internista kardiolog internista internista

dr n. med. Bogumiła Bacior

Dietla 19/3

Jestem pacjentem pani doktor od 21 lat po tym jak stwierdzono u mnie niedomykalność zastawki mitralnej i migotanie przedsionków utrwalone (powikłanie pogrypowe). kardiowersje nie dały stałej poprawy, ale dzięki bardzo dobremu dobraniu leków oraz corocznych kontroli i badań stan jest stabilny. Jednak najważniejsze jest to, że pani doktor Bacior uratowała mi życie, po tym jak inny lekarz w Krakowie nie rozpoznał u mnie zaawansowanej zakrzepicy i zatorowości płucnej przepisując tylko …
Opinia dodana przez: Andrzej G.
{'id': 41595, 'name': 'Kraków'} Internista
                                       prof. dr hab. n. med. Andrzej Gackowski

prof. dr hab. n. med. Andrzej Gackowski

UniCardia&UniMedica&UniEstetica Małopolskie Kliniki Specjalistyczne
Kluczborska 17 ( 2-3 piętro)

Pasjonat.Lekarz z najwyższej pólki.Walczy o zdrowie pacjenta.Jest ze mną od ośmiu lat,które otrzymałem od Profesora choć inni nie dawali mi szans życia.

lekarz Marzena Maria Czader

MEDICUS
23-650 Kęty

Pani Doktor zajęła się mną bardzo profesjonalnie. Jest osobą bardzo uprzejmą, życzliwą. Jest doskonałym specjalistą.

lekarz Karol Wrzosek

Centrum Kardiologii Sp. z o.o.
Nadwiślańska 37
05-410 Józefów

25 maja przywieziony byłem o 3 nocy do szpitala na ul. Hożej w Warszawie. Miałem zawał STEMI. Zapchana w 100 % PTW pozostałe zapchane na 90%. Doktor Wrzosek wybiegł na sale operacyjną z głębokiego snu albo przy udziale potwornego zmęczenia - ale to tylko subiektywna opinia, był w 150% cały czas zaangażowany ! W oka mgnieniu przystąpił do opowiadania co się dzieje i co będzie najlepszym dla mnie rozwiązaniem. Zaufałem …
Opinia dodana przez: Bartek

lekarz Mirosław Matlas

Siemianowice Śląskie

Konkretny, empatyczny człowiek z wielkim sercem i pasją do tego, co robi. Pan Doktor zmienił mi leczenie i czuję się o wiele lepiej niż po lekach przepisanych przez poprzedniego kardiologa.

lekarz Janusz Poświatowski

ulica Al. Jana Pawła II 21
22-400 Zamość

Zdecydowanie lekarz godny polecenia, człowiekowi wraca wiara w służbę zdrowia mając kontakt z tak kompetentnym i to tego uprzejmym lekarzem

dr n. med. Marek Bronisz

Okrężna 9

rewelacyjny, rzeczowy, uważny, dociekliwy, kompetentny i z czystym sercem i sumieniem godny polecenia lekarz i bardzo miły i spokojny człowiek,

lek. med. Henryk Helon

REVITA
oś Kolorowe 21/213 I piętro

Niezmiernie dziękuję Panu doktorowi za całą opiekę, którą mi Pan udzielił w trudnym dla mnie czasie choroby. Dzięki Pańskiej wiedzy, doświadczeniu i zaangażowaniu mój stan zdrowia znacznie się poprawił. Doceniam to, że zawsze poświęca Pan dużo czasu na rozmowy ze mną i tłumaczenie wszystkich szczegółów dotyczących mojego leczenia. Czułem się zawsze zrozumiany i wsparcie ze strony Pana było dla mnie bardzo cenne. Jeszcze raz serdecznie dziękuję za wszystko, co dla …

dr n. med. Aldona Cwynar

Pawłowa 6 lok.1

Znam Panią Doktor od 33 lat . Dosłownie nie wyobrażam sobie bez niej życia. Dzięki jej ogromnej wiedzy , ogromnej kompetencji i zaangażowaniu żyję do dziś, a mam już 81 lat. Z całego serca składam na ręce Pani Doktor przepiękne podziękowania za opiekę medyczną , dociekliwość w postawieniu diagnozy i ogromne wsparcie podczas operacji i w czasie powrotu do zdrowia. Podczas każdorazowej wizyty w gabinecie spotkałam się zawsze ze zrozumieniem …
Opinia dodana przez: Christel

lekarz Artur Marcinkiewicz

Niepubliczny Zakład Lecznictwa Ambulatoryjnego "Bytków" Szeja-Zabawa, Morawiec,Knap-Ulbrich Spółka Lekarska
Niepodległości 29
41-106 Siemianowice Śląskie

Pana doktora cechuje wysoka kultura osobista i ogromna cierpliwość. Lekarz konkretny i bardzo miły. Wizyta przebiega bez pośpiechu, lekarz przeprowadza dokładny wywiad i w zrozumiały dla pacjenta sposób odpowiada na zadane pytania. Pełen profesjonalizm. Serdecznie polecam.

lekarz Jerzy Kraskowski

Sienkiewicza 7
Płońsk

Pan doktor jest świetnym profesjonalista w swoim fachu. Do pacjenta podchodzi z serca . Jest bardzo sympatyczny. Polecam z czystym sercem. ponieważ w końcu trafiłam na prawdziwego fachowca. Pozdrawiam serdecznie .
Opinia dodana przez: Sara

lekarz Witold Armada

Żwirki i Wigury 5
89-620 Chojnice

Sympatyczny, ciepły człowiek. Zbiera szczegółowy wywiad, podpowiada, bardzo cierpliwy - odpowiedział na każde moje pytanie i uspokoił mnie. Polecam tego lekarza, nie tylko jako kardiologa, ponieważ do problemu podchodzi również z innych stron.
Opinia dodana przez: Dorota

lekarz Andrzej Grelecki

Gabinet Lekarski Kardiologiczny Andrzej Grelecki
Karola Szymanowskiego 2
22-100 Chełm

bardzo fachowo podchodzi do sprawy pacjentów, wszystko świetnie tłumaczy, jest bardzo komunikatywny i przede wszystkim świetnie leczy

lekarz Beata Poprawa

Gruzełki 3
42-600 Tarnowskie Góry

Pani doktor Poprawa jest świetnym kardiologiem wyjaśnia na czym polega leczenie dobiera dobrze leki żeby było Polecam serdecznie Panią doktor Poprawe
Opinia dodana przez: jessica

lekarz Małgorzata Klimkowicz-Gaćkowska

Przychodnia Specjalistyczna
Szpitalna 53 B
22-100 Chełm

Bardzo miła i ciepła osoba. Zleca wszystkie najpotrzebniejsze badania zanim podejmię diagnozę. Przeprowadza dokładny wywiad z pacjętem aby dowiedzieć się wszystkich szczegółów o stanie naszego zdrowia. Nie przepisuje leków jeśli nie jest to konieczne, proponując inne rozwiązania. Bardzo polecam panią doktor.

lekarz Mirosław Kastelik

Dworcowa 7 (parter)
59-220 Legnica

lekarz godny zaufania, kompleksowo podchodzi do danego problemu, jest kompetentny, polecam innym.

lekarz Zygmunt Miastkowski

ulica Młodzieżowa 39
62-510 Konin

Mogę polecić tego lekarza pomógł mojej teściowej Miły, wszystko wytłumaczy wyrozumiały do starszych osób.
Opinia dodana przez: ania

lek. med. Lucyna Łosińska

AVIMED
Bydgoszcz,, Generała Józefa Hallera 2
85-790 Bydgoszcz

serdeczne podziękowania dla Pani dr za wszystko co Pani zrobiła dla mojego ojca. Pozdrawiam i polecam
Opinia dodana przez: Stanisława

lekarz Aneta Mianowana

Anestezjolog, Internista

28 Stycznia 2
89-410 Więcbork

Jestem bardzo zadowolona z podejścia i poświęconego mi czasu podczas wizyt u p. doktor. Oznacza się wyjątkową empatią. Potrafi cierpliwie wysłuchać pacjenta i bardzo angażuje się by mu pomóc. Więcej takich lekarzy!

lekarz Andrzej Dołyk

ulica Prosta 14/13

Byłem w szoku jak bardzo poważnie lekarz mnie potraktował, jak dokładnie przeprowadził wywiad i mnie zbadał - tym bardziej że tego samego dnia pielęgniarki z SOR mnie nie przyjęły - mimo objawów zapalenia mięśnia sercowego. Pan Andrzej skierował mnie na 4 badania i jestem zdumiony i wdzięczny. Polecam
Opinia dodana przez: michał