internista endokrynolog endokrynolog

dr n. med. Tomasz Stęchły

Specjalistyczna Praktyka Lekarska
Kraszewskiego 1
41-902 Bytom

Doskonały lekarz! Cierpliwie i w przystępny sposób wytłumaczył i omówił wyniki badań. Poświęcił sporo czasu. Jest endokrynologiem, którego będę polecać każdemu potrzebującemu porady, diagnozy i leczenia.
Opinia dodana przez: Elżbieta

dr n. med. Krzysztof Komorowski

Modrzewiowa 14 lok. 36
85-636 Bydgoszcz

Bardzo dobry,kompetentny,punktualny lekarz ,o ..właściwym podejściu do pacjenta.gorąco polecam.Gdyby wszystcy lekarze tacy byli świat byłby wspaniały.

lek. med. Agnieszka Szczerkowska

Przychodnia
ul. Ledóchowskiego 16

Dzisiaj odbyłam drugą wizytę u Pani doktor Szczerskiej. Z obydwu wizyt wyszłam zadowolona, a przede wszystkim uspokojona. Pani doktor jest ciepłym i życzliwym lekarzem z dużą empatią do pacjenta. Spokojnie mnie wysłuchała, zbadała i odpowiedziała na moje wszystkie pytania i wątpliwości. Przede wszystkim podeszła do mojego chorego problemu całościowo biorąc pod uwagę również moje problemy kardiologiczne i neurologiczne. Pani doktor jest lekarzem na szóstkę.
Opinia dodana przez: Marzena

lekarz Urszula Wyrwas-Bełz

Praktyka Internistyczno-Endokrynologiczna Urszula Wyrwas-Bełz
11 Listopada 3E/1
32-600 Oświęcim

Z całego serca polecam Panią Doktor jako wyjątkową specjalistkę. To lekarz z wieloletnim doświadczeniem, rzeczowym i kompetentnym podejściem do pacjenta, a jednocześnie ogromną empatią i kulturą osobistą. Każda wizyta przebiega w miłej, spokojnej atmosferze, a Pani Doktor patrzy na pacjenta całościowo – z uwzględnieniem wszystkich aspektów zdrowia. Poza palpacyjnym badaniem tarczycy, bada również całego pacjenta, mierzy puls, waży i osłuchuje, co pokazuje jej skrupulatność. Dzięki jej uważności i zaangażowaniu czuję …
{'id': 34431, 'name': 'Warszawa'} Endokrynolog
                                       lek. med. Magdalena Jagiełło

lek. med. Magdalena Jagiełło

Sirene Medical Clinic
Wąwozowa 32/u1

Jestem pod opieką Pani doktor od kilku lat. Zawsze bez najmniejszego problemu zleca wszystkie badania i pomaga mi w opanowaniu mojej choroby, uśmiechnięta i pełna optymizmu. Polecam

Magdalena Jaśkiewicz

NZOZ "Euromed" Magdalena Jaśkiewicz we Włocławku
ulica Kaliska 83D
87-800 Włocławek

Najlepsza Pani Doktor z jaką kiedykolwiek się spotkałam. Wszystko dokładnie wytłumaczy,wysłucha i oczywiście z każdej wizyty wyszłam zadowolona. Oby więcej tak wspaniałych lekarzy.
Opinia dodana przez: Ewelina

lekarz Maria Świerkot

Diabetolog, Endokrynolog

Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej "Energomontaż Chorzów" Sp. z o.o.
Szczecińska 10
41-500 Chorzów

Jest to lekarz z prawdziwego zdarzenia ;oby takich lekarzy było wielu a najlepiej wszyscy.Miałam okazje się o tym przekonać gdy to właśnie pani doktor zauważyła u mnie zmiany tarczycowe/a jest diabetologiem a nie endokrynologiem/ a lekarz rodzinny sprawę zbagatelizował i opóżnił.Takie zmiany kompetentny lekarz może stwierdzić nawet manualnie.I chwała takim lekarzom.
Opinia dodana przez: Hilaria Baran

lekarz Maria Cieplińska-Hejninger

Przychodnia Specjalistyczna
al. Jana Pawła II 7A
27-400 Ostrowiec Świętokrzyski

Ideał lekarza, człowiek, który ma powołanie i jest dobry w swej pracy,dobra komunikacja i empatia dla pacjenta

dr n. med. Janusz Klajnowicz

ID CLINIC
Janowska 19
41-400 Mysłowice

Witam. Zostałam pacjentką Pana doktora Klajnowicza z polecenia. Moje objawy to trądzik, wzmożone owłosienie, wypadanie włosów. Pojawiłam się u Pana doktora ponad 6 lat temu prywatnie z podstawowymi badaniami wykonanymi prywatnie. Pan doktor przepisał steryd dexamethason sugerując chorobę nadnerczy (na podstawie podwyższonego 17 hydroprogesteronu) oraz euthyrox na niedoczynność tarczycy. Stosowałam się do zaleceń lekarza, ufałam mu w końcu profesor z doświadczeniem. Po kilku latach zaczęłam się coraz gorzej czuć, a …

lekarz Ilona Ozimek-Jurkowska

A.B.C." Family Med."Sp.zo.o
Małopolska 11/1
Sopot

Pani doktor życzliwa, przesympatyczna, zawsze poświęca pacjentom dużo czasu. wszystko wytłumaczy, rozwieje wątpliwości polecam naprawdę super lekarz z powolania
Opinia dodana przez: Hanna

lekarz Przemysław Kutrzyk

Specjalistyczna Praktyka Lekarska Przemysław Kutrzyk
ul. Kozubka 8
Dąbrowa Górnicza

Polecam, bardzo kompetentny lekarz, wszystko dokładnie wyjaśnia. Leczy kompleksowo, nie tylko w wąskiej dziedzinie czego innym lekarzom często brakuje.

lekarz Katarzyna Kochman

Szpital Św. Michała Archanioła
Ignacego Paderewskiego 5
37-100 Łańcut

Polecam bardzo - przez około 5 lat tułałam się po różnych specjalistach endokrynologach, ale to pani doktor postawiła już na pierwszej wizycie wstępną diagnozę a wyniki badań tylko to wszystko potwierdziły. Nastąpiła zmiana leków na inne i wszystko idzie w końcu w dobrym kierunku. Wredni pacjenci narzekają że w dniu wizyty trzeba długo czekać na swoją kolejkę(przeciąga się o3-5 godzin) ale do dobrego specjalisty warto swoje odczekać. Polecam!!!!!!!!! 👍

dr hab. n. med. Agata Czarnywojtek

Agata Czarnywojtek gabinet
os. Rzeczypospolitej 6

Wychodzę z założenia, że jeśli ja traktuje ludzi dobrze, to oni odwzajemniają ty samym. U pani doktor byłam już 2 razy i nigdy nie było żadnych problemów. I za każdym razem była do niej kojejka, skoro to takie ważne, by o tym wspominać. Czy oczekujecie, że wszyscy lekarze, którzy przyjmują prywatnie będą wa lizać d***py?

lekarz Dorota Wiatr-Bykowska

Żołnierska 18 lok. 57
10-561 Olsztyn

Bardzo miła, sympatyczna i doświadczona pani doktor 😉 wysłucha, wytłumaczy, kieruje na szersze badania, spyta o zdrowie i samopoczucie. Widać że lekarz z powołania. Przyjmuje punktualnie, bywają poślizgi podczas wizyt, ale nie ma co się dziwić jak wizyta co 5min w jednej placówce i tak dużo pacjentów 😉
{'id': 26013, 'name': 'Lublin'} Endokrynolog
                                       lekarz Maria Sawulska-Żmuda

lekarz Maria Sawulska-Żmuda

Endokrynolog, Internista

Gabinet Prywatny - Gabinety Lekarskie "Diagnoza"
Aleje Racławickie 44A
Lublin

Pani Doktor, wbrew w/w opinii jest osobą bardzo miłą i uprzejmą. Do każdego pacjenta podchodzi indywidualnie i z szacunkiem oraz zrozumieniem. Chodzę do niej od dawna i nie zauważyłam nigdy aby w czasie wizyty zajmowała się innymi sprawami czy innymi pacjentami. Na papierosa też wcale nie wychodziła. Mogę ją z czystym sumieniem polecić jako dobrego i oddanego lekarza. Zawsze służy pomocą i radą. Nie zamieniłabym jej na innego lekarza. Jest …

lekarz Jacek Belowski

"MEDICUS KULKA HOLDING" dr n.med. Krzysztof Kulka
353a
34-235 Bystra

Lekarz wytłumaczył na czym polega choroba. USG odrazu przy wizycie robione dokładny opis wizyty i dokładnie dawkowanie leków do stanu zdrowia.

lekarz Andrzej Puźniak

Prywatna Przychodnia Lekarska Medyk C.&J. Kupisz Spółka Jawna
ulica Siewna 5

Pan Andrzej nie jest mistrzem podejścia do pacjenta ale za to jest bardzo rzeczowy, profesjonalny i merytoryczny. Kawy razem nie wypijemy ale bardzo dobrze zinterpretował poprzednie badania, zlecił dodatkowe i objaśnił pod jakim kątem szukamy przyczyny mojego problemu. Myślę, że z czystym sumieniem należy mu się pozytywna opinia.
Opinia dodana przez: Dawid

lekarz Jan Zyguła

Szpital Specjalistyczny im. E.Szczeklika
ulica Szpitalna 13
33-100 Tarnów

Leczę się u doktora Zyguły już parę lat. Ma dobre podejście do pacjenta,dokładnie wytłumaczy przebieg leczenia.,dokładność w badaniu. Jest godnym polecenia endokrynologiem.

lekarz Iwona Zięba

Brodatego

Jestem zachwycona, nareszcie trafiłam na wspaniałego lekarza. Pani Doktor jest bardzo cierpliwa , wnikliwa , wyczerpująco i zrozumiale tłumaczy , a przy tym wszystkim jest ogromnie miłą osobą.
Opinia dodana przez: Barbara