Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej im. Rydygiera
1 Maja 3
Olsztyn
Najlepszy doktor ever ,szerokie kompetencje wiedzy medycznej , wszystko wytłumaczy ,zawsze pomaga i zawsze ma dobre słowo dla człowieka .Doktor ratuje życie ludziom .
Pana Tadeusza 6
Olsztyn
Jestem bardzo zadowolona , duża wiedza poparta dużą empatią . Nie ma problemu z badaniami i specjalistą .
Barcza 17/6
Olsztyn
Bardzo kompetentny lekarz. Zainteresowany historią choroby. Szczegółowo tłumaczy, wyjaśnia oraz dobiera, modyfikuje leki. SZCZERZE POLECAM! 😀 😀
"FALCK-MEDYCYNA" Sp. z o.o. Biuro Regionalne w Olsztynie
ulica Towarowa 20B
Olsztyn
Z całego serca polecam Pana doktora, który podczas wizyty wykazał i wykazuje się ogromnym zaangażowaniem i empatią wobec pacjenta czyli mnie. To niestety nie pierwsza moja wizyta na SORZE ale zawsze przebiegała w miłej atmosferze. Pan doktor poświęca mi tyle czasu ile potrzeba abym szczegółowo zrozumiał etapy leczenia. Warto podkreślić jego profesjonalizm i umiejętność (zszył mi udo po pile, szew był profesjonalny i praktycznie blizna jest mało widoczna. Krótka pisząc …
Dożynkowa 83
Olsztyn
W tym roku mija 15 lat mego leczenia kardiologicznego u Pana doktora. Nie mam żadnych krytycznych uwag. 15 lat to kawał życia, życia, które zawdzięczam m/inn. dr Charemskiemu. To najlepszy wyznacznik Jego kompetencji i skuteczności. Wszystkie "gwiazdeczki", oprócz, "Zaufanie i kompetencje" mają drugorzędne znaczenie.
Prawdziwy lekarz z powołania. Pani doktor to wyjątkowy lekarz, który z pełnym zaangażowaniem i troską podchodzi do swoich pacjentów. Jej profesjonalizm, wiedza medyczna i ponad 35 letnie doświadczenie sprawiają, że wizyty przebiegają w przyjaznej atmosferze. Zawsze cierpliwie wysłucha i postawi trafną diagnozę. Można poczuć się zaopiekowanym i zadowolonym po wyjściu z gabinetu. Ma ciepłe i troskliwe usposobienie, co jeszcze bardziej wpływa na komfort wizyt. Dziękuję Pani Doktor :)
ulica Szrajbera 9/10
Olsztyn
Konkretna i rzeczowa Pani Doktor. A opinię, że ktoś jest starszy pozostawiam bez komentarza. Wiek nie ma znaczenia jeżeli lekarz jest profesjonalny i dobrze stawia diagnozę a taka właśnie jest Pani Doktor. Wizyta przebiegła w miłej atmosferze.
Szpital Kliniczny Ministerstwa Spraw Wewnętrznych i Administracji z Warmińsko - Mazurskim Centrum Onkologii w Olsztynie
Al. Wojska Polskiego 37
Olsztyn
Pani doktor jest w porządku - jednak osoba przyjmująca telefonicznie zapisy na wizyty itp. chyba nigdy w życiu nie słyszała słowa savoir vivre i najwyraźniej pacjenci przeszkadzają jej w pracy. Ma się prawdziwe deja vu z czasów PRL.
Żwirki i Wigury 34
Olsztyn
Lekarz bez kompetencji. Podaje betablockery zdrowej osobie bez jakich kolwiek badan kardiologicznych . Przepisuje leki na nadciśnienie mimo niskiego ciśnienia. Nie polecam , po zastosowaniu zaleceń lekarskich mam problemy z sercem , których wcześniej nie było!!! Naprawienie skutków nieprawidłowego leczenia płacę krocie !
Lawendowa 30
Olsztyn
Jestem zdziwiona, czytając wcześniejsze opinie. Ja jestem bardzo zadowolona z wizyty. Badanie zostało przeprowadzone w miłej atmosferze. Z pełnym przekonaniem polecam Doktora.
Przychodnia Specjalistyczna
Żołnierska 18a
Olsztyn
Jestem zachwycona podejściem Pana Doktora do mojego syna, wszystko super, dokładnie i spokojnie Tłumaczył i odpowiadał na każde zadane przez syna pytanie. Na koniec wszystko mi wyjaśnił, przerywając bo odpowiadał mojemu synowi na pytania. Super, oby każdy lekarz taki był. Dziękuję raz jeszcze
Pana Tadeusza 6
Olsztyn
PANTAMED to nie jest Przychodnia Zdrowia, to jest firma robienia pieniędzy kosztem pacjentów. Przykładem tej firmy jest p. Mirona Flisikowska - Wiczek. Jest to kobieta, która ukończyła studia medyczne, aby pacjent był jej źródłem dochodu. Pozostali "lekarze" firmy PANTAMED są identycznym odpowiednikiem ich przełożonej. Totalny brak etyki zawodowej, o empatii nie wspomnę, ponieważ ci ludzie nie znają tego terminu.
Niepubliczny Akademicki Zakład Opieki Zdrowotnej
Czesława Kanafojskiego 3
Olsztyn
Zgadzam się z poprzednimi opiniami. Zero chęci pomocy, po zadaniu pytań, to lekarz nie umie odpowiedzieć tylko wmawia, że to placebo i mi się może wydawać, że mnie coś boli, bo (uwaga) myślę o tym. Koniec końców przy próbie zgłębiania dalej tematu w końcu padła odpowiedź "nie wiem" i na odczepnego wypisanie skierowania z komentarzem "chirurg i tak odrazu odeśle do domu". O uprzejmości nie ma mowy, ale opryskliwość na …
SP ZOZ Lotnicze Pogotowie Ratunkowe Filia w Olsztynie
ul. Sielska 34A