Pani doktor jest bardzo fajna , miła i uprzejma :) ma dobre podejście do dzieci. :) Pani doktor dobrze tłumaczy choroby i leczenie

lekarz Diana Kociołek

Szpital Specjalistyczny im. Stefana Żeromskiego
os. Na Skarpie 66

Perfekcja w każdym calu. Miła rzeczowa i konkretna. Rewelacyjnie potrafi przekazać wszystko odnośnie choroby leczenia i postępowania po. Polecam z całą odpowiedzialnością. Takich lekarzy nam trzeba.
Opinia dodana przez: Bogusław

lekarz Jacek Sumara

DentalPark
Rożańskiego 52

Bardzo dobry specjalista. Chodzimy do kliniki Dental Park z mężem od blisko roku i jesteśmy bardzo zadowoleni. Opieka stomatologiczna na najwyższym poziomie. Zarówno leczenie jak i kosmetyka zębów. Polecam gorąco!

lekarz Włodzimierz Mnich

Neurochirurg

Praktyka Lekarska Neurochirurg

Drugi raz wróciłam do Pana doktora Mnicha i drugi raz jestem bardzo i zadowolona i wdzięczna. Mam 100% zaufanie i bez żadnych wątpliwości poddałam się drugiej operacji. Pan doktor przede wszystkim słucha pacjenta i wszystko cierpliwie tłumaczy. Panie pielęgniarki z oddziału neurochirurgicznego w Sandomierzu to cudowne i wrażliwe osoby. Również Panie salowe pięknie dbają o czystość i wspierają dobrym słowem. Marzy mi się, żeby cała służba zdrowia była taka jak …
Opinia dodana przez: Barbara Supel

lekarz Agnieszka Siemieniuk

Alergolog, Internista

Dietla 35/5

10/10. Bardzo kompetentny lekarz. Polecam. Duzo poswieconej uwagi, dobre podejscie do pacjenta. Ogromna wiedza.
Opinia dodana przez: anna

Ewa Maciejasz

M.Dent

Pani Doktor, miła, ale kompetentna, tłumaczy co robi w danym momencie. Nie naciąga, ceny bardzo dobre. Polecam. Byłam pierwszy raz, wcześniej chodził tylko mąż.

lekarz Piotr Trybek

Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej "VOBIS VITA" Janusz Wodnicki
gen. Tadeusza Kościuszki 72

Najlepszy urolog jakiego spotkałem w życiu .Polecam.
Opinia dodana przez: Bogdan

lek. dent. Łukasz Butryn

Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej Specjalistyczna Przychodnia Stomatologiczna "OPTIMADENT" Filia w Krakowie
Nowosądecka 31/49

Serdecznie polecam,miły ,bardzo sympatyczny , wszystko tłumaczy, atmosfera na luzie ,bardzo się bałam wyrywania 8 ,dr zrobił to szybko

lekarz Mirosław Ślusarczyk

ulica Merkuriusza Polskiego 35

Pan Doktor Ślusarczyk to lekarz z powołania. Prowadzi mnie od wielu lat i zawsze dostaję właściwą pomoc. Pacjentowi poświęca tyle czasu ile potrzeba i jako jeden z nielicznych zbiera dokładny wywiad. Lekarz w 100% godny polecenia
Opinia dodana przez: Halina K..
{'id': 41595, 'name': 'Kraków'} Psychoterapeuta
                                       mgr Kamil Sułkowski

mgr Kamil Sułkowski

Psychoterapeuta

Centrum Psychoterapii Sumus
Św. Sebastiana 15/2

Korzystałam z usług Pana Kamilai z czystym sumieniem mogę go polecić. Świetny terapeuta, z doskonałym wyczuciem do klienta. https://centrum-psychoterapii-sumus.pl
Opinia dodana przez: Ola

dr n. med. Ewa Ortyl

Okulista dziecięcy, Okulista

Fachowa, kompetentna i uprzejma Pani doktor. Byłam u niej z wizytą z moją 2 miesięczną córeczką i muszę przyznać, że to jeden z najlepszych okulistów dziecięcych w Krakowie. Terminy rejestracji z kilkumiesięcznym wyprzedzeniem przy wizycie prywatnej - ale warto!!! Polecam

Wojciech Głodzik

Diabetolog, Internista

Centrum Zdrowego Uśmiechu
Miłkowskiego 3

Przez rok czasu byłam" leczona"na cukrzycę typu 2. Z polecenia koleżanki zgłosiłam się do dr Głodzika i po w wnikliwym wywiadzie, zleceniu dodatkowych badań okazało się że mam cukrzycę ypu Lada. Niedługo minie rok jak prowadzi mnie doktor. Oby do końca moich dni! POLECAM!!!!

lekarz Jakub Łomnicki

szpital Żeromskiego

dr Łomnicki przyjmuje również w szpitalu i przychodni CenterMed na Łazacha, obok pogotowia. Syn miał operowaną przepuklinę i jesteśmy bardzo zadowoleni. Bardzo dobry lekarz i fajny, sympatyczny człowiek. Polecam!

lekarz Marcin Kulpa

Radiolog

Zespoły Wyjazdowe
św. Łazarza 14

Ciotka z Krakowa przyjechała bo ząb ja rozbolał. Nie wiem czemu wlazła na usg brzucha , bo dr nie robi rtg zębów. Ktoś ją żle skierował. Ale to nic, miała dwa w jednym, i przy okazji dr jej prześwietlił kolano a zakończył na kręgosłupie. Niesamowita perfekcja. Nie spotkałem się z czymś takim. Pozdrawiam Kraków.
Opinia dodana przez: Dariusz z rodziną

lek. dent. Michał Goliński

Protetyk, Stomatolog

Villa Dentica
Bronowicka 19/lu9

Pan doktor jest bardzo dokładny, wszystko tłumaczy, godny zaufania. Ma również dobre podejście do dzieci. Polecam!
Opinia dodana przez: Natalia

lek. dent. Justyna Pierścińska

ulica Wspólna 13A

Pani Justyna jest genialna dla dzieci. Rzadko mam ochotę kogoś zareklamować, właściwie nigdy nie miałam przekonania, że naprawdę mogę ręczyć. Idealny stomatolog na pierwszą wizytę dla dziecka. Zakłada pakt z małym pacjentem i świetnie rozpoznaje, kiedy należy być fair i przestać borować. Powinna sama założyć praktykę dla dzieci. Moja córka chce chodzić do dentysty!