lekarz Ewa Karasiewicz

Milionowa 68

Doktor Karasiewicz jest moim lekarzem rodzinnym od samego początku powstania placówki na ul.Milionowej 68. Nie tylko moim , ale także mojej żony i dwójki dzieci.Obecnie jedynie córka nie należy do tej przychodni , ze względu na miejsce zamieszkania.Porady oraz leczenie u Pani doktor są zawsze fachowe , a diagnozy trafne czego dowodem jest między innymi sytuacja z przed 6-ciu laty kiedy moja żona przywiozła mnie do przychodni gdyż byłem osłabiony …
Opinia dodana przez: Manio

lekarz Maria Lentas

Laryngolog, Lekarz rodzinny

Laski, Lipowa 39

Wspanialy lekarz, z duza wiedza i doswiadczeniem. Godny polecenia w 100%! Leczy moja rodzine od wielu lat.

lekarz Joanna Świstak

ulica Modrzewiowa 8/8

Przesympatyczna atmosfera wizyty. Kompetencje, profesjonalne i wnikliwe podejście do tematu powoduje, że pacjent czuję się mocno zaopiekiwany. Z pewnością polecam. Pani Doktor to empatyczna Osobą z wysoką kulturą osobistą. Wszystko dokładnie tłumaczy i jest szczerze zainteresowana diagnozą i leczeniem pacjenta
Opinia dodana przez: Izabela

lekarz Jolanta Szewczyk

SP ZOZ MSW w Łodzi
ulica Północna 42

Bardzo polecam Panią Doktor. Jest to lekarz, który na wizycie nie patrzy na zegarek, słucha pacjenta, pomyśli, przeanalizuje sytuację, doradzi i wyleczy. Odwiedzając Panią Doktor nie czuje, że muszę wychodzić bo czas minął, jak również czuję że zainteresowała się moim problemem i mądrze stara się pomóc. Bardzo polecam.
Opinia dodana przez: Maciej

lekarz Grażyna Madej

Lekarz rodzinny, Pediatra

NZOZ ARKa
nawrot 104

Pani Doktor to przesympatyczny lekarz. Zawsze ma profesjonalne podejście do pacjenta. Poświęca pacjentowi tyle czasu ile pacjent potrzebuje. Zawsze miła, uśmiechnięta życzliwa do drugiego człowieka. Pełna profesjonalizmu pomaga ludziom. Pani Doktor to złoty człowiek jest godna polecenia.
Opinia dodana przez: Renata Badura

lekarz Dorota Lis-Studniarska

Internista, Lekarz rodzinny

ulica Niemcewicza 10/10

Witam Was czytających opinie pacjentów . Postanowiłam wyrazić swoją odczytujac ze zdziwieniem te mało pochlebne słowa w moim odniesieniu do toksyków... Byłam już trzykrotnie na konsultacjach j jestem BARDZO pozytywnie nastawiona co do Pani Doroty Lis Studniarskiej.jako doświadczonego lekarza reumatologa w podejsciu do chorego. POLECAM :) EMPATYCZNA
Opinia dodana przez: Jolanta

Magdalena Skrzypińska

Milionowa 68

Nie polecam. Broni się przed wystawianiem skierowań. Moja mama była przez nią leczona po potwierdzeniu Covid. Kompletny brak zainteresowania stanem pacjenta, nawet nie zadzwoniła na koniec izolatorium, a do przychodni nie można było się dodzwonić. Mama dzisiaj trafiła do szpitala.

lekarz Elżbieta Lasocińska-Grzelak

Internista, Reumatolog

AMA-DENTA
Łódź, ul. Armii Krajowej 44, bl. 396, parter

Super konkretna i kompetentna lekarka. Kompleksowe wytłumaczenie wyników badań, objaśnienie podanych leków, zalecenia i porady jak postępować w domu. Oby więcej takich lekarzy na SOR

lekarz Urszula Górska

Lekarz rodzinny, Pediatra

Gabinety lekarzy rodzinnych
al. Piłsudskiego 155 (NZOZ)

Kompletny brak profesjonalizmu. Teksty ze strony Pani doktor w pewnych momentach są nie do przyjęcia. Odradzam wizytę u tego lekarza.

lekarz Anna Leśniewska

Pediatra, Lekarz med. paliatywnej

al. Piłsudskiego 135 (Almed)

Zła diagnoza, stan dziecka ulegał pogorszeniu, a Pani doktor nie potrafiła postawić właściwej diagnozy. Zmarnowany czas i pieniądze. Nie polecam!

lekarz Joanna Lasocińska

Lekarz medycyny pracy

Maratońska 89/9

Pani lekarz, bo tytułu jakiegoś nie widzę więc będę określał tą osobę lekarzem po pobierznym przejrzeniu wyników, bez żadnego wywiadu czy zapytania, czy np nie mam problemów z woreczkiem zolciowym, lub lekkim stłuszczeniem watroby (wyniki 5% powyżej "normy") twierdziła, że muszę oprócz 300 zł, które poszły na bezsensowne badania to dopłacić jeszcze kolejne 300 zł (oczywiście w tej samej dojnej placowce) na badania psychiatryczne nie argumentując tego w żaden sposób. …
Opinia dodana przez: Adam

lekarz Konrad Witkowski

Instytut Centrum Zdrowia Matki Polki
Rzgowska 281/289

Ja w temacie kultury osobistej Pana Doktora. Spóźnił się 45 minut do poradni, gdzie miał zapisanego pacjenta po pacjencie i ani nie mruknął "Dzień dobry" ani "Przepraszam za spóźnienie", co w przypadku wizyt komercyjnych jest dla mnie niedopuszczalne. Nie licząc się, że czekam prawie godzinę z dzieckiem, które powinno być już w szkole, Pan Doktor jako pierwszą przyjął... znajomą spoza kolejki! Jestem oburzona takim standardem przyjmowania pacjentów. Straciłam czas i …

lekarz Marek Trzeciak

Lekarz rodzinny

Wojewódzki Zespół Zakładów Opieki Zdrowotnej Centrum Leczenia Chorób Płuc I Rehabilitacji w Łodzi
ulica Okólna 181

Lekarz bardzo niesympatyczny, jakiś sfrustrowany jakby był niezadowolony i zmęczony życiem. Widać, że pacjent tylko mu przeszkadza. Nawet nie raczył wyjaśnić co mi jest. Jeśli nie musicie to absolutnie nie korzystajcie z jego pomocy.

lekarz Wiktoria Milas

Centrum Medyczne LUX MED
Dowborczyków 30/34

Lekarka całkowicie ignoruje realia systemu LuxMed i potrzeby pacjenta. Podczas teleporady nie udzieliła żadnej faktycznej pomocy, a jedynie sucho poinformowała mnie, że zwolnienia wstecznego nie wystawi, bo 'już mi lepiej'. Otóż to nie lekarz decyduje o tym, czy zwolnienie się należy – istnieją przepisy, które to regulują, a odmowa w takiej sytuacji to po prostu brak kompetencji albo dobrej woli. Jeśli pacjent nie miał szansy skonsultować się z lekarzem w …
Opinia dodana przez: Olga

lekarz Andrzej Kleinert