kardiolog kardiolog

lekarz Łukasz Pastwa

Szpital Zachodni
ulica Daleka 11
05-825 Grodzisk Mazowiecki

0d 3 lat monitoruje serce mojej mamy gdzie w wieku 90 lat wszczepił jej stymulator. Jest Bardzo uprzejmy i na wszystkie moje pytania udzielił mi odpowiedzi. BRAWO DOKTORZE masz złote ręce i Dziękuję za mamę która jest nadal z nami dzięki Panu oraz za dzisiejszą wizytę kontrolną. Podziękowania w imieniu Janiny Liszewskiej.

lekarz Jerzy Bielec

ulica Sportowa 4/6
37-700 Przemyśl

Pan Doktor wykazuje się wyjątkową kulturą osobistą i ogromnym zaangażowaniem. Podczas wizyty szczegółowo analizuje wszystkie aspekty życia pacjenta mające wpływ na ciśnienie, dokładnie omawia wyniki badań i udziela szczegółowych zaleceń. Wizyta przebiega bez pośpiechu, z pełnym zrozumieniem i empatią. Zdecydowanie polecam tego lekarza!

Grzegorz Mainka

46-053 Strzelce Opolskie

Zdecydowanie polecam jako kompetentnego i miłego (dziś coraz rzadsze zjawisko) lekarza.

lekarz Anna Zawadzka-Bandura

" DENTAL - CLINIKA " Spółka z o.o. w Słubicach
Wodna 7C
69-100 Słubice

NIE POLECAM tej Pani doktor! Byłam u niej dwa razy na przestrzeni kilku lat i zawsze mój problem bagatelizowała - zalecając mi ...ćwiczenia fizyczne. Mam wysokie tętno - 100 i powyżej. Niedawno trafiłam do innego lekarza, który zlecił kompleksowe badania i okazało się, że mam guzy na tarczycy! Straciłam 7 lat, podczas których mogłam się wyleczyć! Pani doktor jest bardzo droga i lubi leczyć przypadki typowe - starsi ludzie z …

Piotr Feusette

Opole ul. Kasprowicza 1/2
45-346 Opole

Wspanialy lekarz. Bardzo dobry człowiek i Specjalista. Dziękuję za poświęcony czas i wszystko co Pan dr zrobił.
Opinia dodana przez: M. T.B

lekarz Andrzej Mytnik

Specjalista
Sienkiewicza 1
43-400 Cieszyn

Lekarz .... hmmm.... na oddziale rzuca tekstami w stylu "serce na agrafce" w stosunku do 90letniej schorowanej Pacjentki! Koszmar. Nieomieszkał jednak na odchodne wręczyć wizytówkę do prywatnego gabinetu. Na umówionej wizycie prywatnej się nie pojawił i nie odbierał telefonu. Radzę omijać szerokim łukiem.

lekarz Adriana Stryczyńska-Mirocha

Geriatra, Internista

Hospicjum CORDIS
Cegielniana 7
41-400 Mysłowice

Czytając wszystkie opinie na temat pani doktor to jakby czytać o dwóch różnych osobach. Ja niestety nie wypowiem się dobrze. Pani doktor leczyła moją mamę, niestety wg mnie pomyliła się co najmniej dwukrotnie w decyzjach podjętych w leczeniu, co skazało mamę na hospicjum :( Po pierwszym przerzucie powiedziała, że na leczenie (program lekowy) "...jest jeszcze czas, że to tak szybko nie idzie...", po czym po 3 miesiącach przerzuty pojawiły się …
Opinia dodana przez: Lidia

lekarz Robert Waśkowiak

al. Wojska Polskiego 20
64-920 Piła

Dr Robert Waskowiak to wspaniały diagnosta, podchodzi do pacjenta kompleksowo, wizyta u niego trwa min 30 min,nie ważne czy prywatnie, czy w przychodni, zawsze są do niego tłumy, każdego przyjmie,nawet jeśli ktoś nie jest zapisany, a ma poważne problemy ze zdrowiem, szuka rozwiązań, łączy fakty, objawy, dolegliwości, bardzo trafnie stawia diagnozy, kompleksowo bada i co ważne naprawdę walczy o pacjenta, niesamowicie profesjonalna osoba, posiada ogromną wiedzę,a przy tym normalny, nie …
Opinia dodana przez: cronos

dr n. med. Jerzy Skwarna

szpital wojewódzki
43-300 Bielsko-Biała

Uczciwość,kompetencja a przede wszystkim skuteczność w leczeniu. Polecam doktora Jerzego Skwarnę-szkoda,że taki profesjonalista już nie jest ordynatorem.

dr n. med. Sławomir Oszczygieł

Przychodnia
Sienkiewicza 11

BEZINTERESOWNY, WRAŻLIWY, PEŁEN WSPÓŁCZUCIA DLA CIERPIENIA, SUMIENNY, ZAANGAŻOWANY, GODNY LEKARZ!!! BARDZO DZIĘKUJĘ W IMIENIU MOJEJ MAMY (PŁOCK)
Opinia dodana przez: EWA

lekarz Andrzej Korda

Parkowa 61 / 4
Lubin

Wielkie podziękowania dla Pana Dr. Andrzeja Kordy kardiologa za pomoc w odzyskaniu zdrowia i za całe przeprowadzenie w najtrudniejszych etapach. Pan Dr.Korda przyczynił się do tego ,że mogę cieszyć się dalszym życiem. Serdecznie dziękuję Sławomir Majda.
Opinia dodana przez: Sławomir

lekarz Jerzy Duś

Mickiewicza 12
63-600 Kępno

W mojej opinii bardzo dobry lekarz chodzię do Pana doktora 15 lat kardiologia i jestem zadowolona polecam
Opinia dodana przez: Maria

lekarz Izabella Skorupa

Kardiolog

Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej "PROMED" Sp. z o.o.
ulica Różyckiego 6
58-506 Jelenia Góra

Trafiłem do p.doktor i rozpoznała u mnie chorobę niedokrwienną serca! Meczyłem się długo wcześniej a lekarz rodzinny sobie nie radził.Pani dr mnie sumiennie przebadała i zleciła nowe leki.jestem po 2 wizycie i czuję się o wiele lepiej! rewelacyjne podejście do pacjenta - polecam gorąco! Gierski Fabian

lekarz Zofia Biernaczyk

Traugutta 101

Odmówiła przyjęcia ze względu na limity pacjentce którą miała wiele lat pod opieką a u której wystąpił incydent kardiologiczny (świeży blok w zapisie ekg). Odesłała bez żadnych skrupułów mimo że na skierowaniu było pilne Lekarz bez empatii.
Opinia dodana przez: Elzbieta

lekarz Justyna Rogalska

ul. Waszyngtona 24/15
42-217 Częstochowa

Dr.Rogalska jest lekarzem godnym polecenia ,jestem pacjentem Pani dr.Rogalskiej i nie mogę się zgodzić z opinią P.Maiki .
Opinia dodana przez: Halina

lekarz Andrzej Pilch

Mickiewicza 6
42-425 Kroczyce

Bardzo polecam Pana Doktora każdemu, kto ma problemy z sercem, ciśnieniem ale też z innymi dolegliwościami. Efekty leczenia były widoczne już po 3 miesiącach.
Opinia dodana przez: Anonimka

dr n. med. Nikolina Roszczyk

Klinika Ortopedii USK im.WAM
Zeromskiego 113

Rzadko można spotkać tak oddanego, empatycznego i wrażliwego człowieka na problemy drugiej osoby. Pani Doktor buduje bezpieczną atmosferę podczas badania, dokładnie tłumacząc, co robi, dlaczego jest to najlepsze dla zdrowia. Jest lekarką o ogromnej wiedzy nie tylko z dziedziny kardiologii, ale potrafi syntezować różne informacje o stanie zdrowia pacjenta i postawić trafną diagnozę. Wyczulenie Pani Doktor na nawet wczesne objawy chorobowe pozwala uniknąć wielu poważnych schorzeń. A nadto jest przede …
Opinia dodana przez: Bartłomiej

dr n. med. Jarosław Jurowiecki

Przychodnia Morena
ul Jaśkowa Dolina 105

Na pierwszej wizycie PAn doktor po skrupulatnym wywiadzie i po przeanalizowaniu wyników badan trafił z diagnoza ,lekami i dodatkowo skierował mnie na test pionizacyjny w związku z omdleniami, wiecej takich lekarzy,którzy są wrażliwy na złe samopoczucie.

dr n. med. Aleksandra Wilczek-Banc

Przeniesiona !!! Zabrska 14/3
al. Korfantego 5 (Unimed)

Pierwszy raz miałem dzisiaj wizytę. Cóż można powiedzieć. SUPER i tyle. Profesjonalizm kultura osobista. Polecam.
Opinia dodana przez: Wiesław

dr n. med. Elżbieta Sadurska

Kardiolog dziecięcy

DSK
832
20-832 Lublin

Wspaniala Doktor z wielkim doswiadczeniem i wiedza. Dotego kobieta z klasa. Kolezanki z innych oddzialow moglyby brac przyklad
Opinia dodana przez: Kasia