NZOZ RODZINA Sp.z.o. o.
ulica Szklarska 1
Inowrocław
Cudowna pani Doktor zawsze pomocna i nigdy nie zostawi pacjenta bez diagnozy i leczenia dosłownie anioł a nie człowiek,miła, serdeczna,bardzo kulturalna i nigdy nie zdarzyło się że by ktoś odszedł z kwitkiem
Najlepszy lekarz POZ, z jakim się spotkałam. Zaangażowany, ma dużą wiedzę i doświadczenie, wszystko tłumaczy, jest pełen empatii i nie olewa pacjenta. To prawda, że leczy ciało i duszę. Zawsze przemiły i uśmiechnięty. Poprawia człowiekowi dzień. zawsze miło o nim myślę. Lekarz naprawdę niesamowicie zaangażowany..
Gabinet Lekarski
Chełmońskiego 58
Rumia
Bardzo dobry lekarz. Polecam wszystkim. Uratowała mi życie. Ona jedna postawiła trafną diagnozę oraz skierowała na odpowiednie badania specjalistyczne, dzięki czemu na leczenie nie było za późno. Bylem wcześniej u innych, nic nie stwierdzali, dawali mi do zrozumienia ze jestem przeczulony. Jeszcze raz polecam panią doktor.
Potwierdzam poprzednie wpisy. Lepiej nie powiem gdzie przyjmuje bo jeszcze więcej się ludzi zleci, a kolejki jak cholera. Cóż, chcesz się dobrze wyleczyć, to stój, jak i ja stoję. Na szczęście w przychodni bywam raz na 1-2 lata, ale jeszcze mi się nie zdarzyło, żeby nie było do niej ludzi. Lekarz na prawdę w porządku!
NZOZ "Euromed" Magdalena Jaśkiewicz we Włocławku
ulica Kaliska 83D
Włocławek
Najlepsza Pani Doktor z jaką kiedykolwiek się spotkałam. Wszystko dokładnie wytłumaczy,wysłucha i oczywiście z każdej wizyty wyszłam zadowolona. Oby więcej tak wspaniałych lekarzy.
Centrum Medicover Szczecin
Malczewskiego 26
Byliśmy z synem na wizycie u Pani doktor ,wytłumaczyła na temat tego co nas martwilo, dobre podejście do dzieci .miła, sympatyczna polecam.
Baardzo mi pomógł polecam z całego serca kompleksowo podchodzi do choroby. Zleca badania i na podstawie wyników leczy choroby których inni lekarze mówili ,"nie da się tego wyleczyć" . Podstawa to rygorystyczne przestrzeganie diety zalecanej przez doktora i przepisane leki , uzupełnianie niedoborów witamin i minerałów.To naprawdę działa.Polecili mi go moi znajomi i cieszę się że skorzystałam.
Ambulatorium z Izbą Chorych
9-go Maja
Łask
……...fvsdddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddrw
ul. Targowa 5/20
Tarnobrzeg
Bardzo dobry lekarz, pani doktor jest moim lekarzem rodzinnym od 30 lat i zawsze mogłem liczyć na jej pomoc, dziękuję jej za fachowość i zrozumienie .
Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej
Przychodnia Górzyskowo
Bydgoszcz
Świetny, wrażliwy Człowiek i doskonały lekarz !!! Mam to szczęście, że poznałam panią dr w przychodni rejonowej i jestem jej wierna od lat, mimo, iż zmieniłam adres i teraz muszę dojeżdżać z innej dzielnicy.
Dożynkowa 83
Olsztyn
W tym roku mija 15 lat mego leczenia kardiologicznego u Pana doktora. Nie mam żadnych krytycznych uwag. 15 lat to kawał życia, życia, które zawdzięczam m/inn. dr Charemskiemu. To najlepszy wyznacznik Jego kompetencji i skuteczności. Wszystkie "gwiazdeczki", oprócz, "Zaufanie i kompetencje" mają drugorzędne znaczenie.
Columna Medica
Wakacyjna 8
Łask
Bardzo dobry lekarz. Leczył moich rodziców ponad dwadzieścia lat. Zawsze wykazywał się kompetencją, zrozumieniem i cierpliwością. Gdy rodzice nie mogli już chodzić, wizyty domowe nie były dla Pana doktora problem. Dzięki niemu tato dożył 96 lat, a mama jeszcze więcej. Polecam
Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej TLK MED
ulica Cystersów 16
Znakomity lekarz, ktory widząc mnie po 2 latach od poprzedniej wizyty kojarzył z czym przychodzilem, gdzie mieszkam, ze mam córeczkę itd. Wizyta trwa długo bo lekarz nie załatwia pacjeta jak numerka do odchaczenia ale dokładnie wykonuje swoją pracę. Niestety nie przyjmuje już e mojej przychodni więc chyba zmienię przychodnię.
Dr Stasiak jest miłą i uprzejmą osobą jednakże w sprawach leczenie nie mogę wystawić pozytywnej opinii. Terapia przez długi czas stoi w miejscu, a mimo to jest cały czas kontynuowana. Pomimo stosowania się do wszelkich zaleceń nie ma żadnych efektów. Brak komunikacji i indywidualnego podejścia do pacjenta. Przypisuje te same nie działające leki, pomimo licznych informacji o ich nieskuteczności i skutkach ubocznych. Nie poświęca uwagi i czasu. Nie popełnijcie mojego …