internista internista internista

lekarz Joanna Błażewicz

Zakład Opiekuńczo - Leczniczy
Grunwaldzka 10B
11-040 Dobre Miasto

Wspaniała opieka ,kontakt z pacjentem.Super dobrana kadra lekarza i pielęgniarek,salowe też kontaktowe .
Opinia dodana przez: Elżbieta
Lekarz bardzo nie przyjemny. Traktuje pacjenta z góry. Można poczuć się przy nim jak człowiek gorszego sortu
Opinia dodana przez: Stefan

dr n. med. Ewa Komin

Internista, Hipertensjolog

Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej p.w. św. Kamila, prowadzony przez Zakon Posługujących Chorym - OO Kamilianie
ulica Bytomska 22
42-606 Tarnowskie Góry

Pani doktor łaskawie zadzwoniła po ponad tygodniu od otrzymanego skierowania do szpitala na cito ! Pytając mnie co się dzieje mimo tego ze było napisane na skierowaniu i informując mnie ze muszę zrobić sobie najpierw badania oraz usg bo bez tego mnie nie przyjemnie ! Lekarz nie uprzejmy ! Nadmieniam ze na skierowaniu miałam napisane również ze jestem obciążona genetycznie rakiem jelita grubego a od ponad 2 miesięcy mam cały …
Opinia dodana przez: Barbara

lekarz Bożena Falkowska-Gilska

Kopernika 1/5
10-900 Olsztyn

Lekarz specjalista??? Nie zleciła żadnego badania przez dwie wizyty, wszystko wie o chorobie sugerując się wyglądem pacjenta (ubranego). Potrafi ocenić masę mięśniową patrząc na człowieka ubranego - nie wiem jak. Wizyta trwała 5 min, nie można jej przekazać informacji na temat zdrowia bo wciąż przerywa. Kompletny brak szacunku do człowieka/pacjenta. Nie polecam kontaktu z tą panią. W swojej ocenie opiera się, jak to mówi, " o 35 letnie doświadczenie medyczne". …
Opinia dodana przez: Andrzej

lekarz Jerzy Zaleski

Powstańców Śląskich 10
87-100 Toruń

Nie polecam 👎👎👎👎👎do Ludzi z szacunkiem lekarzu tak lekarzu bo doktor ma etykę . Takie podejście do drugiego człowieka jest niedopuszczalne UWAŻAJCIE 👎👎👎👎👎 Wyprosił dziecko z gabinetu aż się popłakało - Drogi panie trochę empatii na początku grzecznościowe dzień dobry taki zwrot grzecznościowy obowiązuje a pan otwierasz drzwi i wskazujesz tabliczkę z imieniem wyświetlanym pacjenta oraz informujesz ze pacjent jest spóźniony chociaż (siedzimy i czekamy na wezwanie bo wszędzie opisane …
Opinia dodana przez: Matylda

lekarz Maciej Pacho

Internista, Lekarz rodzinny

Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej "SANA" S.C

Brak kompetencji i zainteresowania pacjentem. Z powodu infekcji górnych dróg oddechowych udałam się na wizytę. Nie dostałam się do swojego lekarza. Pomyślałam, że dolegliwości są tak oczywiste że każdy lekarz sobie z tym poradzi. Niestety. Bardzo się pomyliłam. Nie otrzymałam żadnych leków na infekcje, mimo iż infekcje powtarzają się, poprzednia była trzy tygodnie wcześniej. Lekarz nawet nie spojrzał na rtg klatki piersiowej zlecone przez innego lekarza po ostatniej chorobie. Odmówił …
Opinia dodana przez: Pacjentka

lekarz Anetta Graczykowska

Narutowicza 8A/1
14-200 Iława

Moi rodzice i od nie dawna ja jestem pacjentem pani doktor. Jest świetną lekarką , zawsze służy pomocą , cierpliwie tłumaczy przebieg choroby i sposób leczenia . Polecam .
Opinia dodana przez: Jacek Ciołkowski

lekarz Wojciech Kosanowski

Sportowa 27
27-300 Lipsko

Pan Doktor Kosanowski chyba nie rozumie, na czym polega przysięga Hipokratesa. Nie dość, że nie leczy, to potrafi zaszkodzić. Diagnozę postawił "na oko" - podczas wizyty mnie nie zbadał, nie osłuchał, nie dotknął, co nie przeszkodziło mu w stwierdzeniu, że moje objawy (ból na przestrzał, od serca po kręgosłup) jednoznacznie wskazują na nerwoból. Przepisał mi tylko silne leki przeciwbólowe (opiaty), nie kazał się zgłosić na wizytę kontrolną. Trafiłam do niego …
Opinia dodana przez: Zielony Owoc

lekarz Paweł Rubiś

Monte Cassino 16b lok. 84
37-700 Przemyśl

Bardzo konkretny lekarz, poświęcił mi dużo czasu, dowiedziałam się wszystkich potrzebnych informacji. Polecam.
Opinia dodana przez: Weronika

lekarz Tomasz Toczyłowski

Stryjewskiego 19b/23

Super lekarz! Mega profesjonalny! Ma właściwe podejście do pacjenta. Trafnie stawia diagnozę. Bardzo polecam.

lekarz Kazimiera Straszak

Internista, Reumatolog

WOJEWÓDZKI SZPITAL SPECJALISTYCZNY im.L. RYDYGIERA
os. Złotej Jesieni 1 31-826 KRAKÓW

Wspaniały człowiek i lekarz. Kompleksowo i profesjonalnie podchodzi do pacjenta. Zdeterminowana, by wyleczyć chorego. Całkowicie oddana swojemu powołaniu. Przyjaciel wspierający chorego. Lekarz z powołania. Wielkie dziękuję.
Opinia dodana przez: Maria Zawada Bilik

lekarz Violetta Kowalik

Andersa 3 m. 3
44-100 Gliwice

Wywiad przeprowadzony pobieżnie, z obowiązku. Czasu nie poświęciła wystarczająco dużo. Cały kontakt z lekarzem trwał 3-4 minuty. Niegrzeczna, opryskliwa, nieuprzejma. Zero informacji o chorobie, żadnych informacji nt. planu leczenia, żadnych informacji o stanie pacjenta. Uprzejmość zero, kompleksowość podejścia zero. Nie budzi zaufania. Mam nadzieję że więcej nie będę miał nieprzyjemności spotkać tej kobiety na swojej drodze. Lekarz gorszy niż choroba, wolę chorować niż być leczonym przez takiego lekarza.
Opinia dodana przez: Crash Override

lekarz Piotr Ceranowicz

Samodzielny Publiczny Zakład Opieki Zdrowotnej w Myślenicach
ulica Szpitalna 2
32-400 Myślenice

Podejście Pana Profesora do pacjentów na poziomie powyżej skali. Pełen profesjonalizm i ogromna wiedza nie wynikająca tylko z treści zapisanych w literaturze, ale przede wszystkim z ogromnego doświadczenia zdobytego w praktyce lekarskiej. Lekarz z powołania, oddany swojej misji. POLECAM
Opinia dodana przez: Andrzej

lekarz Dariusz Szymański

ulica Łukasiewicza 23
47-200 Kędzierzyn-Koźle

Pan Doktor stawia trafne diagnozy, świetny fachowiec, miły i rzeczowy, wyleczył mnie z dolegliwości żołądkowej, mój mąż również jest pod opieką Pana Doktora w dość rzadkiej i ciężkiej chorobie ale widać znaczące postępy w leczeniu, gorąco polecam Pana Doktora!
Opinia dodana przez: Pacjentka

dr n. med. Piotr Kłos

Internista, Lekarz medycyny pracy

Ośrodek Medycyny Pracy
Kupiecka 5A/22
78-100 Kołobrzeg

Pan Doktor uprzejmy, uśmiechnięty, kompetentny, pomocny, mający szeroką wiedzę w zakresie medycyny. Na każde moje pytanie odpowiedział wyczerpująco. Zabieg przeprowadzony bezpoleśnie, profesjonalnie. Kompleksowa obsluga od A do Z. Bardzo polecam, oby więcej takich Specjalistów w Kołobrzegu.
Opinia dodana przez: Kaja

Krystyna Zaszkodna-Gross

Internista, Reumatolog

Niepodległości 16c lok. 1
48-100 Głubczyce

Pani Gross to wyśmienita specjalistka w swojej dziedzinie,uprzejma i bardzo miła a co najważniejsze to bardzo kpmpetętna specjalistka których praktycznie brak w naszej okolicy,z poważaniem?-Wiesław Hejmanowski

dr Zbyszek Szymanowski

szpital MSW

Pan Doktor należy do niewielu lekarzy, którzy wybrali zawód z prawdziwego powołania. Swoją osobowością, podejściem, cierpliwością już "leczy", słowem i rozmową podnosi na duchu. Należy do lekarzy, którzy są pomocni każdemu, równie dużo czasu i serdeczności poświęca osobom młodszym i starszym. Nigdy nie odmówi pomocy, czy w środu nocy czy w ciągu dnia. W każdej chwili, z najdrobniejszym pytaniem można zadzwonić, zapytać. Każdemu dokładnie, długo tłumaczy na czym polega problem …

lekarz Dariusz Krzyczmanik

ulica Plac 11-go Listopada 34
98-100 Łask

Pan Doktor wykonywał mi kolonoskopię, którą miałam robioną po raz pierwszy w życiu. Okazało się, że wbrew wcześniejszym strasznym informacjom, zabieg okazał się zupełnie do przeżycia. Myślę, że jest to zasługa Pana Doktora i całego zespołu medycznego biorącego udział w badaniu. Lekarz kompetentny, uprzejmy i godny polecenia. Pozdrawiam cały personel SALVEMEDICA na Łagiewnickiej 53 Teresa Rychtelska
Opinia dodana przez: Teresa

lekarz Andrzej Kościański

MEDICUS BONUS Sp. z o.o.
ulica Dworcowa 10
62-095 Murowana Goślina

Wspaniały i sympatyczny lekarz. Wysłuchał o moich chorobach, doradził, poświęcił dużo czasu na tłumaczenie. POLECAM!

lekarz Edyta Moskalik-Koberling

Internista, Lekarz medycyny pracy

NZOZ Przychodnia Zespołu Lekarza Rodzinnego Panaceum
ulica Poznańska 30
64-300 Nowy Tomyśl

W moim odczuciu nie jest to lekarz godny zaufania. Podczas badania czepiała się banalnych i nieistotnych szczegółów które nie mają żadnego wpływu ani znaczenia dla wykonywanego stanowiska pracy. Przez tą osobę straciłem dużo nerwów, zdrowia, spokoju, czasu i pieniędzy. Nigdy więcej nie zaufam tej lekarce. Zdecydowanie odradzam
Opinia dodana przez: Tomasz