Doktor Grzegorz to lekarz z ogromną wiedzą i cierpliwością, podchodzi do pacjenta z empatią i zrozumieniem. Wszystko tłumaczy do momentu aż człowiek zrozumie. Taki lekarz to skarb, oby więcej takich lekarzy. Polecam serdecznie
Pan drGrzegorz Odonicz Czarnecki bardzo dobry lekarz ortopeda.W moim przypadku zlamania rzepki z ogromną cierpliwością, tłumaczył na czym polega zabieg .Bardzo mily,grzeczny ,spokojny z dużą dozą empati przed i po operacji. Oby takich lekarzy jak Pan doktor było wiecej.Postawił mnie na nogi.Dziękuję bardzo.
Serdecznie polecam doktora Grzegorza! Cierpliwy i kompetentny lekarz, który potrafi uważnie wysłuchać pacjenta i postawić trafną diagnozę bez zbędnego przeciągania badań. Jego doświadczenie i profesjonalizm wzbudzają zaufanie, a co najważniejsze – wdrożone leczenie szybko przyniosło oczekiwane efekty.
Wielokrotnie korzystałam z pomocy doktora , kontakt z pacjentem wzorowy,pomimo młodego wieku ogromna wiedza i doświadczenie, spokojny, rzeczowy,pełen profesjonalizmu. Zawsze poświęcał mi dużo czasu, tłumaczył przyczynę choroby i sposób leczenia. Bardzo uprzejmy , pełen empatii i serca dla ludzi. Godny polecenia gdyż mam pełne zaufanie do jego kompetencji.
Pan doktor jest godnym polecenia ortopeda , który bardzo dokładnie zbadał mnie i postawił właściwą diagnozę . Poświęcił dużo czasu i z empatia wytłumaczył mi przyczynę choroby i sposób leczenia , Jest bardzo uprzejmy i kompetentny. Polecam pana doktora wszystkim pacjentom i życzę dużo zdrówka
Pan doktor jest bardzo dobrym ortopedą o wysokich kwalifikacjach . Mam pełne zaufanie do jego kompetencji . Poswiecll dużo czasu aby mi pomóc w chorobie . Jest bardzo uprzejmy i pełen empatii .Potrafi kompleksowo ocenić stan zdrowia pacjenta wytłumaczyć sposób leczenia i wdrożyć odpowiednie leczenie.. Bardzo polecam Pana doktora
Pan doktor Grzegorz jest bardzo dobrym i godnym polecenia ortopeda . Jest profesjonalnym, pełnym empatii lekarzem ,który poświęca choremu dużo czasu i uwagi , Skutecznie pomógł mi dwukrotnie w bólach kręgosłupa i nogi , za co jestem mu bardzo wdzięczny. Doktor jest wyjątkowo miły i uprzejmy , dokładnie wszystko tłumaczy , czym wzbudził moje pełne zaufanie . Serdecznie dziękuję za pomoc i gorąco pozdrawiam.
Wyjątkowy człowiek i ortopeda Bardzo dobry kontakt z pacjentem Dziękuję za perfekcyjnie przeprowadzony zabieg kręgosłupa . Dolegliwości poszły w zapomnienie Bardzo dziękuję panie doktorze Doktor Pracuje obecnie w szpitalu na Fieldorfa
Wyjątkowy człowiek i ortopeda
Bardzo dobry kontakt z pacjentem
Dziękuję za perfekcyjnie przeprowadzony zabieg
kręgosłupa . Dolegliwości poszły w zapomnienie
Bardzo dziękuję panie doktorze
Doktor Pracuje obecnie w szpitalu na Fieldorfa
Wspaniały lekarza pełen empatii, profesjonalista i mam ogromne zaufanie jestem wdzięczna, że dr Grzegorz Odonicz Czarnecki mnie nastawił moje połamane kości.To jest lekarz ,który poświęci pacjentowi tyle czasu ile trzeba, jest godnym polecenia.
PAN Doktor to przemiły człowiek zawsze ma czas dla pacjentów. To najlepszy lekarz jakiego spotkałam. Jestwzorem do naśladowania polecam