Lekarze Lekarz rehabilitacji medycznej Łódź

lekarz Krystian Rozmus

lekarz Krystian Rozmus

Laryngolog, Lekarz medycyny estetycznej

Średnia ocen: 4,8/5
Godny zaufania specjalista. Kompetencja,kompleksowość podejścia do pacjenta,rzetelność,dokładne tłumaczenie choroby i sposobu leczenia,uprzejmość. Polecam.
 Traumatolog
                                       dr n. med. Paweł Denys

dr n. med. Paweł Denys

Traumatolog, Ortopeda

Średnia ocen: 3,5/5
Dzisiaj wizyta, o czasie, bez pośpiechu.Diagnoza postawiona po otworzeniu płyty, bez konieczności opisu. W szczegółach dostałam informacje "profeska" . Mogę sobie i innym życzyć takiego lekarza, dodam, sympatyczny i uśmiechnięty. Rączka w gipsie, moja decyzja gdzie mam założyć bez żadnych sugestii. Życzmy sobie wszędzie takich lekarzy z pasją.
Opinia dodana przez: Grażyna

Dorota Obraniak

Średnia ocen: 5,0/5
Ja ją po prostu kocham, za to jakim jest lekarzem, człowiekiem, godna polecenia. Cały czas pomaga mi w prowadzeniu mojej choroby i naprawia błędy innych lekarzy. Jest lekarzem z powołania i nie leci na kasę jak to obecnie jest praktykowane.
Opinia dodana przez: DOROTA
Średnia ocen: 5,0/5
Pani Doktor super kompetentna i to co najważniejsze - przejmuje siw faktycznie losem pacjenta poprzez zaangażowanie w postawienie diagnozy - a to jest obecnie bardzo rzadko spotykane - szczególnie u internistów.. Bardzo polecam Panią Doktor - do tego jest osoba bardzo miła i ciepłą :) Pozdrawiam!

lekarz Bogdan Łopaciński

Lekarz medycyny pracy, Internista

Średnia ocen: 5,0/5
Pan Doktor jest niezwykle kompetentnym lekarzem. Poznałem go przez Luxmed. Świetne rozpoznania choroby, ujmująca empatia, właściwe leczenie. Niczego nie bagatelizuje u pacjenta, bardzo szybko reaguje kierując na specjalistyczne badania. Bardzo pomógł mi przy Covidzie.
Opinia dodana przez: Marek Kołodziejczyk
Średnia ocen: 5,0/5
Już dawno zaufałem i swoje życie Pani doktor oddałem. Nigdy tego nie żałowałem i nie będę żałował. Polecam wszystkim Wspaniałego człowieka z olbrzymią wiedzą i doświadczeniem
Opinia dodana przez: Dziubek

lekarz Małgorzata Woźniacka

Lekarz medycyny pracy, Internista

Średnia ocen: 5,0/5
Pani Doktor jest najmilsza a zarazem bardzo kompetentną osobą. Potrafi cierpliwie wytłumaczyć jak i wysłuchać pacjenta.Wzbudza zaufanie od pierwszego spotkania. Nie bagatalizuje tego co mówi pacjent.
Opinia dodana przez: Marek
Średnia ocen: 5,0/5
Nigdy wcześniej nie spotkałam tak holistycznie dobrego specjalisty w swojej dziedzinie. I nie jestem osamotniona w tej opinii, bo gabinet pęka w szwach. Korzystamy z mężem z usług Pani doktor od co najmniej 7-10 lat.
Opinia dodana przez: Agata

Andrzej Janaszewski

Internista, Lekarz medycyny pracy

zdecydowanie polecam doktora Janaszewskiego
Średnia ocen: 5,0/5
Pan doktor jest przede wszystkim bardzo dobrym lekarzem, profesjonalistą, każdemu poświęca swój cenny czas, mam zaufanie do jego kompetencji ( bardzo dobrze leczył moją babcię0 teraz mo
Średnia ocen: 5,0/5
Polecam pania doktor bardzo mila serdeczna pomocna zawsze pomoze wytlumaczy,wszystko co potrzeba.Moj syn bardzo lubi pania i zawsze chetnie idzie .pani doktor z powolania

lekarz Adam Grzywiński

Średnia ocen: 5,0/5
Wspanialy lekarz i czlowiek. Widac, ze pomoc ludziom jest jego powolaniem. Potrafi dobrze doradzic nawet kiedy zawodza specjalisci. Pozdrawiam Pani Doktorze i bardzo za wszystko dziekuje.
Opinia dodana przez: KG

lekarz Ryszard Kołodrubiec

Średnia ocen: 5,0/5
Empatyczny, profesjonalny i wspaniały lekarz. Cierpliwie tłumaczy objawy choroby i drobiazgowo analizuje badania laboratoryjne. Bardzo ciepły w kontakcie.
Opinia dodana przez: JERZY

lekarz Grażyna Madej

Lekarz rodzinny, Pediatra

Średnia ocen: 5,0/5
Pani Doktor to przesympatyczny lekarz. Zawsze ma profesjonalne podejście do pacjenta. Poświęca pacjentowi tyle czasu ile pacjent potrzebuje. Zawsze miła, uśmiechnięta życzliwa do drugiego człowieka. Pełna profesjonalizmu pomaga ludziom. Pani Doktor to złoty człowiek jest godna polecenia.
Opinia dodana przez: Renata Badura
Średnia ocen: 5,0/5
Pani doktor jest niezwykle pomocnym i troskliwym lekarzem, niesie pomoc bezinteresownie, wszystko cierpliwie tłumaczy, zawsze znajduje czas dla pacjentów i pomaga jak tylko potrafi w poradni genetycznej. Pani Doktor jest aniołem. Oby jak najwięcej takich lekarzy!
Opinia dodana przez: Moni
Średnia ocen: 5,0/5
Super lekarz, fachowe podejście, duża wiedza i wysoka empatia polecam.
 Fizjoterapeuta
                                       dr n. med. Adam Miecznik

dr n. med. Adam Miecznik

Fizjoterapeuta, Lekarz rehabilitacji medycznej

Średnia ocen: 5,0/5
Adam Miecznik jest bardzo kompetentnym, dokładnym i profesjonalnym lekarzem. Jestem pod wrażeniem nie tylko jego fachowej wiedzy ale też sposobu jej przekazywania (cierpliwość, spokój), trafności oceny stanu zdrowia pacjenta i doboru sposobu leczenia. Gorąco polecam.
Opinia dodana przez: Barbara

lekarz Damian Łabuziński

Endokrynolog, Lekarz rodzinny

Średnia ocen: 5,0/5
Po wizytach u wielu lekarzy, w końcu Pan Doktor postawił trafną diagnozę. Wszystko dokładnie wytłumaczone. Widać zaangażowanie oraz pasję. Dziękuję i polecam !
Opinia dodana przez: Kasia

lekarz Kamil Krawiec

Lekarz medycyny ratunkowej, Urolog

Średnia ocen: 5,0/5
Lekarz pod każdym względem godny polecenia. Zawsze ma czas dla pacjenta i jej rodziny. Nikogo nie zbywa i wszystko bardzo dokładnie wyjaśnia. Przywraca wiarę w zawód lekarza.
Średnia ocen: 5,0/5
Lekarz godny polecenia, zawsze stara się pomóc i wytłumaczyć dokładnie problem - widać, że Panu doktorowi zależy na zdiagnozowaniu choroby i wyleczeniu pacjenta. Polecam
Opinia dodana przez: Marzena

Strefa lekarza Zaloguj się Zarejestruj się