ulica Krzywa 14
Nowy Targ
Pani Doktor jest rewelacyjną specjalistką! po kilku latach męczarni i prób leczenia przez innych kardiologów trafiłam do Pani Hrehorowicz. Od roku biorę tylko jedną tabletkę dziennie (a nie 3 jak przedtem bez efektów) i moje życie zmieniło się na dużo bardziej komfortowe. Polecam wszystkim ze szczerego serca
Barcza 17/6
Olsztyn
Bardzo kompetentny lekarz. Zainteresowany historią choroby. Szczegółowo tłumaczy, wyjaśnia oraz dobiera, modyfikuje leki. SZCZERZE POLECAM! 😀 😀
Wojewódzki Szpital Specjalistyczny w Białej Podlaskiej
ul. Terebelska 57-63
Biała Podlaska
Podczas pierwszej wizyty u p. Kuzaki dowiedziałam się o swoim stanie zdrowia więcej niż przez ostatnie 10 lat. Ogromna wiedza i odpowiednie podejście do pacjenta
Dożynkowa 83
Olsztyn
W tym roku mija 15 lat mego leczenia kardiologicznego u Pana doktora. Nie mam żadnych krytycznych uwag. 15 lat to kawał życia, życia, które zawdzięczam m/inn. dr Charemskiemu. To najlepszy wyznacznik Jego kompetencji i skuteczności. Wszystkie "gwiazdeczki", oprócz, "Zaufanie i kompetencje" mają drugorzędne znaczenie.
Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej TLK MED
ulica Cystersów 16
Znakomity lekarz, ktory widząc mnie po 2 latach od poprzedniej wizyty kojarzył z czym przychodzilem, gdzie mieszkam, ze mam córeczkę itd. Wizyta trwa długo bo lekarz nie załatwia pacjeta jak numerka do odchaczenia ale dokładnie wykonuje swoją pracę. Niestety nie przyjmuje już e mojej przychodni więc chyba zmienię przychodnię.
Szpital Zachodni
ulica Daleka 11
Grodzisk Mazowiecki
0d 3 lat monitoruje serce mojej mamy gdzie w wieku 90 lat wszczepił jej stymulator. Jest Bardzo uprzejmy i na wszystkie moje pytania udzielił mi odpowiedzi. BRAWO DOKTORZE masz złote ręce i Dziękuję za mamę która jest nadal z nami dzięki Panu oraz za dzisiejszą wizytę kontrolną. Podziękowania w imieniu Janiny Liszewskiej.
Leszczyńskie Centrum Medyczne "VENTRICULUS" Sp. z o.o.
Słowiańska 41
Leszno
Byłam u tej pani na NFZ dopiero pierwszy raz, więc niewiele mogę powiedziec na Jej temat, na pewno to, że jest sympatyczną staruszką. Zrobiła mi echo serca jednak nie mogła czegoś się dopatrzec wyjasniając przy tym, że to badanie wymaga czasu i cierpliwosci. Dodac musze ze bylam przeziebiena i niekomfortowo się czułam podczas badania, wobec tego pani doktor zapisała mnie stosunkowo szybko na kolejne echo serca przed moją szkołą i …
Samodzielny Gminny Zakład Opieki Zdrowotnej w Jasienicy - Zespół Poradni Ogólnych i Specjalistycznych
845
Jasienica
Jacek Jonkisz lekarz arogancki bezczelny chamski bez kompetencji z wyraźnym sfrustrowaniem ze musi przyjmować pacjentów!!! nie polecam lekarza
Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej Przychodnia Lekarska "MEDYK" Sp. z o.o.
ulica Szwedzka 20
Zamość
Gabinet Pomocy Psychologicznej
Jedności Narodowej 83 b lok. 4
Kołobrzeg
Al. Jerozolimskie 65/79 (Centrum Medyczne LIM)
Gabinet Dermatologii i Medycyny Estetycznej PRIMA DERM
ul. Waliców 20