Samodzielny Publiczny Zakład Opieki Zdrowotnej w Przeworsku
ulica Szpitalna 16
Przeworsk
niesamowita lekarka. dokładnie wpartuje sie w chorobe , przemiła oraz uprzejma kobieta ;) polecam goronco
Rewelacyjny lekarz, dokładny, skrupulatny, budzi zaufanie, ale przede wszystkim ma wyjątkowe podejście do maluchów; potrafi skutecznie zaczarować pacjenta (w naszym przypadku niespełna dwumiesięcznego), tak że wizyta przebiegła "bezboleśnie". W ogóle człowiek wysokiej klasy i kultury bardzo sympatyczny. Serdecznie polecam
Gabinety Lekarskie Gnieźnieńska
Gnieźnieńska 21
Bydgoszcz
Jestem chory na poważną chorobę immunologiczną. Do Pani Doktor trafiłem z polecenia kolegi. Odkąd znalezłem się w gabinecie Pani doktor, zostałem cierpliwie wysłuchany, dokładnie przebadany, a wyniki badań zostały mi wyjaśnione. Wreszcie czuję że jestem leczny i ktoś się mną opiekuje!!! Przestałem szukać innych neurologów. Nie jestem odosobniony w ocenie Pani Doktor, gdyż wszystkie spotykane osoby przed gabinetem Pani Doktor, w większym lub mniejszym stopniu potwierdzały moją ocenę. Jesteśmy z …
MED-KORN Poradnie Specjalistyczne
ul. Wyzwolenia 35/III
Trafiłem do Pani doktor do Med-kornu, co poleciła mi znajoma ze Świętochłowic, za co jestem jej mega wdzięczny, bo uświadomiła mi coś do czego podchodziłem zbyt luźno i właściwie olewałem sprawę. Od jakiegoś czasu irytowało mnie mrowienie w prawej dłoni, potem zaczęły się problemy, które wiązałem ze swoją niezdarnością - np. chciałem wziąć szybko szklankę z herbatą ze stoły, a ją przewracałem. Znajoma własnie uswiadomila mi że to nie jest …
Najlepszy Neurolog jakiego znam ! Pani doktor Elżbieta Domaradzka-Janik profesjonalnie i z sercem podchodzi do pacjenta! Pomogła mi w walce z chorobą, dobrała odpowiednie leki, które pozwoliły mi prowadzić normalny tryb życia, wysłała na badania które pozwoliły zdiagnozować mój stan zdrowia, po za tym wsparła dobrą radą i przede wszystkim miłym podejściem. Polecam wszystkim chorym na schorzenia neurologiczne, bo nie znam drugiego tak dobrego lekarza Neurologa jak pani doktor Elżbieta …
Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej POZ - "EBW"
Słoneczna 4
Karlino
Pani doktor uważnie słucha pacjenta, dokładnie i skrupulatnie przeprowadza badanie. Od paru miesięcy odwiedziłam wielu specjalistów- wszyscy badali mnie powierzchownie i tylko pod kątem swojej specjalności, lecząc objawy bez dociekania przyczyn choroby. Pani Karolina stara się znaleźć przyczynę mojej choroby zlecając różne badania nie tylko pod kątem neurologicznym. Po wizycie mogę szczerze polecić- wreszcie znalazłam kompetentnego lekarza, który interesuje się pacjentem i naprawdę chce mu pomóc. To pierwszy lekarz do …
Gabinet Psychologiczny "Otwarci"
Waszyngtona 18 lok.3
Białystok
Człowiek z sercem na dłoni.Lekarz z prawdziwego zdarzenia.Bardzo dobry specjalista, zawsze dla niego wracamy,gdy coś nas niepokoi.
Medycyna Dąb Katowice
ul. Dębowa 64
polecam z.n. Do PACJENTA, ZARÓWNO NA ODDZIALE SZPITALNYM, JAK i w PRZYCHODNI PODCHODZI BARDZO DELIKATNIE, KOMPRTETNIE ze ZNAWSTWEM. NA ODDZIALE NEUROLOGII, w CZELADZI, PANUJE WZORCOWY PORZĄDEK. Zofia Nowak
Klinika Chirurgii Plastycznej dr. Kuczyńskiego
Lublin ul. Jaczewskiego 2
Lublin
Najlepsza Pani Doktor! Niezwykle miła, godna zaufania i rzeczowa, a do tego dokładna w badaniu. Zawsze znajdzie czas dla pacjenta. Pełen profesjonalizm i zaangażowanie. Polecam z czystym sumieniem.
NZOZ Przychodnia Rejonowa "Niwecka Walcownia" Poradnia K
ulica Niwecka 18
Sosnowiec
Bardzo miła i uczynna osoba. Jest zaangażowana w leczeniu pacjenta, posiada dużą wiedzę i dba o doprowadzenie leczenia do końca. Wyjaśnia szczerze wszelkie niejasności. Polecam gorąco wszystkim taką opiekę lekarską.
Centralne Laboratorium Mikrobiologiczne
Przybyszewskiego 49
Świetny lekarz. Zawsze cierpliwa, miła i wyczerpująco odpowiada na zadane pytania. Zna się na tym co robi, dokładnie wypytuje o wszystko i tłumaczy sposób leczenia. Polecam serdecznie.
Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej "Krosno-Zdrowie"
ulica 1000-lecia 13
Krosno
Doktor Grzegorz Gazda to znakomity lekarz, z życzliwym podejściem do pacjenta, konkretnie omawiający zawiłości choroby i metody leczenia. Jak najbardziej godny polecenia.
108 Szpital Wojskowy z Przychodnią SPZOZ w Ełku
ulica Kościuszki 20
Ełk
Witam serdecznie polecam. Miła sympatyczna i bardzo dobrze leczy i dużo pomaga i tłumaczy daje na każde części skierowanie
SP Zespół Przychodni Specjalistycznych we Włocławku
ulica Szpitalna 6A
Włocławek
Pani doktor bardzo kompetentna ,życzliwa w stosunku do pacjenta oraz rodzica ,poświęca sporo czasu na wytłumaczenie choroby ,bądź dolegliwości jestem zachwycona podejściem Pani doktor do pacjenta lekarz godny polecenia