lekarz-rodzinny lekarz-rodzinny

- 2078

lekarz Piotr Cieślak

Piłsudskiego 22 m. 4
95-200 Pabianice

Wspaniały lekarz z powołania. Moc empatii, specjalistyczna wiedza i ludzkie podejście do pacjenta. Dziękuję za wspaniałą opiekę na oddziale hematologii w Poznaniu.

lekarz Jacek Szewczyk

Centrum Medicover Rydza-Śmigłego
Aleja Edwarda Śmigłego-Rydza 20

Super specjalista. Pomogl mi zmienic styl zycia. Po toku czasunsuoer poprawa wynikow badan oraz spadek wagi. Polecam
Opinia dodana przez: Bartosz

lek. med. Zbyszko Maciejewski

Przychodnia Rejonowo-Specjalistyczna Lekarzy Rodzinnych "SERVI-MED"
Staszica 12
62-200 Gniezno

Wspaniały lekarz a przedewszystkim złoty pomocny człowiek. Zawsze dokładnie bada i trafnie leczy przez kupę lat jak się leczę u niego zawsze trafnie stawiał diagnozę i kierował leczeniem.
Opinia dodana przez: Sebastian

Irena Półkośnik-Michałowska

Przychodnia podstawowej opieki zdrowotnej
Wesoła 24
16-020 Czarna Wieś Kościelna

takiego lekarza rzadko się spotyka. Oddana pacjentom. Najważniejsze jest to że nie odsyła bo nie ma mijsca, przyjmuje tylu pacjentów ilu jest na poczekalni.

lekarz Maria Świętoń

Aldemed filia Zastal
Sulechowska
Zielona Góra

Świetna lekarka daje skierowania do wszystkich specjalistów i na badania . poświęca dużo czasu dla pacjenta.

lek. med. Dominika Bąk-Kuczkowska

jurasz
ul.c.sklodowskiej 26
11-111 Bydgoszcz

Bardzo profesjonalna i zdolna Pani Doktor. Poświęca dużo czasu pacjentowi. Stawia niesamowicie trafne diagnozy. Trzeba przyznać, że zna się na rzeczy :) Wiedza ogromna, chęć pomocy również, nie boi się wyzwań. Polecam ją wszystkim znajomym - jest naprawdę świetna !!!
Opinia dodana przez: Artur

lekarz Tadeusz Pawełas

Gastrolog, Internista

Świętokrzyska 18 (V p.) lok. 2

Wspaniale podejście do pacjenta Człowiek o wielkiej wiedzy medycznej i kulturze osobistej Polecam
Opinia dodana przez: Tadeusz

lekarz Maciej Koźmiński

Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej Eskulap Poradnia Zdrowia Rodzinnego
ulica Grobelna 8
95-200 Pabianice

W poszukiwaniu godnego zaufania lekarza zajmującego się implantologią trafiłam do Kliniki Stomatologia Kuźmińscy, a dokładnie do dr Macieja Kuźmińskiego. Czeka mnie kilkumiesięczny proces leczenia w drodze do pięknego uśmiechu :). Jednak po 2 wizytach jestem pewna, że trafiłam do PROFESJONALISTY. Po wykonaniu badań wstępnych Pan Doktor omówił je jasno i przystępnie oraz przedstawił propozycje rozwiązań. Na kolejnej wizycie (bezpłatnej) otrzymałam propozycje planów leczenia (uwzględniające moje oczekiwania i możliwości finansowe) z …

lekarz Jacek Szambor

Gminny Ośrodek Zdrowia
Opoczyńska 39
26-415 Klwów

Serdeczne życzenia z okazji wczorajszego święta. Życzę aby spotykało Pana wszystko co dobre i piękne. Jest Pan cudownym lekarzem, a rozmowa z Panem to najlepsza sesja terapeutyczna, pozdrawiam.

lekarz Renata Gamrat

122
32-075 Szreniawa

Bardzo profesjonalne podejście a jednocześnie każde spotkanie jest w przesympatyczniej atmosferze. Syn od razu złapał kontakt z Panią Asia a zazwyczaj nie jest zbyt ufny do obcych osób. Na prawdę polecam!

lekarz Agnieszka Czesak

Lux Med Sp. z.o.o.
Postępu 21C

Znakomity fachowiec, pełna empatii kobieta. Znakomity kontakt z pacjentem (bez wzg. na wiek pacjenta).

lekarz Krzysztof Targowski

Niepubliczny Stomatologiczny Zakład Opieki Zdrowotnej "Aktimed"
Żarnowiecka 6
84-110 Krokowa

1646111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111jghfdfikc

lekarz Małgorzata Abramczyk

Endokrynolog, Internista

pl. Wiosny Ludów 2 lok. 122

Konkretna, fachowa lekarka, dokładnie bada, wszystko tłumaczy.Stawia trafne diagnozy i dobrze dobiera leki. Do tego do każdego pacjenta podchodzi indywidualnie, traktuje pacjenta z życzliwością, poświęcając mu dużo czasu.
Opinia dodana przez: Natalia

lekarz Małgorzata Nowak-Maliszewska

ulica Nadrzeczna 18 G
22-110 Ruda-Huta

Pani doktor miła kompetentna, zna się na medycynie szczególnie w dziedzinie pedriatri ma podejście do pacjenta a szczególnie do małych dzieci.Przyjedzie w nocy o każdej porze dnia jeśli trzeba do domu . Polecam
Opinia dodana przez: Mirosław

lekarz Dorota Ziętal

Ogrodowa 10
74-300 Myślibórz

Gorąco polecam. Pani doktor dokładnie tłumaczy przebieg choroby, oraz wykonuje wszelkie potrzebne badania dodatkowe, aby dokładnie zapoznać się z chorobą. Traktuje wspaniale zarówno dzieci jak i dorosłych. Potrfi w jasny sposób omówić daną chorobę i uspokoić pacjenta - co bardzo często jest najbardziej potrzebne. Dziękujemy Pani Doktor!

lekarz Małgorzata Hrehorowicz

ulica Krzywa 14
34-400 Nowy Targ

Pani Doktor jest rewelacyjną specjalistką! po kilku latach męczarni i prób leczenia przez innych kardiologów trafiłam do Pani Hrehorowicz. Od roku biorę tylko jedną tabletkę dziennie (a nie 3 jak przedtem bez efektów) i moje życie zmieniło się na dużo bardziej komfortowe. Polecam wszystkim ze szczerego serca

lekarz Władysława Urban

Perlista 38

Dr Urban jest bardzo dobrym lekarzem,inni lekarze nie mogli postawić prawidłowej diagnozy,ale dr od razu powiedziała co mi jest,skierowała gdzie trzeba,wyleczyli i jest z ta sprawa dobrze już,całym sercem mogę polecić dr Urban,jest miła sympatyczna,porozmawia z pacjentem,uśmiechnie się.....
Lekarz z powołania. Miły, kompetentny, rzetelny, troskliwy, zawsze uśmiechnięty. Cierpliwie wysłucha, wytłumaczy i doradzi.

lekarz Maciej Mielczarek

Zakład Opieki Zdrowotnej "FEMINA"
aleja Monte Cassino 13
75-414 Koszalin

Lekarz kompetentny,empatyczny i cierpliwy. Potrafi prostym językiem rozmawiać z pacjentem.Poświęca czas na wyjaśnienie niektórych niezrozumiałych kwestii. Jest godny zaufania i polecenia.
Opinia dodana przez: Wieslawa Ewa

lekarz Czesława Michałek

Medycyna
Gęsikowskiego 16
32-566 Alwernia

Cudowny lekarz podchodzi z pełnym zrozumieniem do pacjenta.Potrafi słuchać i ma dużo cierpliwości do pacjenta
Opinia dodana przez: Antonina