Med-Kom
Jarzębinowa 141
Żory
Bardzo dobry specjalista. Widać, że ma duże doświadczenie i że zależy mu na pacjencie. Szorstkości nie zauważyłam ale też nadmiernej sympatii u lekarzy nie oczekuję. Dla mnie najważniejsze jest zdrowie i tutaj nie zawiodłam się.
Babcia jest pod kontrolą p. Doktor już kilka lat. Dwa dni temu zmiana leków, dzisiaj ogromny skok ciśnienia, fatalne samopoczucie, od rana panika i poszukiwania p.doktor, zeby coś poradziła. Mimo wielkich próśb, błagalnego tonu wręcz zarówno mojego jak i babci doktor stwierdziła ze nie ma czasu i musi dbać o pacjentów na korytarzu, żeby przyjąć ich zgodnie z umówioną godziną. Nie spojrzała nawet na rozpiskę ciśnienia. Myślę ze to bardzo …
Podziękowania dla Pani doktor za cierpliwość z jaką odpowiada na wszystkie moje pytania oraz za spokój i otuchę, które Pani słowa wniosły. Pani zaangażowanie, empatia oraz niezwykłe podejście do pacjenta są nieocenione i budzą ogromne zaufanie. Dziękuję z całego serca! - oddana pacjentka
Samodzielny Publiczny Gminny Zakład Opieki Zdrowotnej w Jedliczu
ulica Traugutta 3
Jedlicze
Bardzo miła osoba. Dokładnie opisuje chorobę i przebieg leczenia. Poświęca dużo czasu pacjentowi. Z rozmowy wynika że jest wysoce kompetentna
Leczę się od 2015 roku u pani Alicji Zając-Leśniak, prowadzi mnie od zawału do dzisiaj, w czasie wizyty bardzo uważnie wysłuchała moich problemów, zadawał dodatkowe pytania i dokładnie wytłumaczył plan leczenia. Pani Alicja jest bardzo cierpliwa, miła i empatyczna w kontakcie z pacjentem. Dzięki temu czułam się komfortowo i bezpiecznie. Przez te lata pani doktor nie zmieniła się za to ją cenie i polecam
NZOZ "PALOMED"
Słowackiego 24
Rzeszów
Wspaniały lekarz polecam!!!!! Bożena Wojdyło z Jarosławia z rodziną córki która była że mną u Pana doktora i podziela moją opinię. Tacy lekarze i spec liści są na wagę złota 👏👏👏👏👏👏👏 Bożena Wojdyło
Ośrodek Leczenia Chorób Nerek
Powstania Styczniowego 1
Gdynia
Bardzo profesjonalnie przeprowadzona wizyta. Pani Doktor wnikliwie zbiera wywiad. Potrafi w jasny sposób wytłumaczyć chorobę, zinterpretować wyniki badań a także dobrać skuteczny sposób leczenia. Ma dużą wiedzę praktyczną i jest bardzo empatyczna. Podczas całej wizyty czułam się bardzo dobrze zaopiekowana. Cieszę się, że trafiłam do Pani Doktor i będę pod jej stałą opieką!
NZOZ SILESIA
ulica Wolności 124
Zabrze
Pani profesor, jest wybitnym kardiologiem, możliwość leczenia się u pani profesor, sprawia, że jako pacjent czuję się bezpiecznie.Konkretne badania, dobry dobór leków. Polecam każdemu kto potrzebuje konsultacji kardiologicznej.
Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej "Lege-Artis"
ulica Kutnowska 4
Częstochowa
Polecam . Dobrze wykorzystany czas dla pacjenta godny polecenia . Dobrze tlumaczy Slucha pacjenta Jestem bardzo zadowolona z wizyty
Moniuszki 11 lok. 1
Nysa
U doktora J. Miarki leczę się od blisko 2 lat Po wielu nieprzyjemnych i mało fachowych lekarzy na jakich trafiałam tylko pan doktor był w stanie postawić diagnozy i mi pomóc Męczące mnie bóle głowy zelżały Doktor pomógł mi też przy zapaleniu oskrzeli których nikt nie słyszał Każdorazowo robi ekg i mierzy ciśnienie Mało tego ma renteg w oczach Za każdym razem trafia z diagnoza zanim otrzyma wynik Wprawdzie leczę …
PZOZ STARACHOWICE
ulica Radomska 70
Starachowice
Może tak było. Teraz ani nie odpowiada na pytania ani nie wyjaśnia. Jeśli masz nieoczywisty problem, raczej nie idź do tego lekarza na NFZ. Na pewno nie chce mu się dociekać, co ci jest. Ja nie mam do niego zaufania i nie polecam. Straciłam cenny czas, a i tak muszę szukać innego lekarza. Jest to moja subiektywna opinia.
Pielęgniarska Opieka Domowa "e-med"
Al.Zwycięstwa 13
Parczew
Doktor nie prowadzi praktyki prywatnej pracuje tylko dla NFZ ma bardzo dużo nowoczesnego sprzętu robi echo serca, holtry próby wysiłkowe. Pacjentów jest bardzo dużo ale i długo pracuje codziennie od poniedziałku do piątku. Każdy z poważnym problemem z sercem w Parczewie i nie tylko wie że On zajmie się bardzo dobrze czlowiekiem i jeśli potrzeba ludzi odsyła na dalszą diagnostykę I leczenie do kliniki .Wiele razy pacjentów z Jego przychodni …
CSK MSWiA
ulica Wołoska 137
Jestem pod wielkim wrażeniem wizyty u Pana Dr Kulawika. Dzięki błyskawicznej diagnozie uniknąłem zawału.